Kako ne kažeš da jesu kad si to već napiso u jednoj temi?
Ma neda mi se više o tome.
Sluša ko Symphony X i ako da, može preporuka? Imam Paradise Lost album i jednostavno mi owna Boga ^^
Printable View
Kako ne kažeš da jesu kad si to već napiso u jednoj temi?
Ma neda mi se više o tome.
Sluša ko Symphony X i ako da, može preporuka? Imam Paradise Lost album i jednostavno mi owna Boga ^^
pa nebi baš reko da je najgori...= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
uvijek je tu danii filth :roll:
a i mustaine ima očajan glas...
dosta ce me ljudi popljuvati zbog toga, ali meni je vokal k. diamonda isto dosta očajan... ne volim ono skvičanje...
nope, ja slusam sve od metala, ali bas sve.ne ogranicavam se na neke zanrove previse..jedino mi nu ne pase (izuzetak soad koji sam jako dugo slusao)na kompu imam 4000 pjesama, od heavy metala, do hard rocka i svih mogucih zanrova.ofkors, obozavam death, black i ne previse, al htio sam rec da sam jako dugo slusao soad.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
e da, hansi je za mene jedan od najboljih vokala u metalu. (vokal Blind Guardiana)
proklet bio -.-= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
king diamond je meni jedan od najboljih vokala
ja sam rekao da je meni vokal očajan, puno ga ljudi hvali zbog toga ali ja to ne mogu podnijeti... i da, nisam jedan od onih koji su poslušali samo jednu pjesmu i zaključili da ne valja, poslušao sam meryfuldeath i par albuma King Diamonda i nije mi se sviđalo, makar je glazba i lyrcsi :pray: ali vokal me totalno odbija
Mislis mercyful fate?= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
King Diamond - Never Ending Hill, ovo mi je jedna od najdrazih njegovih pjesama
pa dave je odličan i nemam ništa protiv njega i stvarno mu se divim u nekim pogledima kao čovjeku... čovjek koji se bezbroj puta borio protiv depresije, protiv droge, alkohole i na kraju se izvukao...
Umjesto da plače šta je izbačen iz najpopularnijeg metal banda današnjice ( metallice ), on je napravio još ( po meni ) bolji band. Nije posustao ko pičkica. Uvijek cu tvrditi da je megadeth bolji od metallice, makar cu također priznati da je metallica imala veći utjecaj na metal scenu.
Što se tiče rust in peace, e to je stvarno jedan od najboljih metal albuma.
Također su mi dragi COuntdown i System has failed
megadeth ima par dobrih pjesama koje vrijedi poslusati i imaju neki catch, ali im je velika vecina pjesama ili nekako bezze ili zajebancija, fkt ono, ima pjesama gdje usred samo stane i pocne neartikulisane zvukove ispustati... a metallica... jedan riff - šest pjesama, YEA!...
meni metallica ne pase, strava nesto... :D
ne razumijem zas vecina ljudi krece u metal s njima ^^
:pray:= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
Nego, niko ne sluša Simfoniju IKS?
Metallica owna,Tagan,ne paše ti? Jesi ti čuo koje njihove pjesme uopće?
slusam ja vec neke tri godine.Bend koji tehnicki napreduje nezamislivom brzinom,zadnji album je prakticki remek djelo.Proslo ljeto sam skoro u Italiju otisao na konc ali skola/17 god itd. su to sprjecili= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Prica se da ce bit turneja sa Dream Theaterom,na to bi svakak otiso,jedino bi vani pio pivu dok DT svira,stvarno me zivciraju:)
Pa Massa, frende, daj onda kakav prijedlog ^^ Ili kod njih vrijedi "koji god album nabaviš, nećeš pogriješit"? :)
ma bas sam danas pricao malo s frendom koji svira gitaru vec cca 3 god zasto nevolimo metallicu,i dosli smo najvise tu da nema nekako cistog zvuka,nego dosta shredinga ima pa mal sucska..zato i nemrem podnjet metallicu...
lol...Jerry, Jerry sunce mu jebem, pa kakva je to izjava :D
a nenzam,cijeli dan smo raspravljali o shredanju i ostalom lol ^^
i dosli na tu shemu da metallica sucksa zbog nagle komercijalizacije i shrednanja :D
Pa nije bash nagla...trebalo ima je par godina i par albuma...tocnije 5 (meni je i Black GG)...neznam poslusaj malo bolje Justice, pa izjavi da se Metallica sastoji samo od shredanja, pa mos doc ovdje da te spankam ^^
doh,prva 4 albuma su odlicna (Kilemall,justice for all,ride the lighting,master of puppts..),ali ovo poslije st.anger (ukljucujuci i njega) je katastrofa
Preporucam ''The Divine of tragedy'' ''The Odyssey'' i '' paradise lost'' kao najdraze albume,al stvarno stoji da neces pogrijesiti.Upozoravam pjesma Odyssey traje 24 min:)al je remek djelo.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Evo, upravo slušam "Incantations of the Apprentice" sa Odiseje, zasad mi se album sviđa ^^
Neznam zasto svi spominju samo 4 albuma od metallice...= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Stvarno nerazumijem zasto je Black izostavljen, na kojem ima par fenomenalnih pjesama, kao sto je Enter Sandman (meni mozda i najbolja pjesma od metallice), pa Nothing Else Matters, koji znaju ama bash skoro svi pjevat, cak i ljudi koji nemaju veze sa Metalom, pa The Unforgiven, isto tako...ono ima toga...
