Oh, my bad, laprdam gluposti. >_<
Flac mi netreba, kad mi ga mp3 player ne podržava... :/
Printable View
Oh, my bad, laprdam gluposti. >_<
Flac mi netreba, kad mi ga mp3 player ne podržava... :/
Ah, da. Pogledao Shangri-La, još samo dvije epizode. Zadnja je bila ok iako je plot development bio nekako čudan. Ispada da je ona ženska glavna negativka (baš kao što je Aral naslutio, negdje pri početku ^^). Završava sa cliffhangerom, iako sumnjam da će doć do nuklearnog rata. Mislim da će imat happy ending.
Imam još jednu ep da završim prvu sezonu Gundama, postaje dosta dobro na kraju iako je šteta što određeni likovi stradaju al je i dalje dobro odrađeno :)
Novi chapter Naruto mange... :pray:
Nabavio DOGS, skroz friska OVA iz 09', jako dobar uradak!
Ljudi pazite ovo, bio sam u knjiznici V.Nazora sad ujutro, malo svrljam po njoj kad skuzim u jednom kutku "Stripoteku"; ono imaju lude stripove, sve tvrdi uvez, Alan Ford, Zagor, Mister No, Martin Misterie, Nathan Never i jos neke (odma sam posudio Zagora, sad cu imat kaj citat godinu dana dok sve ne pricitam sa tih polica :D)
A kad ono, na gornjoj polici mi nes cudno, idem ja to uzet a kad ono manga, Blade of ImmortalSi Magical Teacher Negima!S :pray: Strgao sam se kad sam to vidio, u gradskim knjizarama mange...epic :D I sve to mozete posudit za 50kn godisnje!
Još 4 epizode i gotova druga sezona, postalo je dosta sjebano sve se izmješalo i neka neočekivanja sranja se dešavaju, neka od njih baš i ne volim :(
Dablpost jipiii
Enivej, shvatio sam da druga sezona nema samo 10 epizoda, donekle sam i sretan i tužan, sad trebam još čekat kraj, iako je mega lazer u 10 epizodi donekle kul napravljen :D
Pogledao Umineko i Tokyo Magnitude. Zanimljive epizode.
Buttler napokon priznaje postojanje vještice... :))))). Umineko me svakom epizodom sve više tjera da vjerujem u magiju no jednostavno imam osjećaj da će za sve to na kraju bit neko logično objašnjenje.
Tokyo Magnitude nastavlja dramskim smjerom i završava sa laganim cliffhangerom. U sljedećoj će vjerojatno bit rijeka suza T_T
Upravo sam naletio na još jedan u nizu ludih K-On! OP MAD-ova... Ovaj puta su u pitanju Vocaloidsi... VOCA-ON!S :)
E da toga ima kod nas u Rijeci u Gradskoj knjižnici... :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Sora no Manimani epizoda 9 je vani.
<3= Citat =:
Izvorno postao Raz
Double post, yay!
Pogledao epizodu. <3
Radnja i odnosi se lijepo razvijaju, ekipa konačno ima pristup teleskopu, a i izgleda da bi predsjednik mogao bariti. :D
Edogawa i Mihoshi su rofl kao i uvijek, dok je Hime opasna, jadan Muse nije bio spreman na to. :) [Btw, lik je u light music clubu, bilo mi je funny kad sam to čuo. :) ]
One dvije iz neke all-girl škole. :pray:
Kawamura: ''So, which constellation do you have the hots for?! '' :rotfl:
Triple post, yay...
Enivej, upravo naletio na ovo: Dance in the Vampire Bund Trailer
From the looks of it, ovo bi moglo biti megazakon, jedino me ona scena kad izađe na sunce zabrinjava... Ne vidi se što se dogodi, ali nadam se da neće biti Twilight-like disco bowl sranja... :/
C-C-COMBO BREAKER
Fak, prestigao me sonik :)
Taishou Yakyuu Musume i Souten Kouro su izašli.
