Daj čovječe shvati da je to samo igra, a ne inkarnacija krista, ne moraš je braniti ko religiozni fanatik čim netko kritizira išta :(
Printable View
Daj čovječe shvati da je to samo igra, a ne inkarnacija krista, ne moraš je braniti ko religiozni fanatik čim netko kritizira išta :(
Ajmo dosta spama vise jebem vam sve!
De Reiko pocisti ovo
http://www.compstack.com/peaking-troll-face.jpg= Citat =:
Izvorno postao Kid A
EDIT:Gle stari ovo je forum, mjesto gdje se raspravlja o stvarima, makar ti i neimao veze, možeš napisat što god hoćeš o biločemu, takvo ponašanje bi se tu i trebalo poticat. Ako je meni Starcraft 2 smeće ja ću tako i napisat, makar ga i ne odigrao, to je moje pravo jebiga. + nitko ti ne govori da skaces na svaki i najmanji komentar ko napaljeni tinejđer na lokalnu radodajku...= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ja kritiziram SC2 više nego vi. Nije to nikakva relikvija, moronic...dobar nick...ali nemas pravo... ne branim je, to si zabrijao u glavi. Proci ce.
@ Feanor ne izvrći riječi. Da si napisao da ti je StarCraft sranje onda nebi imao nista protiv, šta - igrat ise ne sviđa i gotovo. Ti si napisao nešto sasvim totalno drugačije. Napisao si da je postao šablona što nije točno i stari, ja te moram ispraviti.
btw. ovo ti nije prvi puta da izvrćeš riječi i inače to radiš, na jedan ružan način. Dječiji.
Oprosti, ako preskrolaš gore malo, shvatit ces da je moj prvi post ikad u ovoj temi bio: @Sonić and Fatal - Kako je to sad lako reći kad nije Global Mod. Gle, ne interesira me Starcraft, nimalo. Iako mi kaze frend, da SP ima čak i solidnu priču. samo zelim reci da se relaxaš malo, da ljudi govore pizdarije o kojima nemaju pojma, ali nije da se to samo događa na forumu, događa se i svakodnevno u zivotu. Kako se ono kaže: Ne svađaj se s idiotom, prvo će te spustit na svoju razinu, a onda pobijedit iskustvom.
Ako već imaš tipa koji nikad nije igrao SC kompetitivno, a sere po tome, nema fakin' šanse da ga uvijeriš u suprotno. No s druge strane postoji velika šansa da te taj isti tip uvuče u povuci potegni raspravu u kojoj ćeš ti na kraju ispast živčani idiot pred cijelim forumom. Možda u pravu, ali hej nikad nikog nece biti briga sto taj zivcenjak ima za reci. Relax man. :)
Ne referiram se na tvoje postove samo ovdje... no dboro nije bitno.
Relaxam sam samo što ne stavljam puno smajlija pa ljudi zabrijavaju da sam ful ozbiljan itd. a svatko tko me zna uzivo ce ti reci totalno drugaciju pricu.
Ovo drugo, polovicno se slazem samo ovo sa živcima i ne, opusten sam ja ali pomalo zbunjen takvim pristupom stvarima. Nebi rekao neinteligentnim nego nekako namjerno neinteligentnim, pogotovo kod stava da "se preseravam" kad nekom kazem da smatram da nije u pravu, pa ako nista barem poštujem ljude koji pokusavaju biti dobri u nečem. Svaki trud se cijeni.
Ajde mi samo reci na kojoj je strani taj moj post, ili ga citiraj, jer sam duboko uvjeren da si ga krivo shvatio.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Daj bre ne seri da SC 2 MP nije sabloniranje, zna se tu i tamo zalomiti mec kada se spontano nesto uspije sagraditi i odraditi ali je vecinom sabloniranje.
Imas poznate openinge, sve poznate buildove, sve poznate kontre i taktike sa svakim unitom i rasom koji svi koriste stalno. Da ne pricam o build orderu, e ako to nije sabloniranje onda ne znam sta je.
Koja si liga?
@Mrkva
"Rajko je preloš u usporedbi s onim kak se uzvisivao."
viewtopic.php?f=38&t=15891&p=1434605&hilit=rajko#p 1434605
Samo nezam odkud ti to da sam se "uzvisivao" dapače...tvrdim da nisam dobar igrač, u SC terminologiji "dobar" kao standard znači puno više.
