Mogel si to na miran način riješiti :D Sve se razgovorm da riješiti :P
Printable View
Mogel si to na miran način riješiti :D Sve se razgovorm da riješiti :P
lol, kasno je sad...
šta da sam išao razgovorom nagovorio bi onog starkelju da se mrtvaci usele kod njega?
Da. Stari ti kaže da moraš nagovoriti nekoliko elitnih stanovnika njegovog tornja. Neki pristanu, a za neke moraš imati visok Speech skill tako da im možeš zaprijetiti kako spada :D
baš ću to probati, ipak je tenpenny tower jedan od najciviliziranijih mjesta u falloutu :D
Isto mi je malo čudan taj tower. Sve oko njega pustoš, a on stoji miran bez ogrebotine na sebi. Talk about WTF!
A sta kod da napravis, osim ak ne pobijes Ghoulove los je ishod i za Tenpennya i za stanovnike njegovog Towera.
Ja sam rijesio skroz mirnim putem i predobro je, oni se usele a ljudi misteriozno nestanu nakon nekog vremena :D
Nego, susreo sam nedavno Super Mutante, e sramota za cijeli Fallout. Dok sam u prvom Falloutu ih susreo bio sam samljeven u sekundi i trebalo je dost vremena da ih ubijem. A ovdje jedan sneak shot i mutant pada, prejadni su :(
zato šta ih ima toliko pa da su kao u F1 i 2 bili bi imba.
Luda stvar mi se desila malo prije :D 3x koljem iz VATS-a i 3x za redom mi je došao Mysterious Stranger :pray: Talk about luck :D
šta je taj mysterious stranger?
btw nikako da nađem faking izlaz iz podzemne u downtown lol
To ti je perk koj mozes dobit ak imas dovoljno velik Luck (mislim 6) u kojem kad gadjas nekog s V.A.T.S. moze ti doc taj Mysterious stranger sa svojim imba Magnum i opalit extra metak u tvoju metu kao pomoc. Po meni je to neka vrsta kritikalke.
Mysterious Stranger ti je lik koji ti ubije neprijatelja isti sekund. Ali kvaka je to što ga moraš nabavit perkom, a onda još i ovisi o tvojoj sreći o tome koliko će se često pojavljivat.
A za izlaz iz podzemne pogledaj na svoju mapu. Ako ti je aktivan neki kvest ukazat će ti u kojem biš se smjeru trebo okrenut i krenut. A i ako ne samo pogledaj na mapu koji djelovi podzemne ti nisu otkriveni i odi tam.
aha, hvala
nego pričam ja sa nekim likom malo starijim u tenpenny tower-u (nije stari tenpenny) i on nešto priča kako je bilo prije rata kao da je on bio živ onda, a prošlo je preko 200 godina od rata ( 2077 rat- u igri je trenutno 2277)
Nisam susreo tog lika, ali ipak. Radiacija radi stvari tvom mozgu! :D
mom mozgu? misliš njegovom? :)= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Govorio sam ja za svačigov mozak.
vec sam ti rekel, nejdes u underworld kroz podzemnu, nego kroz museum of history, ides u veliki dio di su dva dinosaura i samo ravno kroz velika vrata, nebres fulat... al ak kojim slucajem fulas, evo slika= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
http://images3.wikia.nocookie.net/fa...ld_Fallout.jpg
ali dečko, on traži izlaz iz podzemne u downtown, a ne ulaz u underworld
tako je, izlaz u downtown, ma snaći ću se, hvala na pomoći
probaj se snač pomoću local map, jest da je komplicirana, al možda pomogne
Točno kako Mysterious Stranger funkcionira...
1) Moraš biti u VATS-u
2) Ako nakon VATS napada neprijatelj ima manje od 150HP-a, tada imaš 10% čanse da dođe Stranger
3) Stranger kokne neprijatelja "One shot, one kill" metodom iz svog magnuma koji radi 9000 damage-a
:D
I da, popravio mi se SPECIAL malo :D Sada je:
S - 6
P - 8
E - 6
C - 1
I - 10
A - 7
L - 8
8)
NIKADA nemojte uzimati visoku Charismu. Evo imam 1 i mislio sam da će se to nešto posebno odraziti na dijaloge, da će me se ljudi gaditi u najmanju ruku. Ali ništa, svi su ljubazni prema tebi osim onih koji nisu programirani da su ljubazni i tu CH ne pomaže tak i onak. Svako malo imam Intelligence tip odgovora tako da ništa ne gubim ili gubim strašno malo. Bolje ta 4 Attribute Pointa staviti negdje drugdje, a CH zanemariti u potpunosti. Strašno malu ulogi igra ta Charisma. U dvici je ona diktirala koliko pomogaća možeš imati sa sobom, ali u trojci niti tu funkciju nema.
