Treba provjeriti nudi li trgovina kakvo jamstvo koje osigurava povrat novca u slučaju da se predomisliš. Ako nađeš GTA4 u jednoj takvoj, kupuj.
Ili popij martini.
Printable View
Treba provjeriti nudi li trgovina kakvo jamstvo koje osigurava povrat novca u slučaju da se predomisliš. Ako nađeš GTA4 u jednoj takvoj, kupuj.
Ili popij martini.
Prvo popij martini, ako ti dobro sjedne onda kupi rakiju. :D
Nemojte mi se tu nadopijat da nebi zavrsili u kanalu na hlađenju.
Ta tvoja konfa je dosta dobra i morala bi moci tjerati tu igru. Minimalna grafa je X1900 a tvoja je generaciju novija. A sto ima 256vRam to nije bas sjajno ali moze proc. Moja 8600GT sa 256vRAM je u prosloj konfi, prije nego sam ju kupio, tjerala GTA4. Proc je dovoljno jak iako nevoli bas GTA4. RAMa imas dovoljno.
St se mene tice ja bi sa takvom konfom odmah kupio igru i uzivo :roll:
Ljubav na prvi pogled...
http://www.imagesforme.com/out.php/t529738_GTAIV.JPG
Evo uspio sam vam uslikati grad prije nego mi se proc ugrijao nakon pola sata igranja.
Izgeda da cu morati cekati navecer da pocnem opet malo igrati. Procesor mi se zagrijao na 70 C. Ove vrucine su gadne za kompjuter.
ma slika je :oops:
I auti se cak vide na vecoj udaljenosti vec sto smo navikli u proslim nastavcima.
Jucer nakon dvosatnog igranja GTA 4 ugasio mi se komp.Otisao sam opipat graficku i posteno sam se opekao.Cudim se da se nije rastopila.
Ja sam već odavno prestao igrat
Naisao sam na dobar wall, ali bi trebalo maknuti crne rubove i uvecati ga.
http://www.imagesforme.com/out.php/t...ThefAutoIV.jpg
heh. Zakon SS. Samo cesko ces to pretvorit u wallper jer su rubovi preveliki.
Ova je igra sa 1.0.0.3 patchom majka ...preporodio sam se :D .
Koja reza da bude? Napravim ja.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Probaj napraviti 1600 x 1200. Ja sam probao ali nemam programe koji bi mogli uvecati sliku kako spada.
Pa jednostavno postavis tu. Dole i gore naslažeš ikone i mirna bosna. :roll:
Kako opce misliš da se drugacije moze napraviti wall od toga.
Ma ta crna pozadina mi bas i nije nesto. Imam widescreeen pa mi je glupo na ekranu imati 1/3 slike i 2/3 crno.
pa izrezi strane xD
ili stavi nekaj drugog na crno jer slika je MRAK xD (barem 2/3)
meni ide jednako loše ako ne i gore, jedino su mi pomogli parametri i nista drugo, dosadilo mi je igrat na prvih 10 minuta kojih pristojnih 15-20 fps-a pa onda kasnije ide na doslovno 3-5 fpsa. gadljivo. rockstars je stvarno us** ovon igron.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ma smece od igre, barem s tehnicke strane i optimiziranosti. Fuj fuj fuj. Neznam kak sam uopce imao volje doc do pola igre, prica i atmosfera su tako predobri a ostalo...koma :o
@Izgubljeni, pa bar ti imas konfu skoro iste jacine moje konfe.Cudi me da ne mozes to pokretat kak spada.Ili je to mozda zato sto imas vistu? Nisam strucnjak pa bas nisam siguran. Idem vidjeti na koliko fps-a se pokrece kod mene.
Kod mene je u prosjeku 10 fps-a.Ne mogu reci da ide glatko, jer malo trzanja pak ima.Nakon nekog vremena se naviknes pa vise ni ne primjecujes.
meni je atmosferu u igri poboljšala ona radio stanica na koju možeš stavit svoju glazbu
Evo, konačno, nakon jedne nadogradnje PCa koja je sve skupa koštala oko 1300 kn, pokrenuo sam i ja ovo čudo. Igram sa 1.0.3.0 patchom, i uglavnom sve ide sasvim ok. Ponekad se dogodi da frame rate malo jače padne, ali ne prečesto, inače ide relativno glatko, oko 15 FPS-a ili više. Po zimi će ići još bolje. :thumbs2:
CPU AMD Athlon X2 5200+
GPU ATi HD Radeon 4770
RAM 2GB DDRII
Inače, da ne ostane sve na pljuvanju tehničke neispoliranosti igre, reći ću par dojmova i o samoj igri.