To sa build orderom mi je fora,ako nisi u određenoj sekundi napravio tu i tu jedinicu, odma se predaje match xD
Pa šabloniranje mu je jer nije na levelu gdje igru shvaća drugačije, Keny živi u svijetu gdje je SC2 samo odigravanej po build orderu...evo ja sam danas odigrao 15tak gameova i niti jednom nisam pose 12 gatewaya išao po standardnom build orderu jer sam se morao prilagoditi protivniku. Ali to neces raditi u bronze/gold/platinum ligi gdje je on, ako je uopce tamo... pa stoga zbog svojeg niskog levela skilla cijelu igru sudi po ...svojem levelu skilla.
Pa ne fakat tako je, igram u gold ligi ali nije mi neki gust puno igrati tako da sam presao na custom gameove.
No eto zna se potrefiti zaista neki mec koji je totalno nekonvencionalan sto zna biti zabavno ali je ogromna vecina meceva zasnovana na sablonu i tajmingu.
E Reiko, ako ikada ista postignes u svom zivotu u SC 2 onda tako pricaj a ovako se spusti malo na zemlju.
Da, uzvisivao je definitivno kriva riječ, ali pošto znaš sve o starcraftu, stalno ga igraš, vjerojatno svim unitima znaš hp armor kolko hitova treba bilo kojem unitu da ubije bilo kojeg unita i sve u svemu kolko znam igraš starcraft od 7 godine ako se nevaram i redovito nas podsjećaš na stvari tipa da se budiš noćima i provjeravaš jesu ti sc kutije na polici, očekivao sam da ćeš imati bolju poziciju na ljestvici i razočaralo me to što mi je za razliku od tebe frend u to vrijeme bio prvi u diamond lizi a frajer nije ni jedinicu nikad zaigrao. I to "preloš" sam mislio na preloše statse a ne na to da si preloš igrač. Ali sad vidim da pozicija na ljestvici uopće nema ama baš nikakve veze s ničim jer ionako puno ljudi samo piči custom gameove.
Fali vama 2v2 pa da dobijete šablonu, ali na kvadrat.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ne znam koliko ljudi se ovdje isprsilo da uvijek ide na drugu taktiku i da isprobava nove stvari. Di ste sad?
I to što ti imaš šablonu ne znači da je se moraš držati ko pijan plota...
Igram i 2v2, je drugacije od 1v1 ali i to ima zacementirana pravila.
zašto vas dvoje recimo ne bacite neki meč pa to snimite i date ovdije nama da malo vidimo :D
Dovoljno sam postigao da tebi solim pamet. Osim toga, govorim ti sto bi ti rekao svaki high-level igrač poput TLO-a, Nonya, Huka i ostalih. Tako da ti ispadne na kraju isto, samo što ti ne mozes skuziti da ti ljudi imaju ogroman kalibar shvaćanja SC2-a i opcenito RTS-a jer da shvacas vidio bi da to što pišeš nema veze s vezom. Pa dao sam ti argument u smislu prilagođavanja, što još hoćeš? Mislis da cu ici "po šabloni" 12g-14cyber ako ti vidim 6 pool? Koji k?
@Mrkva
Pročitao sam prvu riječ - "znaš sve o starcraftu" i prestao čitati. Zašto? Zato jer neznam sve i nikad to nisam rekao. Neću gubiti vrijeme na tebe, isto samo stavljaš riječi u usta...
btw. insuiraš vjerojatno na to što sam diamond 1v1 a master u 2v2. Kompa, fax, cura, posao, treninzi...nemam vremena igrati, tek sada pred ljeto sam poceo malo masovnije nisam u srednjoj skoli...pogledaj malo skor umjesto da pametuješ. Kvragu diamond 15-15, bolje platinum 20-2... vidiš, neznaš ni igrača evaluirati kako spada... uzasno. Osim toga, vodim repku to mi je oduzimalo pun kufer vremena, a dok smo sajt dizali, newse, prijavili sve na sajtove, prikupio igrače, pa malomilijunski razgovori s njima? Nisam imao vremena igrati.
@Flander - anytime, ali sumnjam da ce pristati.
fix'd= Citat =:
Izvorno postao flander
Šta bi bilo smješno?
Izvini ali uvijek se rade manje vise iste kontre na sve taktike, shvacam ja sta ti zelis da kazes ali si ti toliko zapeo za sebe da je to nevjerovatno. Odahni malo i polako.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Kada vidim terrana da ide na 3rax naravno da necu ostati na gatewazu nego cu ici 3gate robo, ako vidim zerga da ide na mutase naravno da necu graditi immortale nego cu brze bolje ici na phoenixe.
