bjezite od foi-a molim vas:)
Printable View
bjezite od foi-a molim vas:)
Kroz cijelu srednju sam nekak mislil da budem na FOI išel i nakraju se odlučil, ma vjerojatno bilo manje od mjesec dana do prijemnoga, za drugi faks (ista stvar bila s srednjom samo kaj sam za srednju odlučil kad sam ujutro prije prijava pisal onu prijavnicu :D ).
I da, svejedno sam išel na FOI na prijemni i upal sam u top 90 bez plaćanja, ali sva sreća da nisam to upisal na kraju.
I sad me još znaju pitati zakaj nisam išel na taj FOI kad sam već tak upal i nikome nije jasno jer je ovdje FOI bog i batina.
Stvarno neznam kaj je tak super v tom FOI-ju. Svi ga jako fale kak je super, elitni faks, a ono prema pričama je faks živa koma.
Kažem ti, mi stvarno nismo daleko, samo o našem studiju se još ne priča jer je uveden tek prošle godine. Ne znam kakav je FER ali da je teži od ovoga, baš ne mogu zamislit.
i opet vi o faxu, a ne o provalama...
FER je puno bolje ustrojen od naseg faksa jer ima tradiciju i izvodi se vec dugo vremena, i tamo se zna tko pije a tko placa, za razliku od naseg faksa gdje asistent doslovno nezna svoj posao (štale i operacijski sustavi, isuse bože). Vecina predmeta se radi po skriptama i vjezbama sa fera ali njihovi ispiti su ipak tezi, njihov zavrsni iz programiranja je bio jedno 4 puta tezi od naseg... Ali opet, oni nemaju vericu :kill: . I drž se kameleonce proc ces to, sad cemo razvalit seminar iz mreza :D
Treba mi 20 bodova iz idućeg kolokvija i savršeno izveden seminar da bih mogao upisat ispit. To bi eventualno mogao Čak Noris.= Citat =:
Izvorno postao pehlinac
Ispričavam se zbog toliko offtopica i bezobraznog otimanja teme. Kekekeke.
aj prestanite o feru, oću uživat još ova 3 mjeseca :D
Predlažem da se ovi postovi o fakultetima označe kao spam i da se autor ibannaju na 24 sata.
Predlažem i da im se puštaju pjesme Tokijo Hotela 24/7.
Samo one koje imaju smisla, jel.
Evo jedna provala iz mog razreda. Da bi se razumjela, prvo bi trebalo pročitati ovaj vic:
Ja ispričam to svojima iz razreda, a baš taj dan smo obradili Magellana. Sad ja onako iz zajebancije kažem: "Možda su Magellana uhvatila ta Umbo Dumbo plemena.", a jedan frend iz razreda izvali: "Otkrili su Magellanov prolaz u njemu!".= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
@Kameleon: e jebse, ubijas mi zelju za racunalstvom a to planiram upisat :D
Profesor:reci mi opci oblik naredbe for
Ucenik:ummm,for,uvjet,inkvizicija :rotfl: :rotfl:
Pa upiši, studij je baš moćan, ali nemoj mislit da ćeš ga proć ako ćeš bit lijen kao ja. Pogotovo ako ove godine ne uspijemo škartirat profesorku iz elektronike.= Citat =:
Izvorno postao LD
http://answers.yahoo.com/question/in...6122341AAWSaLn
Nek netko brže napravi screenshot,meni se ne da.= Citat =:
im 15
the decade that had the best music was the 80's and 20th century
80s: michael jackson,madonna,almost every rock,pop,and hiphop song
20th century: black eyed peas,muse,paramore,my chemical romance,alicia keys
ej koliko si platio ovaj smoki od kunu??????
Odgovara jedan iz razreda povijest:
Pita profesor: "Tko je rekao "Kocka je bačena" i kada?"
Odgovor:"Julije Cezara kad je bacio kocku na Pompeja."
provale s povijesti:
2.svj rat
profesor: nabroji mi članice trojnog saveza.
učenica: italija, švicarska i jugoslavija xD
profesor: a tko je bio neutralan?
učenica: njemačka, francuska i japan
profesor: a da ti odeš na mjesto? xD
frend: daj mi biber da posolim secer!
Odgovara jedna danas geografiju:
Prof: nabroji neke bustinje
Učenica: kalahari, sahara, AmazonaS(ne atacama)
Meh. Ja, idiot, sam prošle godine provalio da je pad komunizma bio 1800 i neke :(
Lik iz razreda nekidan na informatici malo duže gleda svoje ocjene u imeniku.Nakon nekog vremena profesor ga pita:"A je li to jedan oblik samozadovoljavanja?"
jedna cura iz razreda je iz informatike imala 2 4 4 5 i morala je za 4 pisati test...
nista cudno,curu su mi na pmf na usmenom za vecu ocjenu(imala je 78/100) srusili predmet;)
Mi nemamo informatiku :(
Nama se informatika svodi na surfanje po netu,Icy Tower,pričanje,ponavljanje za slijedeći sat,jedenje i pijenje.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Osim kad profesor ispituje.To se obično svodi na dva pitanja,od kojih je jedno "Jel tebi važna informatika?" ili "A ti znaš sve ovo?"
[quote=The Great Duck]Nama se informatika svodi na surfanje po netu,Icy Tower,pričanje,ponavljanje za slijedeći sat,jedenje i pijenje.= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":22wrbqna
Osim kad profesor ispituje.To se obično svodi na dva pitanja,od kojih je jedno "Jel tebi važna informatika?" ili "A ti znaš sve ovo?"[/quote:22wrbqna]
pretpostavljam onda da ideš u osnovnu školu...
Da, u srednjoj se informatika svodi na igranje Kantera. :3
Nađe se tu usput i poneka tablica istinitosti, ali u zanemarivoj količini. ^^
u mojoj skoli igraju chicken invaders 3 :hangin:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R