Bičam po osobama koje bombardiraju nerelevantnim informacijama-u ovom slucaju, nepovezanima s topikom.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Printable View
Bičam po osobama koje bombardiraju nerelevantnim informacijama-u ovom slucaju, nepovezanima s topikom.= Citat =:
Izvorno postao Dania
A kao da se to ne dogadja svako malo =/= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
@uf tema- bicam po turistima bez manira i prokletom suncu
Pusti... Normalno za nju; nabija post count od kad je na forumu... Ništa drugo ne možeš pročitat od nje osim ne-konstruktivnih postova nevezanih uz temu.= Citat =:
:thumbs2:
Bičam po talijanima; od kojih 97% nije nikada čulo riječ "english". :twisted:
Bleh talijani vise nisu in meni u nacionalni park dodje vise francuza a oni su skoro ko talijani XD
Bicam po stricu koji ni kucu nezna iznajmiti
bičam po ljudima koji ne bičaju
bičam po turisticama koje su gadne, neznam kako drugdje al tamo di sam ja bio nije bilo nijedne ravne meni(btw kako se ovo može pogrešno shvatit :()= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Bičujem po forumašima koji stavjaju glupe avatare koji nemaju veze ni s čim.
:roll:
Bičam po cajkama i glam-rocku i power metalu!!! :twisted:
molim te prekini
bičam po obvious trollovima
^that
bičam po headcrabovima iz HL2....svaki put se userem -.-''
ja također ali zbog skroz drukčijeg razloga :(
Bičam po tome što ovo govno za odjavu stoji preblizu ovome PC PLAY znaku za početnu :(
Nemoj glumit miš-mahera, te ga uspori.... :thumbs2:
Bičam po leptiricama koje mi randomly ulijetaju u sobu.
Maloprije smo morali tjerat 5(!) leptirica iz moje sobe, jedna je očito ostala, a sad su joj se pridružile još dvije. KOji vrag?
Prije dva dana dok sam spavao, jedna mi je uletjela ispod pazuha i počela mi se zabijat u guzove.
Da ne spominjem kako se zabijaju u sve živo dok spavaš i čuju se tupi zvukovi.
EDIT: Evo još jedna kroz prozor taman :(
EDIT 2: Oh, još jedna je bila na zavjesi.
Kako znas da su leptiri zenskog roda :roll:= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Tako ih mi zovemo vamo, nisu leptiri.
Moljci.
nauci razlikovati trollanje od normalnih postova. onda idi bichati po necemu
bitcham po mirku, jej kak sam orginalan
Jesam.
BIčam po debilima koji sebe zovu ultra pametnim gamerima te se postavljaju kao inteligentna bića, a ni neznaju što je Half Life i njegovu povezanost sa pajserom.
imam osječaj da se odnosiš prema određenim korisnicima ovog foruma :S
Ne, već prema jednom mom frendu.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
nije ti.... postaje več lame
Istina, svi koji nisu igrali half life, jednostavno su inferiorni onima koji to jesu obavili http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.pngS :roll:= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Tko je rekao da sam ja igrao Half Life? :D= Citat =:
Bičam po sve češćoj upotrebi razrokog smajlija od strane forumaša, izgleda retardirano i pravi vas retardiranima, nije da mi smeta što ste retardirani ali onda nemam skim pričat
[quote=hrčak]Tko je rekao da sam ja igrao Half Life? :D[/quote:36ybbjt0]= Citat =:
Onda si glup po vlastitim argumentima, kojikurac?
Bičam po svim trafikama Slobodne Dalmacije i Tiska u Omišu, jbm išao sam tamo i svaki komplet Dylan Dogova koje imaju je imao bar jedan broj kojeg imam :-x A htio sam uzet Giganta al sam se zadovoljio ovim novim brojem, Čudnovati Klijent.