Ustao prije sat vremena, popio kafu. Osjecam se i dalje ukoceno, treba mi zena da me masira :(
Printable View
Ustao prije sat vremena, popio kafu. Osjecam se i dalje ukoceno, treba mi zena da me masira :(
Ustao maloprije, trebam pisati praksu i mora biti gotova do sutra, osjećam se loše
digao se prije pol vure. a u 7 dosao doma.
osjecam se uzasno.
Još uvijek me ubijaju leđa i zbog njih se nisam usudio sagnuti po hranu u frižider.
Još jedna vježba i gotov sam, fu za ovu će mi najdulje trebati, mislim da ću odspavati poslije, boli me glava
Umoran, čekam još sat vremena da završim sa poslom.
Hladni pivo iz frižidera hir aj kam, hir aj go.
Slušam Eminema, odmaram se.
Čekam 6 sati da me stara "zbudi" kako bi išli po knjige za školu :thumbs1: i sav mirišim na mentol :D
Ja ću jebeno popizdit, Isusamu.
Danas sam trebao počet radit u muzeju u 13 sati, i, pošto mi je stari otišao u Dubrovnik, trebao mi je ostaviti ključeve motora da mogu sam otići na posao. Ostavio mi je prometnu dozvolu, ali ključeve, naravno- nije.
FFFUUUUU-
Ali okej, štasemože, otišao kod ujaka i upilao ga da me odbaci u grad. Dođem na posao lijepo na vrijeme, čekam početak smjene, kad vidim- došla još i neka žena. I sad, čudimo se ono, zake smo oboje tu, ona nazove šeficu i ona joj kaže da će ipak ona [žena]Ssad raditi a ja nek dođem lijepo za 4 sata lol.
I sad moram sat vremena čekati autobus, da bi se u 17 sati opet vratio u grad. Kako- nemam pojma.
FFFFFFUUUUUUU-
Ostani četri sata u gradu :P
Nego, pogledao film uz pringlse i šveps, malo mi je muka od silne kiseline ali sam uživao, osjećam se odlično i idem grindati za StuGa
Koji vrag bu radio? >_>
Došla jučer sa ljetovanja; odmorila se, kupala, sunčala i baaaš mi je bilo super.
Spremam se opet idem ća, neće me biti doma 10ak dana.. life's good. :D
*wave
:*
A ništa,upravo odigrao war.Spušili za jednu rundu.Ok se osjećam,danas me neide CoD.Boli me malo zglob,od 8 treninga 5 puta sam ga izvrnuo :P.
Završio update, mali prst ljeve ruke mi se totalno ukočio, moram poraditi na tipkanju, osjećam se jako dobro :)
Nakon 11 sati zujanja u Dubrovniku napokon sam doma i neznam sta da radim
Pijem čaj, jedem med, i čilam.
Ležim u krevetu i zajebavam se na laptopu..necu se dizati dok baterija ne crkne..znaci jos 20 minuta XD
Na poslu sam.
:(
Samo ti radi ili nista od yugica.Arbeit macht yugo frei :D
:) Pa sigurno ne radim dodatne sate da bi me debela sefica potapsala po ramenu...
THANKS GODS THAT YOU DONT
Osjećam se super. Upravo sam pogledao legendarni film "The Expendables", pogledajte samo glumce...sve najbolji glumci iz akcijskih filmova...
:pray:
Evo onih najpoznatijih:
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Jason Statham
Jet Li
Dolph Lundgren
Bruce Willis
Film je by Sylvester Stallone i u Hrvatsku je došao prije 3 dana.
Večeras sam gledao I am legend,Hancocka i Jumpera.Dobri filmovi,najviše mi se dopao Hancock.Trenutno ništa ne radim,sad ću budit brata da ide na posao.
pogledao veceras, 9/10= Citat =:
Izvorno postao C
Spremam se za poso i malo idem po netu prije odlaska
Osjećam se fora jer sam u jednoj noći prešao Singularity igru, kao i Doom 3, kao i Metro 2033.
Trenutno gledam simpsone i umiren od dosade :(
prepisujem rp na komp koji smo ja i frendovi napisali na papiru......
Mogo bi i više postati pod Tribes XD
Spremam se za trening .. na koji mi se btw. ne ide jer je prevruće i večeras hoću da izađem (a to je skoro pa nemogućer jer trening traje od 17:00 do 20:00)...