Fan-made popis sadržaja dodanog kroz prvu godinu. Ne navodi što je svaka mjesečna ekspanzija individualno uvela.
Printable View
Fan-made popis sadržaja dodanog kroz prvu godinu. Ne navodi što je svaka mjesečna ekspanzija individualno uvela.
celestial armor ti daje bonus na sve atribute kao što su prije samo celestial ascended đinđe davale :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
sam kaj ga je tlaka nabavit jer ga nemreš kupit nego ga moraš napravit.
a za napravit ti treba charged quartz kristala koje možeš napravit samo jedan na dan i onda ti treba 30 dana da napraviš full set. :D
A, to je sad ovaj novi set armora.
Nude besplatni trial vikend od 23. do 25. ovog mjeseca.
https://www.guildwars2.com/en/news/regi ... ust-23-25/
= Citat =:
From August 23-25, you can experience the living, ever-changing world of Tyria and see for yourself why Guild Wars 2 is the fastest selling MMO in history.*
All you need to do to play Guild Wars 2 for free August 23-25 is create a free trial account, verify your email address, and download the game client.
The Guild Wars 2 free trial begins at 12:01 AM PDT on Friday, August 23, 2013 and ends at 11:59 PM PDT on Sunday, August 25, 2013.
Stavio skidati ovo - igram idući vikend. Vi starosjedioci očekujem vas online :)
Možemo se skupiti negdje, ionako imamo guestanje :)
Ja sam za.
Btw Dead, ako se ne varam personal story Sylvarija ti otkriva najviše detalja o loreu i ljudi se generalno slažu da je najzanimljiviji tako da eto, za slučaj da ne znaš s kojom bi rasom prvo igrao. Osobno ne znam kakav je njihov PC jer imam sylvarija koji je tek level 4
Kao Sylvari vrlo rano upoznaš Caithe, u jednom sidequestu vidiš da ima "mračne trenutke", odmah znaš da postoje artefakti protiv Z-dudea, a onda upoznaš i Treehorna i Caladbulge. Ima dosta lore contenta u tom racialu.
Thx za info :)
Budem onda s tom rasom za početak da se pokušam navući na setting.
gestanje!
Osim što je Sylvari priča baš dosadna na početku. Najbolje Charr ili Human. I priča će ti varirati ovisno o izborima u character creatoru.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Početna Nornova je polu-humoristična, i dosta uključuje Charrove.
Sylvaria je najviše vezana za aktualni lore i personal story.
Human je vezan za politiku ljudskog kraljevstva, uglavnom potpuno nevezano za druge rase.
Asura nemam blage, pretpostavljam da je više-manje sve vezano za tehnologije s kojima ces se prije ili poslije susretat, upoznat sam jedino s dijelom vezanim za steam creature.
Charr priča te upoznaje s hijerarhijom i načinom funkcioniranja Charrovskog društva, te je vezano dosta za događaje iz gw1.
Sve priče su zanimljive, što se mene tiče, samo je važno što te najviše interesira.
TL;DR-
Norn - humor i zajebancija
Sylvari - lore
Human - političke pizdarije
Charr - "zakon jačega", veze s gw1
Asura - tehnologija
Slažem se. Mislim da je moj konkretni problem sa Sylvari pričom na početku taj da njihova strana novog lorea nije baš nešto zanimljiva osim ako te baš ne zanima njihov nastanak jer je skoro sve u vezi toga, ali to sam samo ja. Općenito mi nekako nisu baš za prvu rasu osim ako ne znaš GW1 lore oko stabla, itd. I čudno trče. Asura početna priča je NOVI IZUM = TREBA NAPRAVITI DEMONSTRACIJU i sve (ne)zgode oko toga, Ima humora i pola likova su sveznalice, ali moraš trpjeti Feliciu Day.
Baš me zanima Deadwalkerov dojam igre nakon TOR-a. Samo zapamti; kreći se tijekom borbe i ROLLAN ROLLAN ROLLAN. :)
Igrao sam humana tijekom bete, bio mi veliki meh.
Budem Sylvarija onda, bez obzira što se Arbyju zijeva od tog lorea :)
Al da, bit će potrebno malo navikavanja - u TOR-u uglavnom staneš na jedno mjesto i lupaš po UI-u :D
evo nakon nekih mjesec dana il kolko već i nakon kaj se guild skoro raspal GoW se vraća na GvG scenu! :D
ovo je bil prvi GvG za dosta novih članova kao i prvi put da je novi raid leader vodil GvG tak da smo dosta dobro to izgurali.
odma smo se vratili u top10! :D
ovo mi je prvi GvG nakon kaj sam se prebacil sa mesmera na elea pa sam malo falšal negdje al kaj sad. :boohoo:
Osim ako kao ja igraš Guardiana s mojim buildom pa facetenkaš Giganticusa dok ostatak grupe gleda koji kurac se događa :P= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Što je točno account name kad ću se loginat?
Išao sam slagati account, spojio ga s GW1 accountom, i sad mi pod Display name piše neki veliki besmisleni kod.
Jel ću se s tim loginat, ili kaj?
Jer sam se u GW1 loginao samo s mailom, passwordom i characterom.
Loginaš se sa mailom i passwordom, ovaj display name ti je kao nekakav account name. Tako primjerice kad te dodaju na friend listu i ti si offline, vide ti taj account name.
Ali meni pod display name u account management na GW2 strani ne piše Windwalker.xxxx, već hrpa random slova i brojeva (ko neki serial key).
Valjda će bit ok. Vidjet ću 23.
Treba ti pisati pod Edit Profile kad se ulogiraš.
https://account.guildwars2.com/account
Ne. Samo hrpa slova i brojeva.
Zarollao sam Necromancera.
Izgledao je dosadnjikavo, pa sam mu natovario par armora :P
http://s15.postimg.org/exkpaen97/gw026.jpg
Kak na tako low lvl nadjes tak lijepe armore :(
Fino si ga skockao :)
Ja si isto mislim rollat necroa al najvjerojatnije će bit charr zato jer blindfold.
eo moj umirovljeni mesmač :(
Nazi Power Ranger
Na kojem worldu uopće igraš, skitkid?
Hellfire vambraces on achievement pointsa, CoF coat koji je ujedno i suknja i Arah light shoulders. Par dana zaredom se zaletio na p1 CoF i p3 Arah za tokene, te sam sad skucao 14-ak golda na 10 trans crystala pa si prebacio na necroa.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Jebiga, volim dobar armor na svojim likovima :P
Jej, rank 5 u WvW. Izašao sad iz igre, previše počelo štekat da bi se moglo normalno igrat.
sve na lowest i opleti! :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
inače, na piken squareu sam. :gitara:
account name: truliy.3509