Tuga, jebemvas.
Printable View
Tuga, jebemvas.
faggot
Jel ti potpis o šupku tvom, kralju? :fof:
:pray:= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
uzeo bi nocturnea i pobjedio ga i njegovu ekipu.
gg
odlicno je ovo, ni malo znoja na majci kolko god vruce bilo... fala= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
moze se rec
Da li je nekome ovdje ikad PayPal account bio limitiran?
U vidu?
U vidu da im moras poslat dokaz o adresi i sliku. Jer nemogu nista slat s paypala, mogo samo primit novce.
"In my time" je bilo onako s PayPal transakcijom, dakle da. Ne znam kako i zašto su mijenjali taj koncept.
Ja sam registrirao paypal account prije 2 mjeseca i nisu tražili ništa osim onog koda što ti daju u banci. A i to je samo da mogu vršiti veće transakcije.
Meni su ga odma limitirali, isti dan kad sam ga otvorio. Sve sam unjeo kako treba, sve potvrdio (osim kartice, bio je vikend).
I mene je Paypal trollao na veliko, na kraju mi zablokirao karticu zbog njihove nesposobnosti da u dva tjedna pošalju kod za potvrdu računa i kartice. Idioti.
PayPal je crap, libertyreserve majka
Zajebi PayPal i plaćaj direkt s karticom. Sigurno je i nema zajebancije.
Ja koristim karticu za plaćanje, ali i za kladionicu kad mi isplaćuju na nju pare.
Neke stranice mi zahtjevaju paypal. :/
Da, što će biti dobro za eBay ne.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
A i definitivno nije sigurnije.
ja imam tekući i žiro račun, kada nešto plaćam online to radim preko žiro računa, logiram se na net i sa tekućeg prebacim na žiro svotu kolika mi je potrebna da bi nešto platio. u biti ja i moj frend koristimo skupa isti žiro račun koji je na mojem imenu, on stavi pare na moj žiro i kupi si nešto, tako i ja nekada stavim 200kn i kupim nešto, a žiro ne može ići u minus bitno samo da se koristi.
ako ovako nekada plaćam preko paypala
Jel zna tko odakle je ova scena?
http://gifsforum.com/images/gif/disa...sapoint486.gif
Edit:
nvm, got itS:D
Youth in Revolt
Gdje u Zg mi je najbolje otić kupit jednu stolčinu za komp i učenje, te neku kredencu ili štaveć sa policama i ladicama?
Imas u pekarama, ali imas i u nekin trgovinama mjesovite robe.
zašto ZG?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
pa da ne nosi iz osijeka= Citat =:
Izvorno postao hansi
DOBRA DOBRAAA
Hej, na popravno sam iz geometrije i nikako ne mogu iz udžbenika skužiti čemu he jednako sin b/ tan b, pomoć?
Dabog da pao godinu.