Da imam previse obveza. Faks, aktivno igranje, aktivno piskaranje po forumima, vođenje bloga, citanje knjiga, obavljanje ostalih svakodnevnih obveza. Pod opterecenjem sam :(
Doduse, nisu to sve obveze u pravom smislu te rijeci, al ocu reci da vrijeme mi leti :)
Ja sam od početka godine slušao samo dva predmeta i imao sam (i još uvijek imam) višak slobodnog vremena, ali mi se nije dalo iskoristit to za učenje pa ću past bar jedan od tih predmeta. Manjak vremena, višak vremena... meni se to svodi na isto.
09-11-2009, 09:12
Deadwalker
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
Da citiram sam sebe jos jedamput...
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Doduse, nisu to sve obveze u pravom smislu te rijeci, al ocu reci da vrijeme mi leti
Recimo da mi je faks najveca obveza, dok su ovo ostalo slobobne aktivnosti. Al svejedno, kad ih sve redovno "radis" kod mene se definiraju onda kao obveze. Doduse, nisam ni sve spomenuo, ovo je samo dio toga.
I da, imam obicaj kukat bezveze :(
09-11-2009, 10:25
Nodakim
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Spoznah da je LG Cookie shit od moba, mala ogrebotina i rikne.
To zaključuješ NAKON što si dao 1000 kuna za "LG" i "touchpad" u isto rečenici.
09-11-2009, 10:33
W3DR4N
Jedini konkretni touch mob je još uvijek samo i jedino iPhone, što god hejteri pričali.
09-11-2009, 10:48
cham3leon
I Nokia 5800 XM. Sviđa mi se taj mobitel.
10-11-2009, 10:53
RIDER32
Nije. :wink: To jedina stvar u cemu je iPhone bolji od njega...
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jedini konkretni touch mob je još uvijek samo i jedino iPhone, što god hejteri pričali.
Tu se slažem ali opet prvi nosim zastavu kada treba kreniti protiv applea :D
edit: spoznah da mije XP još kulniji kada sam pokazivace miša zamjenio sa pokazivacima od Viste (+ nešto malo MACa) :P
10-11-2009, 11:04
Grim
Forum je napokon proradio.
10-11-2009, 13:08
Maja
Spoznala sam da me glazba prije spavanja totalno razbudi :/
10-11-2009, 13:15
1GBRAM
spoznah da maybe imam šanse kod jedne cure...i da moram nešto htno poduzeti kod rješavanja katalogiziranja muzike
10-11-2009, 15:42
mortician
= Citat =:
Izvorno postao Maja
Jelda? :(
Spoznah malo prije da idem sutra s frendom na Interliber, yeaaahhh :)
Zalovit ce se neka knjiga....
10-11-2009, 17:41
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Maja
A mene uspava.
10-11-2009, 17:43
croat1gamer
Teamviewer je najkorisniji program dekade za pomaganje oko problema sa kompom.
10-11-2009, 19:44
Paran0a
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Maja
A mene uspava.
OVo..Uvijek zaspim sa slusalicama na usima :(
10-11-2009, 20:02
Sonic_Moronic
Znam kako ti je. :(
10-11-2009, 20:40
RIDER32
= Citat =:
Izvorno postao 1GBRAM
spoznah da maybe imam šanse kod jedne cure...
Blago ti se :(
Spoznao sam da sam sebe nerazumijem u previše situacija :(
:(
10-11-2009, 20:45
Deadwalker
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
= Citat =:
Izvorno postao 1GBRAM
spoznah da maybe imam šanse kod jedne cure...
Blago ti se :(
Spoznao sam da sam sebe nerazumijem u previše situacija :(
:(
eh...poznato nazalost :( ...bit ce bolje
10-11-2009, 20:56
loo
Spoznah da ipak ima mjesta još da mogu s školom na interliber :killyou: :killyou:
10-11-2009, 20:57
majstoro
da sam sve bolji u c walku
11-11-2009, 07:54
RIDER32
Da sam se razbolio :( nezna sta je ali može biti da je prehlada, svinjska gripa ili maci kasalj...
11-11-2009, 11:11
skilz
spoznah da mi je torrent za mw2 na 85 %
11-11-2009, 13:06
cham3leon
Spoznao sam da će skilz dobiti ban :>
11-11-2009, 13:12
Delirium
Da idem na Interliber u subotu
11-11-2009, 14:49
Arbiter of Change
Da mi se Hrvatska Pošta strelovito penje po listi kandidata za odstrel. Em mi poštari ne nose pošiljke na vrata jer živim u zgradi pa im se ne da penjati jadnima (jedan je nosio, ali su ga izgleda po Hot Fuzz logici preselili), em mi ne znaju ni obavijesti o prispijeću staviti u sandučić kako spada (čitaj, trebaš nositi rasvjetu da bi vidio papir koliko ga zabije u sandučić).
Naravno, paket u pitanju je Dragon Age... pain, lots of pain.
11-11-2009, 14:55
Electromaster
I ti se žališ?
Kod mene u pošti radi samo jedna ženska, i ona nema vremena biti na šalteru i raznositi poštu, pa ju pošalje po random susjedu koji prođe pokraj pošte. Ne moram ni spominjati da pola računa nikad ni ne dobijem, a par puta se dogodilo da mi je pošta [uključujući i neke pravne stvari sa suda, o podjeli ostavštine i tako to]Sdošla u kuću otvorene, rascjepane koverte. Kao, nisu bili sigurni kome točno treba dostaviti, pa su provjerili po sadržaju. Divno.