Koliko god ga je teško pokrenuti, prokleto se isplati. Nema dvojbe da je ovo najbolji GTA nastavak ikada. Mnoge stvari koje sam htio vidjeti u serijalu sada su tu. Toliko je sitnih detaljčića. Na primjer, primjetio sam da kad izlaziš iz auta, držiš li malo duže F, Niko ugasi auto prije nego izađe. Također, sustav tučnjave je sjajan i zahtjevan. Nije to više bjesomučno klikanje, već treba misliti i na obrane i kontranapade. Možda bi čak moglo proći kao jedna jednostavna simulacija boksa.
Sve u svemu, igra je jako nagnula realizmu. Ne znači to da je sve u stilu hardcore simulacije, ali za primjer, nije tako lako voziti. Auti su zaista teški i treba znatno usporiti da oštrije skrenete, a inače atraktivni okreti ručnom će uzrokovati nagli gubitak kontrole i možda bliski susret sa zidom. Sudari, oštećenja i zvuci koji pritom nastaju su apsolutno nevjerojatno realistični. Također je znatno produžen put kočenja, pa će auto koji je izletio na ulicu kojom jurcate biti potencijalna nesreća.
Ma sve u svemu, teško ćete naći ijednu veliku (ili čak malu) zamjerku ovoj igri. Skoro sve što je netko mogao izmisliti za ovu igru je tu. Osim obavljanja misija ima toliko mnogo aktivnosti koje možete obavljati da vam ne može nikad biti dosadno. Osobno, volio bih da R* konačno nađe jedan dobar razlog za trošenje većih količina novca, odnosno nabavljanje istog.
Da ne spominjem da sve što je u igru implementirano perfektno radi i nikad vam neće zasmetati, počevši od osnovnih kontrola do nevjerojatnog cover sistema, itd.
Pa možda bi bilo dobro da ima malo više oružja
Isli su na realizam pa su izbacili flamethrower i minigun. Meni je jedino zao sto nema boxera. Osim toga nijedno oruzje mislim da ne fali.A koje oruzje bi ti htio @Ajemric?
Apsolutno se slažem da se nikako ne bi uklapalo trčanje okolo s motorkom ili minigunom. Oružja je sasvim dosta. Možda su mogli dodati još jednu vrstu pištolja, po mogućnosti revolver većeg kalibra, ali to je to. Imaš i po dva tipa assault riflea, SMGove i tri tipa sačmarice. Di ćeš bolje?
Primjetio sam da malo žešćom vožnjom u nižim autima koji su podložni struganju po malo lošijim cestama možeš totalno izgrebati doljnju stranu auta. Auti se također prljaju i možeš ih oprat u autopraoni :pray:
Ja bi isto htio još jedan pištolj. Za flamethrowerom sam nostalgičan iz SA. Bombe na detonator. To kasnije možeš dobit od Packie, al tek kad si prijatelj. I nekako mi u GTA fali sjekira.
tu ti je motorka xD= Citat =:
Izvorno postao Ajemric
a nije to to :nonono:
ma meni ide dobro prvih desetak minuta... sasvim fluidno i ok. al nakon 10 minuta. pocne ic na 3 fps. jedva izađem iz igre koliko blokava= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Možda jedna mala zamjerka zasada. Iako još nisam dovoljno igrao da to prosudim, ali misije nisu baš jako originalne. Uglavnom se svode na princip idi tamo-ubij te ljude. Varijacija je ta da ti oni ponekad bježe na motorima ili u autu.
Zato je jedna pohvala policija i bježanje od iste. Policajci su sada dosta opasni, a sistem bježanja je zanimljiv.
pa s misijama je uvijek bilo isto (ispravite me ako griješim).
A za policiju sam baš i ja htio reći. Stvarno je policija odlično napravljena