ili ne....
newb je pocetnik koji pokusava nauciti islo mu to ili ne
n00b je tip koji misli da ima svo znanje svijeta u nekoj igri i tvrdi da je najbolji, a ustvari saxa.
Printable View
ili ne....
newb je pocetnik koji pokusava nauciti islo mu to ili ne
n00b je tip koji misli da ima svo znanje svijeta u nekoj igri i tvrdi da je najbolji, a ustvari saxa.
nope
newbie=pocetnik
n00b=1337 ime za newbie ili kako bi neki rekli pogrdno nacin da se kaze newbie procitah davno to
bas je pogrdno~~
mrzim 1337
mislim ono,
n00b (na sta sad ova rijec lici) :S
Ovo je tocna definicija.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ali da se nadovezem na AVGa, mnogi koriste i rijec n00b pogrdno za newbija (a ti koji je tako koriste su u stvari n00bovi), a u stvari se n00b i newb razlikuju drasticno (pogledaj quote ^^)
mislim ja znam igrat
al neznam igrat tu DotA
(skužio sam da je to Defenders of the Ancient (bar tako piše na netu))
Defense of the Ancients
Pa ak si tek poceo igrat dotu onda znaci da si newb a nikako n00b.
Uglavnom, samo pitaj ak te nes zanima
nisam ni počeo= Citat =:
Izvorno postao Teon
jel se to igra samo multi ili multi i singl
jel se zove samo defense of the ancients
ili još nešto
Uglavnom samo multi, no imas i neke AI mape pa mozes singl
Zove se samo Defense of the Ancients (kolko ja znam)
znači moram kupit orginal= Citat =:
Izvorno postao Teon
kolko dođe
O lol, DotA ti je mapa za Warcraft 3: The Frozen Throne
A Warcraft 3 je 120kn (tak negdje) a expanzija takodjer, znaci oko 240kn za oboje (zadnji put kad sam gledo, mozda je jeftinije sad)
di tog ima za kupit u rijeci= Citat =:
Izvorno postao Teon
Paaa... netreba ti org. ako misliš igrati preko eubattleneta (jel to još postoji?)
Inače komplet dođe 240 kn u crovortexa pa moš na battlenet-u igrati!
Mozes narucit preko crovortexa. Ili ak u Rijeci ima Algoritam.
Osim mogucnosti igranja preko battle.neta mozes igrat preko hamachia, ggarene, eurobattle.neta, LAN doma il kod frenda il di god ... Uglavnom ima dosta mogucnosti, samo nemozes igrat multiplayer na jednom kompu tipa hot seat u TBSima
meni treba multi preko neta= Citat =:
Izvorno postao Teon
onda lijepo kupis WarIII RoC i TFT pa si biras di ces igrati makar najbolji ti je Battle.net
bnet je pun njubova.
a eurobattle.net nije? a na bnetu ima vise gamesa pa je bolje :)
leaveri, njubovi, lejmeri. ako zelis igrat za ozbiljno, igraj na gareni, na bnetu i eubattleu ne mozes ocekivati da ne bude leavera.
ovo je fail terabajt... hamachi>bnet>eurobnet>garena>stagod
na gareni sam se nagledao vise njubova od bilocega... niko u cro roomu nema skilla a oce lvl 20+ samo u igri, euro rooms su prepuni leavera, u 2 dana igranja 3/4 ces remakati i to u prvih 5min (ili cak manje), dok ces na ebnetu oko 50%remakati (za bnet neznam, nisam jako dugo bio tamo)
ragnarok sve ti je to ISTO, tako se svelo jbg....
ako imas ekipu dobru ili ako si known igrat ces dobre gejmove di god dosao, ako nemas u kurcu si...
ggc je prije ownao sve zajedno, sad je smece teze..
fali mi 1 lvl da vidim jel barem hlr1 ostao dobar ko prije ~~
ako je i hlr u kurcu, ff odma
ja na eurobattle.netu napravim rmk i to mozda u 20% gejmova jer pola ozbiljnih hostova sa kojima igram hostaju za GHost++ i imaju banlistu sa 1k usera leavera i noobova i u tim gejmovima ima 1 liver u 3-4 igre mozda ako ih pwnamo jako ali to onda na kraju :)
uvjek ako ces igrat s unknown pubove ce ekipa livat jer uvjek ce biti sabana i istina je kako je reko sys prije je ggc own bnet gro ali otkako su izasli iz bete i otkako oce zgrnut pare ggc pada.da se nadje neki brutalni crack da se moze igrat na bnetu bez cd-keya mislim da bi svi tamo presli jer po meni bnet>ggc i to puno
svugdije imaju neizmjerne količine n00bova i newbiea
tako da nemamo o čemu raspravljat
da ali ako imas ekipu GG je :)
igraš fear combat (znam da je off topic ali ipak samo pitam)= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Al gle. Takav tip igre nije ko Warcraft dota, jer naime u doti jednom kad lik se disconnecta niko se ne moze joinat umjesto njega nego partija ide dalje. Dota ti je 5v5 mapa, znaci ako je neko leaver (to znaci da liva usred igre - razlog je obicno sto je n00b i gubi) i sad tvoj tim ima manjak igraca automatski ti je unisten game. (doduse jos uvjek se mozes izvuc ako ti je ostatak ekipe normalnog skilla)
Naravno da n00bova i newbia ima svugdje, no ovdje to drasticno unistava (tok) igre
a nisam znao da se nemože joinat (još nisam kupio warcraft3) :oops:= Citat =:
Izvorno postao Teon
oh, ne znam, nisam dugo igrao, ali na kraju, kako sys kaze, sve se svelo na isto, glupo mi je uopste igrati vise bez ekipe kad nijedan gejm ne zavrsi sa full teamovima.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ja igram na bnet-u (pub gameovi) i sasvim sam zadovoljan! Samo tražiš "DotA bl on" ime igre i možda bude pokoji leaver, ali odigraš (u 80%) partiju do kraja!
ja isto odigram 80% gejmova do kraja jer uvijek je liver moj team i kazemo da igramo dalje(barem ja) ili ako iz senta neko leava a ja scourge onda host posto je pro game kaze da se dalje igra