11-11-2009, 14:59
Arbiter of Change
Ti onda živiš u nekoj selendri, ovo moje se odnosi za koliko-toliko normalan grad. :)
11-11-2009, 15:01
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ti onda živiš u nekoj selendri
Ne podsjećaj me. :(
11-11-2009, 15:03
cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
I ti se žališ?
Kod mene u pošti radi samo jedna ženska, i ona nema vremena biti na šalteru i raznositi poštu, pa ju pošalje po random susjedu koji prođe pokraj pošte. Ne moram ni spominjati da pola računa nikad ni ne dobijem, a par puta se dogodilo da mi je pošta [uključujući i neke pravne stvari sa suda, o podjeli ostavštine i tako to]Sdošla u kuću otvorene, rascjepane koverte. Kao, nisu bili sigurni kome točno treba dostaviti, pa su provjerili po sadržaju. Divno.
O bokte, pa toga nema ni u najgorim zabitima gorskog kotara, ono, stvarno...
11-11-2009, 15:04
Raz
Predo, počinjem te sve više žaliti.
11-11-2009, 15:06
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ovo je bilo nepotrebno okrutno. :(
11-11-2009, 15:10
Raz
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ovo je bilo nepotrebno okrutno. :(
Lol, nisam mislio ništa lošeg *hug*. Well, i sam kažeš u kakvom kraju živiš.
11-11-2009, 15:45
cham3leon
Ma ne mogu vjerovat da je ta Korčula tako sirova. Mislim, nije toliko izolirana ni pusta ko Lika i slični krajevi.
11-11-2009, 16:06
Carp
da ce me stari opet hamprcit u vezi kobasica! pa ja jeb3n0 ne vjerujem!
11-11-2009, 16:33
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma ne mogu vjerovat da je ta Korčula tako sirova. Mislim, nije toliko izolirana ni pusta ko Lika i slični krajevi.
Dakle, živim na otoku Korčuli, u selu Žrnovu udaljenom nekih 4km od grada Korčule. Mjesto se ne nalazi na obali, nego više prema središtu otoka, tako da je, čak i što se turizma tiče, minimalno razvijeno. Od nekih ono ustanova, ima maleni i jadan vrtić, osnovnu školu [sa svih osam razreda, ali u njima nema gotovo nikoga], te poštu. U selu su i dvije trgovine, jedan birc, poneka konoba/wannabe restoran, kao i par apartmana. Iako površinski zauzima relativno dosta mjesta [naspram drugih sela ovdje]Spola toga su stare i napuštene kuće, ili pak vrtovi, kućice za koze i što sve ne. Ima oko 1000 stanovnika, koji svojim mentalitetom [a dobar dio njih i svojom dobi]Sspadaju u neko prošlo stoljeće. All in all, teška je vukojebina.
S druge strane, Sonik me prezire jer živim praktički na rubu šume koja inače prekriva poveći dio otoka i tako to. ^^
11-11-2009, 16:36
Kid A
skilz,ohladi se malo i drugi put bolje procitaj pravila foruma.
11-11-2009, 23:10
RIDER32
Da imam temperaturu 37 sa 7 °C :(
11-11-2009, 23:14
Kid A
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Dakle, živim na otoku Korčuli, u selu Žrnovu udaljenom nekih 4km od grada Korčule. Mjesto se ne nalazi na obali, nego više prema središtu otoka, tako da je, čak i što se turizma tiče, minimalno razvijeno. Od nekih ono ustanova, ima maleni i jadan vrtić, osnovnu školu [sa svih osam razreda, ali u njima nema gotovo nikoga], te poštu. U selu su i dvije trgovine, jedan birc, poneka konoba/wannabe restoran, kao i par apartmana. Iako površinski zauzima relativno dosta mjesta [naspram drugih sela ovdje]Spola toga su stare i napuštene kuće, ili pak vrtovi, kućice za koze i što sve ne. Ima oko 1000 stanovnika, koji svojim mentalitetom [a dobar dio njih i svojom dobi]Sspadaju u neko prošlo stoljeće. All in all, teška je vukojebina.
S druge strane, Sonik me prezire jer živim praktički na rubu šume koja inače prekriva poveći dio otoka i tako to. ^^
Tvoj zivot je bol.
11-11-2009, 23:23
croat1gamer
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Da imam temperaturu 37 sa 7 °C :(
Bice da je svinjska.
11-11-2009, 23:50
RIDER32
Može biti :)
Ali dan prije toga sam pokisao i onda i podosta vremena sam sjedio u boxericama i vesti na hladnom pa mi je ovo logicnije...
12-11-2009, 10:44
TeraBajt
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Tvoj zivot je bol.
SAV MOJ BOL SAV MOJ BOL SAV MOJ BOL SAV MOJ BOL
12-11-2009, 12:14
Death By Sexy
Interliber ove godine saka... Nisam ništa našao, kupio 3 one male knjigice: fil jezika, dawkins i sebični gen i heidegger, habermas i mobitel..
Bacio oko na pcp arenu, al bilo pred zatvaranje pa nije bilo nešto aktivno.