ne
Printable View
ne
Ovako, napravio sam trial acc, i sad je trial istekao no ja bi nastavio igrat WotLK. E sad, koliko sam skužio moram kupit (naravno, osim game carda) nešto za 120 kn u čemu se nalazi neki kod da acc iz triala pretvorim u pravi. Može mi netko pomoći oko toga? Šta sve trebam kupiti i gdje?
Hvala.
ovako neznam koji si lvl ali na trialu max mozes bit 19sti , znaci imas ti jos ohoho do WoTLK-a .
Da bi upgradeo account moras kupit obicni WoW , upisat kod i imas WoW account +jedan mjesec besplatnog igranja.
S ovakvim accountom mozes igrat do 60lvla .
Na 60 lvlu ili 58 kako hoces, moras kupit TBC ( prva ekspanzija The Burning Crusade) koja ti omogucava da nastavis igranje do 70 lvla, tek onda dolazi zadnja ekspanzija WOTLK s kojoj picis na 80ti.
Cijena WOTLKA je 300 kuna , a za obicni WoW i TBC neznam to mozes pogledat ovdje http://www.algoritam.hrS
EDIT : evo naso sam link di ti je obicni WoW plus prva ekspanzija TBC samo 199 kn jeftinije nego odvojeno http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod ... &id=118051
Bonove ili prepaid cardove kupujes svaka dva mjeseca , a mozes placat i s kraticom svaki mjesec, dva , tri, pola godine (neznam koje su sve opcije). Cijena bona je ~210 kuna , a preko kartice mjesecno dodje nekih ~95 kuna ( nisam siguran +/- 5 kuna ).
hvala puno na objašnjenu. ma nisam kužio kako to ide sa tim ekspanzijama, jer skinuo sam wotlk sa neta i napravio trial acc. nego, mislio sam da mogu online samo pretvorit acc iz triala (naravno i platiti karticom ako treba) u real thing, pa kupit bon i to je to.= Citat =:
Izvorno postao lizard
znači, kupim battlechest, upišem onaj retail kod, i šta onda? moram instalirati wow i tbc ili mogu nastaviti igrati sa ovim šta sam skinuo?
EDIT: znači te ekspanzije služe samo da možeš dalje napredovati na lvl 70 i 80? ništa ne gubiš ako igraš prvi WoW do levela 60? nikakve iteme, instance ili nešto?
= Citat =:
Izvorno postao Zv0nZ1
mislim da ovo kaj si skinul je kao neka vrsta demoa, zato i možeš samo do lvl 19
a ono ak ti se da sve lijepo zbriši, na novo instal do Wotlk-a, napraviš acc i onda update do zadnjeg patcha, to sve ide automatski kad se ulogiraš u igru
i ne ne gubiš ništa, zato se i zove ekspanzija, nastavljaš igru, da je po tvom, mislim da nebi bilo 11milj igraća neg 11 ^^
ma mislio sam ako igram recimo TBC da li ima stvari koje neću moć raditi a u WotLK-u bi mogao? osim naravno DK-a.
i da, ne bi htio raditi novi acc nego bi samo ovaj trial upgradeao.
= Citat =:
Izvorno postao Zv0nZ1
pa fala bogu da neš moć radit qvestove koji su u Wotlku, to sam možeš valda zakljućit
jedini MMO kojeg sam zasad primjetio koji nudi otključavanje daljnjeg igranja bez potrebe za kupovinom ključeva je EVE...napraviš 14 dnevni trial, kupiš timecard, završiš trial, uneseš kod i nastavljaš...ekspanzije su free za skinuti...(jedina stvar koju bih u WoW-u izmjenio :D, well, to i uklonio gayelfove i nerfao rogove i dao magevima DK mountove i snizio cijenu matsa za chopper i...bah...)
E pa to me zanima. Koliko toga gubim ako nemam WotLK acc štaveć? Isplati li mi se uopće bez WotLKa igrati WoW?
nemaš pristup death knight klasi, northrendu, lvlu 80...
a isto mi se baš ne da davati niti 199 + 300kn za wow, tbc i wotlk. neznam. praktički sam već otišao u algoritam po battlechest ali razmislit ću malo...= Citat =:
Izvorno postao dal3
nije samo u tome problem, nego što na pvp relalmu nećeš imati šanse preživjeti u contested područjima ako netko naleti...lvl 70 ni uz najbolju volju, skill i gear ne može protiv high end lvl 80 full epix lika...tako da ono, makar i samo lutao okolo, zgenkat će te neka od blesavih grupa koje lutaju okolo samo da bi genkale (na Stormscaleu ima takvih isusa)
pa nisam igrao wow dosada, probao sam taj trial i navukao se. je li moguće, neznam, karticom preko neta samo upgradeat acc i igrat wotlk koji sam već downloadao?= Citat =:
Izvorno postao dal3
http://www.blizzard.com/store/details.xml?id=1100000265
ali moraš kupiti i WoW+TBC prije toga
da, evo upravo to gledam. nisu ni oni glupi, znaju di leži zarada. :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
a niš, ako budem išta kupovao uzet ću taj battlechest, pa onda vidjet šta dalje... nije 200kn sav novac svijeta... ako ništa mjesec dana budem tih besplatno odigrao i to je to...