A opet da tu se mozda i osjete mali koraci komercijale al ne tako strasno kao sa Load i Reload...
No opet dolazi onda S&M koji je po meni genijalnost i nije nikakva komercijala....
Pa Garage, koji je pak skup obrada pjesama, sto radi puno glazbenika...(ocete rec da je Johnny Cash komercijala ?)...
St. Anger je opet tuzni pokusaj vracanja na staru slavu...al vidljiv je utjecaj Nu Metala...sto je pak i receno...sjecam se kad sam prvi put procitao da ce izdat novi album, Lars je bash bio na koncertu sa SOAD, neki pocasni gost i izjavio je da mu se jako svida ovaj novi zvuk i da ce pokusati tako nesto i napraviti...kasnije je receno da se vracaju starom trešu, pa smo nakraju dobili nista od svega, vec nesto sasvim lame, sto se pak meni opet svida lol :D
meni je isrreno black album shit,svidja mi se pjesma samo sad but true...i nothing else matters,ostalo mi nije vrijedno spomena =|al kuzis kad je to tako,nema ono zasto svi,to je cinjenica :p
nego sto se tice metallice,puno drazi mije bend megadeth,i stvarno su decki predobri (svaka cast mustainu,neko je ovo napisao prije mene,brijem morgoth.) odlican je bend slozio,uz bok panteri u thrashz :D
Meni su na blacku 5 pjesmi odlične, a to su:
- Where ever I may roam
- The Unforgiven
- Enter Sandman
- Sad but True
- Nothing Else Matters
Neg da updateam malo vijesto o mojem najdražem hrvatskom metal bendu (sry masso,ali mandica pwna :D ) anal mandici,u 2008 su izdali 4 nove pjesme,mozete ih poslusati http://www.myspace.com/analmandicaS
takodjer,tu je i novi album,zdravko!
http://rapidshare.com/files/106173600/A ... o.zip.html
ofc free je,tako da,uživajte=)
nadam se da ce rokniti kakav konc u os :)
mandica roxa:) nadam se svirci zajedno uskoro:)
A cuj...bumo culi u 9 mjescu kad izlazi novi album :D...ja se jako jako jako nadam da se budu vratili, ono najavili su to ^^= Citat =:
Izvorno postao LL21
Ahab je uber bend, a lyricsi o Moby Dicku su dobri za predah od uobičajenih funeral doom lyricsa. Nortt ću poslušat čim završim s Evoken i Shape of Despair. Btw, moraš poslušat Angels of Distress od Shape of Despair i Antithesis of Light od Evokena, meni su to najbolji albumi u povijesti funeral dooma.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
LL21, nemoj shvatati ono kao uvredu, neam ja nis protiv tebe,ali tvoje izjave mi dignu zivac , al ono inace argumentiranost ti je nula, i nista ti se ne moze objasnit stoga cu ja odustat,nema smisla vise.Metalika i slejer i soad su najbolji metal bendovi ikad, i bez njih ne bi bilo icega.
eto, kazem ne da mi se natezat s tobom, nista ti se ne moze objasnit i nek ostane na tome .
meni je blek isto legendaran band ( prvi koji sam ču od metallice i jedini koji je bio na mom kompu kad sam kupi pc od druge ruke ), stvarno tamo mi je svaka stvar dobra, ali ipak nije ni do koljena Ride the Lightningu, koji moram priznati da je bolji od bilo kojeg megadethovog albume, te da nadmađuje čak i Rust in Peace.
i da, stvarno kako to da je megadeth mogao napraviti onako dobar album nakon užasnog riska i worlds need a hero ( kamo je samo promises odlična ) te nakon što je mustaine razjebao ruku, a metallica je napravila sejnt sladoled
t_nhQ5c- ... re=related
Inace, LL21 poslusaj ono, a i svi thrash metal fenovi isto.
WUqK50hEQlA
najbolja pjesma ikad!
odlična stvar, makar je meni puno polja melancholy, ali obadve stvari su :pray:
a što se tiče balada iced eartha, odlična mi je i question of heaven
i died 4 u također jako mnogo owna...
iced earth mi je perfektan, pogotovo live, live mi je bolji neg studio albums...
live :pray:
imam doma dvd konca, prejeben... hunter i dante's inferno :pray:
imam ja live iz atene iz 99... ^^
nesto predobro, pogotovo mi cd2 owna, i to jako jako... :pray:
Ne mogu da vjerujem,trazio preko "search" opcije i niti jedan post o Meshuggah.Jel su oni po vama toliko losi,niste nikada culi za njih ili sta?
Po meni najbolji metal bend ikada.Tocka.
Posjedujem sve njihove albume od "Destroy Erase Improve" i ne znam koji mi je bolji album od njih,jednostavno su mi svi toliko dobri,ali ako bih bas morao izabrati jednog favorita,onda bi to bio novi "ObZen",pogotovo "Dancers To A Discordant System",9 i pol minuta pjesma,a proleti mi u sekundi(mora da sam ju poslusao jedno 500 puta odkada sam nabavio album)
From Wikipedia, the free encyclopedia:
Meshuggah is a Swedish five-piece experimental metal band from Umeå, known for their use of extended polymetric passages, complex drum patterns, odd time signatures, angular, dissonant guitar riffs, and harsh vocals.
Uuuuu, Meshuggah, volim ih poslušat tu i tamo. Oni su čista matematika ^^
intervju između mustaina i larsa...
jebemu, kod mustaine volim to šta je iskren i šta ne sere...
Meshuggah? Legende. :pray:
Bleed,Spasm,Combustion...obavezno poslušati.