Ja na kompu još odigram koju partiju Yugioha.
I sad sam kupio Surgeon Simulator 2013 za 1 dolar, pa ću i to probat.
Printable View
Ja na kompu još odigram koju partiju Yugioha.
I sad sam kupio Surgeon Simulator 2013 za 1 dolar, pa ću i to probat.
One-way ticket.
iskreno, totalni mi je bio zajeb što si prije nisam uzeo PS3, mogal sam si neki slabiji komp uzet, eventualno kakav laptom tek tolko za filmove/net i ajd za Diabla
jerbo kvalitetnije sam se naigral u ovih 8 mjeseci nego na PCu u nazat par godina...konzola je zakon, piknem cd, gamepad u ruke i igraj, nikakva sranja sa instalacijama, logiranjem u nekakav poseban servis i ostale zajebancije
konzola je bila i bit ce vrh gaminga
Lol!
Meni bi bila tlaka da moram ubaciti cd kako bi se igrao.
Ja nemam DVD čitač.
Pa nitko više nema DVD čitač. Nismo u 2001.
Naravno da ne treba, samo ga postaviš da baš ne začepiš ispuh za vent i gotovo.
Ako ga želiš koristiti duže vremena, da. Znači kada se prestaneš igrati nemoj ga odmah ugasit, pusti da da još malo radi kako bi vent ohladio procesor, nakon par minuta ga ugasiš. Čišćenje prašine se također preporuča kao i mijenjanje paste nakon nekog vremena. Broj riknutih konzola sigurno nije zanemariv.
Inače ako imaš SSD defragmentacija diska je prošlo vrijeme a ako imaš OS od Viste pa na ovamo možeš ju namjestiti da ti radi automatski u pozadini. Pismeni ljudi se brzo snađu.
Meni je lagano tlaka šaltat diskove, da je bar psn store jeftin ko steam :(
Još je veća tlaka čekanje da se igra učita...o nadogradnjama konzole da i ne pričam. Sjedi i gledaj u crtu koja se puni...lol.
Ček, da pojasnimo.
Igranje
Konzola - upališ je, ulogiraš se u PSN, staviš blu-ray, play
PC - upališ ga, ulogiraš se na Steam/Origin/whatever, dvoklik na ikonu, play
Instalacija igre
Konzola - upališ, ulogiraš se u PSN, staviš blu-ray, pričekaš da se instalira dio fileova, play
PC - upališ, ulogiraš se na Steam / Origin whatever, pričekaš da se igra skine i instalira, play
S time da na PC-u ne moraš kasnije mijenjati blu-ray diskove pa se prije pročneš igrati, nego li na konzoli.
Ako želiš igrati iz naslonjača s kontrolerom, spojiš preko HDMI-a PC i TV. Igraš se na većoj rezoluciji i boljem framerateu. Al' bit će da je to prekomplicirano.
Da se razumijemo, nemam ništa protiv konzola, kupit ću PS4 kad skupim lovu. Al' realno jedina prednost naspram PC-a su ekskluzive.
Zašto bi ekskluzive bile prednost? Nema li PC svoje ekskluzive po nižoj cijeni? Ekskluzive su stvar ukusa a ne neka prednost.
Sta je sad i umetanje diska u konzolu postalo problem, zar stvarno postoji netko toliko sitnicav?
@dugi
Slažem se, jesu.
Al' ako uvodimo pojam ukus u raspravu, onda mogu predvidjeti idućih 20 postova.
Pa ono, 2. desetljeće 21. stoljeća. Na PC-u nisam koristio optičke medije jedno 3 godine sigurno.
Al' nije to bitno. Čisto osvrt na flanderov komentar kako je to na PC-u komplicirano i jebada.
Dead objasni mi kako da uživam u igranju Rome dvojke? Napravio sam nekih 100 poteza i sve je super dok AI opet ne napravi neko golemo sranje i moram silovito ugasit igru. Svaki put kad se to dogodi dobijem želju obrisat igru.