gle, čak i da samo mjesec dana igraš, to je daleko više nego što će ti bilo koja igra danas ponuditi...u mjesec dana ćeš vidjeti dio igre...(osim ako si 24/7 no lifer) i svaki taj dio će te mamiti da vidiš još, obaviš još jedan quest, dobiješ još jedan tabard i slično...a da ne spominjem ekipu koju si možeš naći čak i ako ne upadneš u gildu...
odigrao sam par dana triala, pa mi se igra stvarno svidjela. zato ju i želim kupiti.= Citat =:
a ovo za gildu i ekipu je stvarno istina. pošto nemogu igrati preko tjedna jer nisam doma, znači od 10 dana triala ja sam igrao možda 3, i uspio sam nać 2-3 lika s kojima sam šerao par kvestova.
ma nek ide sve u kurac, uzet ću taj battlechest, a kad dođem na 70lvl onda ću razmišljati šta dalje. :D
hvala svima na pomoći. :ekipa:
edit: ako uzmeme battlechest, i trial acc upgradeam sigurno dobivam mjesec dana mukte?
yup...mjesec dana je ubačeno kao poklon ^^ bilo bi pokvareno od Blizzarda da još moraš nadoplatiti da bi igrao odmah nakon kupovine...a i glupo s obzirom da njihove ponoćne prodaje privlače milijune fanova i već samim time bi bilo retajno da ih se prisili da plate game card i čekaju da bi igrali nešto za što mnogi od njih žive mjesecima...samo na ponoćnoj prodaji u Zagrebu je postojao ogroman red...veći europski i američki gradovi su doslovno imali kilometarske redove i kempere...
imaš pivu od mene. :bravo:= Citat =:
Samo sto posto vec imas sve mozes karticom preko interneta nadoplatiti sve, iako je battlechest lipa kutija, al vjerovatno bi te nako izasli jeftinije iako nisam siguran
E ovako posto dugo nisam bio na Forumu...Imam jedno pitanje!
de mi recite koji je najbolji addon za hilanje!!!
posto sam se prebacio na resto druida !
isntaliro sam heal bot ali mi je veliki preko cjelog ekrana(iako smanjim u opcijama) i ne mogu preko njega bas hilat!
stoga neki koji je dobar!
ty
grid
Healbot je fancy rješenje za 23 inčne widescreen LCD-e. I u takvim situacijama je iznimno koristan.
Za nas normalne smrtnike ipak su najbolji Grid i X-perl :)
jao jedva cekam svog 23 WS , imam 19 WS sto nije lose ali ipak...
ok hvala na pomoci!
:bravo:
ja otkad sam lupio 80 lvl sa svojim priestom koristim heal bot.
Da njega nisam instalirao dan danas nebi ovako hilao kao sada.
Pogotovo jer sam u novoj maloj guildi i najbolje opremljen pa moram i najvise hilat u raidovima.
Bez njega bi vec odavnoooooo odustao od hilanja i vratio se na shadow spec.
= Citat =:
Izvorno postao Sporky
aleluja :twisted:
Ja koristim X-perl i Clique.
Samo držim shift i klikam po raid frameovima da spamam chain heal i adio (nijedan heal spell mi nije bindan na tipkovnici nego na kombinaciji tipaka s mišekom).
da shamani samo lupaju chain i boli ih briga :rotfl:
Bili smo neki dan na patchwerk-u i smenom su bili priest i druid ofc undergeared
ja sam spucao 2 puna mana pool-a sa spamanjem renew i flash heal,a druid koji je samo pucao hotove imao je skoro veci healing od mene i nije ni potrosio prvi mana pool.
Su druidi tolko OP ili priestovi tolko suckaju?
E i da nije koristio innervate na sebe nego na ovog drugog priesta
E ovako imam jos jedno pitanje !
koji je ovo addon jel ga nemogu nac na netu?
http://wow.giomanach.com/images/ui.jpgSovaj skroz dole znaci di je sve u sklopu(di su chatovi i ova sranja,treba mi bas taj sa krugovima )
ty !