Meni jedan od najdražih prošle godine <3
Printable View
I meni se svidio. Totalno se ureže u pamćenje.
Dallas Buyers Club
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lub_poster.jpg
Mislio sam da će biti još jedno razvikano govno među tim oskarima, al sam se ugodno iznenadio. Znam da je McConaughey pokupio oskara za najboljeg glumca, ali ako je još kojeg film pokupio svakako zasluženo. Super film, naspram ostalih prošle godine, valjda remek djelo.
9/10
The Amazing SpiderMan 2
Jučer bio u Imax-u, vizualno bbbrutalan filmek, priča ok...sad čekamo Sinister Six!
Seven Samurai
Privitak 416
jako dugačak (skoro tri i pol sata), no čak mi to i nije nešto posebno smetalo, što samo po sebi govori o kvaliteti filma...sve je na visokoj razini, jedino pojedine scene djeluju pomalo blesavo no ajd ok...
8/10
lol= Citat =:
Captain America's box office domination was ended this weekend by 'The Other Woman,' which took first place with $24.7 million:
The Man from Earth
Tek sad ovo prvi puta pogledao. Hebote kako je film bio napet u nekim dijelovima...fenomenalna studija ljudske psihologije koja odlično funkcionira na više nivoa. Odlično poigravanje sa publikom.
Obavezno gledati.
The Hunt
Privitak 417
odlično režiran i odglumljen film sa zanimljivom radnjom
8/10
Šta ima. Išao sam malo kroz movie backlog, al mislim da će ocjene biti podjednako visoke.
RoboCop
Distopijska sci-fi satira i crni humor. Vrhunski je film, davno sam gledao pa me iznenadilo, očekivao sam neku solidnu akciju i to je to. Efekti i dizajn Roboa se odlično drže.
Conan the Barbarian
Vjerojatno najbolja prezentacija lika, iako se dosta razlikuje od Howardovog Conana. Film stoji na svome i plot je raznolik i zanimljiv. Posebno mi se sviđa kraj gdje Conan ispada kao tragičan junak i sav pokolj mu nije donio nikakvo zadovoljstvo. Mogli su lako napraviti čisti hero's journey, ali više je od toga. Akcija je čisto zakon, ovo je još iz doba kad su mogli zlostavljati životinje za film :)
Star Trek Into Darkness
Bolji od jedinice i puno više gledljiv, možda još ima nade za ovaj reboot serijal. Svejedno, ne znam zašto je Khan morao biti tu, nije me se dojmio. Nek prestanu više sa ponavljanjem plotova i odmaknu se s nečim novim.
Citizen Kane
Očekivao sam da film nikako ne može doseći sav nevjerojatan hajp i desetljeća prozivanja najboljim filmom ikad. Al kako god, jako je dobar. Vidio sam bolje character drame i dijalog nekad ispada previše pompozan.
Jednom si negdje u temi vec izjavio da je Citizen Kane smece.
Prvi put ga gledam tako da si rulao nešto.
aj da nisam jedini kojem Citizen Kane nije ništa posebno..dobar je film, al ne znam zašto bi se smatrao remek-djelom...
A uglavnom isto ko i svi stari filmovi; bitni su za povjesno razdoblje/tehničko postignuće, a iz današnje perspektive meh.
Her
odličan film, super gluma Joaquin Phoenixa, zanimljivio je vidit kako su svi u toj nekoj imaginarnoj budućnosti utuvljeni u te mobitele :D ko neki zombiji :D dopala mi se konzola na kojoj je igral onu neku igru :D to valda PS10 ili tak nešto :D čak mi se i Amy Adams tu dopala, puno više nego ona dronfulja koju je glumila u American Hustle, kovrčava plava kosa mmmmmmm
RoboCop
Očekivani CGI film, ništa posebno, isti klinac što je bio i original tada u osamdesetima, CGI blješti na sve strane, uloga Samuela uvelike nepotrebna i dosadna
karakter u akcijskim filmovima lol
Originalni Robocop je vrh.
Jel to nešto s nazzijima i Her Flickom ili kaj takvo?
O čemu ti pričaš ?
A ni sam ne znam.
Herr.
Aaaaaa...
Pogledo taj Her.
Tužan je to film, ako ćemo u nekoj bliskoj budućnosti igrati tako loše igre s tako lošom grafikom.
I nisam prepoznao da je onaj glas Scarlett.
Inače ok, ko duža epizoda Black Mirrora i s nešto boljom glumom, al vjerujem da ću film brzo zaboravit.
7/10
Elysium
Hrpa gluposti i klišeja, ali dosta zabavno i s odličnim robusno mehaničkim efektima (roboti, letjelice i to).
I zli Wikus je zakon.
7/10
Dodijeliš Heru i ultimativnom smeću Elysium identičnu ocjenu.
Nezz.
S tim da ću Elysium možda gledati još jednom u nekoj dalekoj budućnosti, a Her nikad više.
Nego, novi RoboCop.
Sam po sebi ok film, al ni blizu originalu.
No, bolji od starih nastavaka.
Protiv remakea nemam ništa ako od njega nastane franšiza pa se možda dogodi i koji bolji nastavak s boljom pričom.
Jer nastavljati se na stare nebi baš bilo smisleno.
A želim vidjeti još RoboCopa.
7/10