Poluretardirano je, slično ko terra nova prošle godine. Gledam zbog Fringa, al dropat ću ak se ne poboljša. Mogo bi Last Resort biti bolji
Printable View
Poluretardirano je, slično ko terra nova prošle godine. Gledam zbog Fringa, al dropat ću ak se ne poboljša. Mogo bi Last Resort biti bolji
Počeo je Person of Interest opet.
Odlična nova epizoda.
Jebemu pasa, tek sada otkrio The Big Bang Theory!!! Oduvijek sam znao za nju, Sheldon, Leonard, Penny, Howard, Raj, koliko je bilo memeova i sranja, ali tek sam se nakon jedne epizode što sam uhvatio na RTL plusu natjerao da skinem prvu sezonu i pogledam je u jednom jebenom dahu!!! PREDOBRO!!! Zašto sam ja čekao na ovo? :D (retoričko)
Jel ti smijesna?
Nemoj.
ta serija je jebeno loša
Mislim da ćeš morati Baru promjeniti sa svojim nickom u sigu.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ali Bara voli Pilgrima, on ne može biti iznad.
Big Bang Theory je dobar prvih 2-3 sezone.
Onda otkriješ druge serije koje su kvalitetnije, smješnije i nemaju laugh track.
Nakon toga shvatiš da je BBT smeće.
Ovo. Ne moraju čak ni biti humoristične. Znam par ljudi koji su išli omgwtfbbq bbt a sad hejtaju.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Retardi, da.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Super je stvarno. Iskreno sam se nasmijao nekoliko puta kroz 1 sezonu, i tako je isto s drugom.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ne kužim ovo, ne znam je li dobronamjerno ili zlonamjerno ali htio bih da se objasni jer me zanima.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Pa dosta serija ima problem "kvalitetnih 2-3 sezone", ne brine me to. Sigurno ću nastaviti gledati svejedno jer me dosta stvarno oduševilo u prvoj, i nastavlja me oduševljavati u drugoj sezoni. Meni je recimo smetalo do sada to što nisam shvaćao neke reference koje se odnose na fiziku, ali taj doživljaj brzo prođe jer serija očigledno cilja na širu publiku. Također iznenadio me scenarij što se tiče elokvencije, imam rječnik engleskog ispred sebe dok gledam pa ako mi nešto šteka pogledam :).= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Poceo gledat Dextera. Jucer odgledao prvu sezone, sad sam zavrsio 7. u drugoj sezoni. Samo cu reci, kako je izowno Douksa. :pray:
Ja gledam od BBT ono kaj vrte na TV-u tu i tamo. I da, smiješno je i sasvim ok.
Puno bolje od onih proljeva tipa Modern Family ili Arrested Development.
Kako šokantno.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ali da, Modern Family je ono, meh.
Doakes je najveći kralj= Citat =:
Izvorno postao Carp
Last Resort i Revolution - smećasto.
Last Resort ima potencijala. Revolution je smece neviđeno.
Last Resort je isto smeće. Dijalozi su gori čak i nego na Revolutionu, ljudi su totalno nerealni i nelikeable. Jedino što valja je priča, a to bi bilo bolje da sam na papiru pročitao, nego da su napravili ovakvu seriju koja podilazi gledatelju... Fakat smeće.
Danas kreće i Homeland!
Čovječe!
Tolko serija sam počeo gledati i sve sad kreću u novu sezonu.
Ove nove mi ni ne trebaju.
Iako, kad Fringe i Breaking Bad završe... :(
Homeland je baš trebao završiti onako sa cliffhangerom. Sad će se ona nekim čudom svega sjetiti.
Da, sigurno će završiti takvu vrhunsku seriju koja obara gledanosti i bere Emmye nakon samo jedne sezone.
Završio sa Star Trek: Enterpriseom. Predzadnju epizodu četvrte sezone ću uzeti kao zadnju, jer je prava zadnja smeće. Ali sve u svemu, treća i četvrta sezona su bile dosta dobre u usporedbi sa prve dvije.
Eh, sad u miru mogu nastaviti sa drugom sezonom Malcolm... ovaj, Breaking Bada.
Pa da, jednostavno otkriješ da postoje puno kvalitetnije serije i shvatiš koliko je BBT u biti loš i isforsiran.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Kad znam naletit na neku epizodu na telki i vidjet kakve se u biti fore forsiraju, kako se sve te nerd i geek fore temelje na najobičnijim predrasudama, bude mi baš neugodno gledat.
Gledam 5. sezonu Dextera, sad sam na pola. Nakon prošle koja mi je opet vratila vjeru u ovu seriju, ova sezona zasad je malo slabija iako ima dobrih trenutaka. Barem je bolja od treće, što i nije teško ostvariti.
game of thrones?= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Game of thrones je daleko od vrhunske serije.
Pa Game of Thrones nije završen. WTF?
lol, sta nije treca sezona da se snima?!
Snima se. Anyhow, daleko od toga da je serija loša (IMO), al' jednostavno ne kotira kao vrhunska serija.
lol
Točno to, ne vidim po čemu je serija toliko posebna. Još uvijek nisam pogledao ni drugu sezonu jer je i prva bila mlaka, a svi kažu da je ova još gora. Svaka čast knjigama, jedva čekam novi nastavak, ali serija mi nikako nije sjela.
Upravo slučajno pogledao epizodu Bitanga i princeza, kad ono rat sa Slovenijom.
Gledao sam ih sve i prije, ali ovo me podsjetilo kako je to genijalna serija. I još je naša.
Di si to gledao?
Na HRT2 se vrti u noćnom, repriznom terminu.
pogleda himym, serija zadnje 3 sezone gubi na kvaliteti iz epizode u epizodu i vec mi polako idu na kiflu s tom mamom, nek ju vec pokazu i zavrse seriju :hangin: al tesko se odrec serije koju pratis (ukoliko nije sgu jel to ti prisidne jos u pilot epizodi :thumbs1: )
dobar je bio pocetak 8. sezone, jedna od najboljih epizoda ali da se tih 8 sezona uguralo u 4-5 bila bi puno bolja serija, ovako ima puno bezveze epizoda
Da nisam čitao knjige bila bi mi odlična. Ovako je razočaranje.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Moguće, pošto je npr. mom bratu koji nije knjige čitao, prva sezona bila jako dobra.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Fale opisi hrane koji traju pola epizode da bi bila vrhunska.