LUCK je odličan, konstantno dobivam Critical napade. Mislim da nema neprijatelja kojega sam ubio bez barem jednog uspješnog Critical napada.
I pohvalio bi SNEAK skill. Na početku je teže govno, videte makar si im s leđa. Ali kasnije dobiješ PERK po imenu SILENT RUNNING, nakon tog perka se stvari drastično okrenu i postaješ nevidljivi ubojica. Po mraku možeš biti na 2-3 metra od frajera i da te ne skuži, po danu je to malo teže ali nije nemoguće. Must Have skill, očistio sam čitav Deathclaw Sanctuary bez da su me vidjele beštije. Samo Sneak, VATS i 2 Headshota iz snipera 8)
I da, našao sam onaj Lincoln Repetitor. FENOMENALNO ljudi moji. Zabrijao sam, ne koristi .42 municiju već .44 municiju od Magnuma. Možeš ga popravljati sa Hunting Rifleovima, oružje ima spremnik od 15 metaka i radi OGROMAN damage. Čini mi se da je najjaće Small oružje u igri. Radi damage gotovo kao i Terrible Shotgun ali zato je dalekometno kao Hunting Rifle :pray:
pa nije baš najjače, od njega su ti jači blackhawk (scoped magnum) i xuanlong chinese rifle, pouzdano znam zato što imam sva tri oružja u inventoriju.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Cool, to još nisam našao :D Onaj magnum zvuči sexy, a ass rifle mi se ne sviđa iako imam nešto iznad 2000 municije za njega :D
PS: Nakupio sam preko 280 Stimpackova 8) Potrošio sam blizu 40 komada. Znači preko 320 komada sam našao u igri do sada :D
Ma dli je najbolje ubit sve likove da bi im se skupila njhova unique oružja?
ovaj xuanlong chinese rifle dobiješ u museum of technology obavljajuči nešt što bi trebalo biti mini quest, jedan od onih koji se ne pokažu u pip boy-u, a ne sječam se gdje sam blackhawka iskopo
U Meuseum of Technology te pošalje onaj lik iz GNR zgrade, Three Dog ako se ne varam... Moraš mu čopiti satelitsku tako da boostaš prijam radija po čitavom Wastelandu.
Bio sam tamo i promaknula mi je ta pljuca, morati ću se vratiti po nju. Kaj je izložena u nekom štandu ili je na nekom od mutanata? Pošto se bojim da su mi mutanti nestali zajedno sa pljucom ako je na nekome od njih.
prešao igru, nekako mi se ne da radit kvestove. mislim da cu ga ostaviti za puno kasnije. :(
@Bartuc
U prizemlju, na prvom kompu u museum of technology, pročitaš neku poruku na kompu i ona ti ode u notes. Iz nje saznaš sve što trebaš napravit. U kratko, trebaš nači tri kompa(terminala) i na svakom pogoditi kod(brojevi). kad otključaš sva 3, dobiješ pasword za otvorit neki security terminal i onda otvoriti sef. U sefu nađeš nešt para(oko 200), još nekih gluposti i ključ za ormar u planetarium office u kojem je pljuca
hint:ključ za otključavanje ona terminala je u imenu osobe koja je napisala note lik se zove prime što se odnosi na prime numbers iliti proste brojeve, znači prosti br. su kodovi
sad sam zbog tebe morao skoknit u fallout i provjerit, sreča da sam tu pušku sinoč našao pa sam imao save i sad ponovno prešao da ti pomognem
Puno hvala na hintu, budem to sutra potražio.
I sretan Božić svima :D
ok stricek, my bad, automatski sam cital underworld... sorry one more time...= Citat =:
Izvorno postao Scourge92
kladim se da je ''striček'' mlađi od tebe= Citat =:
Izvorno postao Doggy