I sta bi bilo dokazano tim mecem, ne razumijem _
K tome, sigurno je bolji od mene ali o ovome nije rijec ovdje.
Ima veze kad si rekao da nisam nis posebno da pricam o tome. Posto sam bolji mogu ti reci par stvari zar ne?
Gle, dapače - ja bi volio da je SC2 više monoton, protiv jačih igrača je tako teško skuziti na što idu da je monotonija i "igra po build orderu" poslje 4te minute gotovo nemoguca. Zasto? Skautam pool bez gasa, ubije mi probu jer su linge ultrabrze na creepu, nabije 2 gasa i ode baneling bust ili mutaliske. Kako skuziti pitas se? Pa sigurno necu "igrati po build orderu". Provjeriti cu broj drona, timing zgrada pa cak i njihovu poziciju (ako npr. skriva pool vjerojkatno hoce chessati). SC2 je kao i BW igra živaca i upravo kao Poker - imas 8928342 kombinacija koje mogu ili ne moraju biti tocne i moras riskirati...zato je i puno igrača (profesionalaca) poput Elkya i Grra iz StarCrafta uspjelo u Pokeru. I zato se ne slazem s tobom.
Inace, sto se lorea tiče meni uopce nesto posebno ne pase SC/SC2...nisam ja fanboy, po loreu sam fanboy Elder Scrollsa koji mi ima 249289 puta bolju atmosferu nego SC/SC2. Problem je u tome što je SC/SC2 najkompetativnija igra koju sam ikad igrao i koja stvara takve ovisnosti da se jako tesko odljepiti od nje.
EDIT: Da nebi bilo da uspoređujem RPG i RTS...lore ko lore, kazem za priču i "štimung".
Nemaju scrollsi bolji lore, nego ti više voliš fantasy...pretpostavljam. Meni, kao sf fanu, SC i slične igre su svetinja po pitanju priče, lorea, atmosfere i sl...ipak, to ovisi o osobi :)
LOL reiko, kao prvo, starcraft nije neka znanost da je nemoguće znati sve o njemu, kao drugo, to je bilo davno i tada nisi imao statse koje imaš sada, kao treće, vidim da si iskompleksirana osoba koja nema prijatelja jer očito samo cijeli život pametuje, pa, ćao.
= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Nije, ali eto kada imas kontrargument nađi mi netko "tko zna sve o StarCraftu" ma što god to bilo, jebote nelogičnosti bacaš kao da mozga nemaš ili stvarno s trulom osobom komuniciram?
O čemu ti pričaš? Ovo apsolutno nema veze s vezom, o kojim statsima ti pričaš? Pa odkad je igra izašla nisam napravio više od 200-250 gameova. Betu sam pak igrao ko' lud jer sam imao vremena. Šta ti nije jasno?
EDIT: aha, tada nisam imao statse koje sada imam...dakle imao sam jos bolje. OK u redu, samo što ti to pobija dogmu.
Cura i mnogo prijatelja. Ne mozes znati bolje od mene jer ne živiš moj život, ovo je upravo - što si napravio potez nekog tko je frustriran svojim neznanjem.
@Aral
Ne. Jednostavno volim ES lore. D&D npr. ne. Dakle ne mislim da volim vise fantasy od sf nego jednostavno vise volim lore od te igre, a ne od SC-a.
Ako SC2 ima ( inače poveliku) šablonu, šta je tek onda sa ostalim RTS-ovima? Nisam zaigrao poštenoSni jedan drugi rts osim starcraft i warcraft franšize, pa ako netko zna bolji rts od SC-a neka javi.
Malo da skrenemo sa ove teme, koga bi voljeli vidjeti od starih likova da se pojavi u HoTS ekspanziji?
Ja Durana i možda ponovno oživljavanje Fenixa.
Isto. Fenix i Duran. Možda čak i Tassadar ali njegov kraj je bio veličanstven pa neznam dali bi to mjenjao.
Well, pojavio se na par minuta u Zeratulovim sjecanjima.
Ali vjerovatno mozemo ocekivati Durana.
Duran je onaj sjedi profesor iz Mobius skupine.
jučer mi je bio užasan dan u sc2... odigrao sam 4 ili 5 1v1 ladder matcheva i sve popušio... pas mater ali kako mi ovaj 4gate u PvPu ide na jetra... u inat ne želim ići na 4gate myself, pa da pitam vas... kako ostali odgovaraju na ovo s tossom? 3gate robo? nisam ni jednom probao nakon posljednjeg patcha...