Ooooouuuuukeeeeej, i'm a bit scared :o Dal je to novi hellsing or what :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Neznam, ali izgleda zakon. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
... Glavna likica mi izgleda kao kombinacija Girlycarda iz Hellsing: The Dawn, i Machime iz Deus ex Machima mange, što je prilično badass... Kad sam ju vidio u onoj nekakvoj school uniformi u traileru, podsjetila me i na Evangeline A.K. McDowell, ali mislim da joj osobnost nije nimalo slična njenoj... Ali ono, bumo vidjeli. :)
Btw, neznam što će s time biti u animeu, ali prema onome što sam dosad vidio i pročitao, manga je poprilično pervy... [klik]
Manga ima užasan art ono, uspjeli su napraviti apsolutno neprivlačnu loli. :(
Ne tvrdim ništa, ali s obzirom na radnju, ukupni ambijent and all, moguće je da im je pravljenje apsolutno neprivlačne loli bila i namjera... Neznam, recimo, Girlycard je isto tako... Kicka ass, ali da je kawaii/moe/whatever... Ne bih baš rekao.
EDIT: Usporedba arta, lijevo je manga, a desno anime:
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/1/10431l.jpghttp://www.imagesforme.com/out.php/i678133_16744l.jpg
Inače, lol @ synopsis.
= Citat =:
After millennia in hiding, Mina Tepes, the Princess of the ancient covenant and ruler of all vampires, wants change. Using the vast wealth of the Tepes line, she has paid off the entire gross national debt of Japan and in so doing, gained the authority to create a "special district" off the coast of Japan that is to become the future haven to vampires the world over!
Now, on the eve of the landmark press conference announcing the existence of vampires to the world, terrorists and rival factions are plotting to assassinate Mina Tepes before she has a chance to make her world-changing announcement.
Anime SHAFT radi tako da mora da valja, naročito nakon odličnog Bakemonogatari :)
Mina Tepeš? Isse, što volim kad japanski autori koriste imena koja su kao asocijacija na očito bez da imalo istraže pozadinu imena. Ali ajde, bar je bio dobar onaj dlakovuk u traileru (fak, ne sjećam se kad sam zadnji put vidio dlakovuka u novijem animeu). Likuša... vjerojatno još jedna koju bih bitchslapao (ajme joj se ako još bude i tsundere).
Spor sam nešto danas... special district? Black Blood Brothers, much?
Izašao novi chapter K-On! mange! Zanimljivo je da se u chapteru ne pojavljuje nitko od početne postave benda [Ritsu, Mio, Mugi, Yui], već samo Azusa, Ui, te njena frendica Jun [Ona koja se jednom nije htjela pridružiti K-On! klubu jer su previše neozbiljni. ]... A s obzirom da gorespomenute starije cure ove godine završavaju školu, a Jun je u ovom chapteru obećala de će se dogodine ipak priključiti klubu... Njušim li ja to nove glavne likove? :O
Jel ona to ima plocice na trbuhu :?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
A ono, na prvoj slici je anoreksija, a na drugoj je praščeto sa trbuhom.
Dva razlicita crtaca,pretpostavljam.
Pogledao epizodu 13 Gungrave, jebemu, svakom epizodom postaje sve ozbiljnije... Harry je prljavo pohlepno đubre. :(
Eda, Big Daddy x Maria, w00t?! :o
@xarabas
Brijem da SHAFT ima svoje crtače, dakle valjda da...
EDIT: Pogledao epku 14 Gungrave. Harry... MacDowel. Je. Najveće. Govno. Ikad. :(
Zadnja epizoda Aoi Hane i 11 epka Umineko no Naku Koro ni su vani.
I sad se pitam dali ima ikakve koristi od toga što to pišem... a well. :)
Za Aoi Hana nema, jer ja uvijek provjerim Animetake prije nago što odem na forum, neznam za ovo drugo... Hvala enivej. :)
Inače, grr, uvijek uspiješ postati te updatese prije mene. :@