Umro Bill Paxton.
GAME OVER, MAN. GAME OVER!
http://www.vecernji.hr/zvijezde/u-61...paxton-1152345
Printable View
Umro Bill Paxton.
GAME OVER, MAN. GAME OVER!
http://www.vecernji.hr/zvijezde/u-61...paxton-1152345
Bas citam o ovom dvostrukom ubojstvu kod vodica. Kazu ovaj sto je ubio dobit ce 10 godina, a mogao bi izaci vec za 5 navodno ima i dobrog odvjetnika, a ovaj sto je vidio, ali ga nije prijavio, za njega zakon predvidja kaznu zatvora od 10 godina.
Znaci vidjeti equal ubiti ako ne i gore.
uskrs
cijeli dan
još uvijek
Još malo pa prošlo.
sretan
Neki dan sam kupio mad maxa za 5 eura i jebote kako je igra dobra. Doslovno samo vrlo smisleni i ukusni mix između just causea i batman arkham igara, ali funkcionira. Na svakom koraku je gušt, nema nijednog elementa koji ne valja i nije zabavan i stalno se izmjenjuju. Svaka čast za Avalanche. Assasins creedovi i slične pizdarije tog tipa se mogu sakrit, četvorku nisam ni do pola uspio dogurat koliko je retardirana. Jedino me još Watch dogs 2 zanima ali nisam igrao.
WD2 je generični smor a Mad Max je vrlo dobar...čak funkcionira jako dobro kao nadopuna filmu.
Mad Max igra je jebena.
Ma dosadi kao i svaki sandbox, ali ipak je jedan od najboljih.
Umro Adam West.
https://www.youtube.com/watch?v=1jgE-lrfZ3k
Ovaj youtube je postao gori od hrt po reklamama.
U prvih 15 minuta dokumentarca 4 reklame. Nekako mi se cini da svake 4 minute ide reklama.
Koristi adblocker.
Stvarno, ne razumijem ljudi koja ga ne koriste. Ja ne bih mogao koristiti youtube da ga nemam.
Znam da zbog njih youtube i je moguć, ali jebeno opet.
Iskreno ja sam mislio da je to jedna od retro stvari koja je izumrla zajedno s dinosaurima. I govorim najozbiljnije. Valjda u zadnjih 5 godina nisam sreo nikoga tko je spomenio adblocker. Znam da je to davno prije bilo dosta aktualno, ali danas. Evo za primjer ne znam cak ni ime ni jednog adblockera. Recimo da pricamo o antivirus programima svatko ce znati bar neki, ali evo adblocker neznam ni jedan. To je kao da pricas o zanru igre u kojem ne znas imenovati ni jednu jedinu igru jednostavno... neobicno.
Imaš i Brawe browser koji sadrži u sebi adblocker. Koristim ga na Androidu jer je brži od Chromea, ali ima i PC verzija.
Pa ne mora se koristiti AdBlock, naime on je i loš. AdBlock Plus je nešto malo bolji, ali tek uBlock Origin i AdGuard u biti valjaju.
Za paranoične može se dodati i Ghostery i Privacy Badger. No AdGuard ili uBlock, pogotovo nakon dobrog konfiguriranja, rade super.
Meni te gluposti uvijek stoje na guglu.
Uz Brave i Opera ima integrirani adblocker.
Koristim Firefox s uBlock Origin add-onom. Reklama nema.
Sve je to realno isti kurac. Blokiraju popupove i reklame. Al eto, svi koriste pa je premainstream za Marijanovica.
Ja sam godinama koristio AdBlock Plus, prije kojih pola godine prešao na uBlock i mogu reći da je znatno bolji od AdBlocka. AdBlock je tu ti tamo znao propustiti koju reklamu, uBlock ih sve pojede i čini mi se da je bolje optimiziran.
ni plus ne propušta ništa, danas osnovni alat bez kojeg ne možeš koristiti internet.
Ak na nekoj novoj mašini beu blockera otvorim, čak i sajtove koje godinama posječujem, nemrem ih ponekad prepoznat :D Da nema tih čuda, youtube bi odavno umro.