Meni je AI podnošljiv na kampanji, nisam doživio veće retardluke (barem ne na Civ5 razini).
U bitkama je smeće, no u njima je oduvijek bio smeće. Zato postoji multiplayer.
Moraš kupiti igru cigane.
Imaš instalirane sve patcheve?
Za Rome 2 ne bi dao pare ni da mi platiš. Heh.
Bar nema 200 dlcova. Da imam sve patcheve. I igrao sam druge Total War igre i AI kolko god nesposoban nikad nije radio ovakve stvari. Baš sad zadnju bitku mi je cijela legija plesala kolo jer nisu znali stat u jednu od pre made formaciju dok ih je gađala balista. Poslo sam konju da uništi balistu, ali su oni odlučili uzet duži put do nje kroz centar protivničke linije.
Šminka DLC-ovi i par content DLC-ova koji sadrže mini kampanje ak' ti se to igra.
Nezz, meni je u bitkama AI isto izvodio gluposti, al' nikad baš takve. Valjda imam sreće.
Općenito mi je to kao neka poluprednost. Sony plati svojim first-party devovima da naprave igru i ne releasaju je na druge platforme, sad je to što igra nije izašla na drugim platformama prednost te jedne, kao da nije mogla biti portana bilo kamo? Mislim, može biti razlog zašto bi kupio plebstation, ali ne da hvališ Sony radi toga i dižeš platformu u nebo.
To je ko da Konzum plati Krašu da ne prodaju svoje proizvode u drugim trgovačkim lancima, i onda počneš hvaliti Konzum i Todorića jer jedini u Hrvatskoj imaju Kraševe proizvode.
A gle, uvjerit PCaša da voli konzole je ko da ideš uvjerit pedera da voli žene.
Nećeš uspjet.
Svako ima svoje i s tim se treba pomirit.
Jedino što je PC objektivno bolja platforma, ali nema veze.
Weky, ne dostavlja Zavvi konzole u HR. Tako mi je rekla teta iz customer servica. Iako mi nije jasno kako su neki sa buga u 9. mjesec dobili konzole od tamo.
Inače, prošao sam cijene valjda svih shopova u Hrvatskoj i cijene bilo konzola, bilo igara su za past na guzicu. Netko kaže da se ne isplati od vana naručit pa se zezat sa garancijom, ali razlika u cijeni je oko 500-600 kuna, tako da se dobro treba odvagat to.
Ja volim sve svoje igre u fizičkom obliku.
Digitalno samo ono što ne postoji retail, iako bi rado i svaku od tih igara na disku i u kutiji.
Ne, barem ne ako uspoređuješ britanski retail i hrvatski PSN.
O plusu ne pričam, to je druga stvar.
Cijene su ili jednake onim u retail prodaji ili skuplje u slučaju našeg PS Storea, budući da imamo drugu najveću stopu poreza u EU-u (ne računajući druge namete). Iako bi bilo logično da zbog manjka troškova logistike i pakiranja cijene digitalnih kopija budu jeftinije, Sony / Microsoft to ne žele realizirati zbog jakih retail lanaca koji im prodaju konzole i ostalo što ide uz njih. A i više zarade uz mnogo manje troškove, što je bit kapitalizma i onog "ruka ruku mije".
Na PC-u je naravno sasvim drugačija situacija.
Pa i na PC-u je digitalna distribucija puno skuplja od fizičkih igara.
To što smo mi čobani pa kupujemo s opskurnih sajtova tipa G2Play ili na Steamu ne kupujemo ništa dok nije -80% je drugi par rukava.
A G2Play su obični šverceri indijskih igara koji vade ključeve iz orginalnih pakiranja jer je danas i tak sve DRM, pa se registrira ili na Originu ili na Steamu.
I to je ok, jer imaš izbor i puca ti koki dok god prolaziš povoljnije.
Digitalna distribucija je općenito preskupa ako igraš po pravilima, neovisno o platformi.