evo i ja krenuo napokon,pocetak mi je bio odlican,pomalo me podsjetio na witchera novog
uglavnom krenuo sam sa dark elfom
imam zasad samo jedno pitanje,dali postoji mogucnost second weapon hotkeya? da mogu šaltati izmedu luka i sjekire?
Printable View
evo i ja krenuo napokon,pocetak mi je bio odlican,pomalo me podsjetio na witchera novog
uglavnom krenuo sam sa dark elfom
imam zasad samo jedno pitanje,dali postoji mogucnost second weapon hotkeya? da mogu šaltati izmedu luka i sjekire?
U inventoriju mozes postelavat favouritse sa tipkom f, i onda sa tipkom q ingame dobijes quick meni za odabir...= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Edit: ste skuzili da kad skupite neki disease da vam NPC-i govore da izgledate bolezljivo ili ako su neki gadovi kazu makni se od mene izgleda zarazno... :pray: detalji
tnx skuzio sam...steta sto nema neke trake za quick spellove itd...ili to poslje jos dolazi,naime igram tek 20min
Mozes favourati i spellove..
VAŽNO: :D
Jel se frakcije "eliminiraju"? Joinao sam se Companionima, nadam se da se nisam zajebo i da ću moći u neki thief's guild kasnije!? Ili Dark Brotherhood koji mi je cilj...
Dajte neka netko napravi par screenova da vidim kako to izgleda, ja ih ne mogu favorizirati, ma nema tog Akatosha koji bi sad pomogao...= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Pogledao, uglavnom razlika mi je 4 FPS-a sa twakanjem + što šteka ako vrtim kameru oko sebe ko lud.
17-18 FPS sa tweakom, a 20-21 bez.
Meni svaki drugi NPC prigovara da izgledam boležljivo, a koliko znam, nisam pokupio nikakvu boleštinu :/
@ Bartuc Mislim da se kao i u Oblivionu može ući u sve.
Nego, gdje su naši "Deadwalker the Nevjerni Toma" i Babić? Zanimaju me njihovi komentari na Skyrim, je li opravdan hype bio itd.
To je bilo i u Oblivionu sa bolestima i vampirizmom.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Smeta me što igra zna zatrzati na par sekundi pa se vrati u normalu, valjda problem do neoptimiziranosti i manjih memory leakova.
Vukovi prenose 25% manje dmg-a na melee (zaboravih ime bolesti) , odi u magic meni i skroz na dnu opcija ti pokazje osnovne parametre i stanje.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Cure disease pot i ko nov si...
Hmmm, to bi objasnilo zašto me tako lako potuku u borbi prsa o prsa. Pogledat ću.
odi u neku crkvu il tak nest slicno i bit ces ko nov, meni se smanjio healt za jedno 30-tak, mal mi lik bio u kurcu slucajno uso u neku zgradu (mislim nisam slucajno uso, nego sam to i htjeo napravit i za neku srecu to bilo u prvoj zgradi u koju sam uso hah!) i oso do nekog ritualskog oltara i ozdravio se :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Malo prije izađem iz nekog dungeon-a, usred polja, i do mene dotrči lik, da mi nekakav paket. Veli da ga moram čuvat jer da će on uskoro doć po njega, a ako ga za*** da će me ubit. I pobjegne. WTF trenutak dana.
E da, u whiterunu se sa klincima možete igrat lovice i skrivača. Lovio sam ih okolo pet minuta :-)
Kad citam vase opise, ovo nije TES nego GTA (samo bez automobila).
Oooooo nemoj da te zavaraju ove sitnice koje pisemo, jerbo igra ima prilicno solidne iako malo jednostavnije RPG elemente. Ove sitne stvari (lovice, bolesti, random kul eventi) oduševljavaju i jako su bitne za osjecaj RPG inmerzivnosti...= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
U igri postoji hotkey sustav! Ljudi neznaju pa pljuju kako to Bethesda nije stavila, (kao i šta miš radi u svim menijima igre bez ikakvih problema pa se može i rotirat ČAK)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Dakle stavite oružje/spelove pod favorites, tada otvorite favorites i u njemu željeni predmet označite sa vama željenim brojem na tastaturi:
QSWqVh_6Rpg
Smiješni su mi razgovori, neki NPC hoda po cesti, nekaj ga pitam, on mi govori, uđem u conv. a onda hoda još 10m, stane, okrene se i onda se dovikujemo xD
@doktor1: Tnx, probat ću ovo. Inače, neznam u čemu je problem s mišem, sve s njim radi.
edit: Probao, gle vraga radi :D
http://i.imgur.com/GVCju.jpg
olol, okupirani ste
@Aral
Većina piratskih verzija nije bila potpuna, a radila je i tada miš nije radio kako treba. Nisi mogao normalno selektirat po inventoriju već samo šta si prije obilježio tastaturom kao i famozno rotiranje objekata u inventoriju.
E to nije radilo, kao i ovo "nepostojanje" quickslotova pa su forumi, (od službenog pa preko svih ostalih) poludjeli kako je to skroz razumljivo šta miš ne radi i nema "brzogizbora" jer Bethesdu zaboli ona stvar za PC igrače. A
A nitko se nije sjetio da je to možda do lošeg pirata i neznanja jer se nema manual kada se skine igra. Nego odmah udri po Bethesdi kako se igra nemože igrat sa mišom jer ga ne podržava....
Forum je nakako zamro. Pretpostavljam Skyrim.
Evo par screenova... Ubio zmaja, vukodlaka i tako to :D
EDIT: E da, našao sam već 3. shout, ubio drugog zmaja i absorbirao ga, ali nije mi se otključao drugi shout!? WTF!?
otkrio sam
WTF, kako?= Citat =:
Izvorno postao Looky
Ma daj ajde tebi radi, a meni ne! :-x :-x :-x= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Shout se ne otključa kad ubiješ zmaja, nego ga moraš naučiti s onih runa, natpisa ili od trenera (greybearda).= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sam zmaj ti daje "dušu", što je zapravo nekakav free slot ili valuta kojom taj shout kupiš.
Znači možeš pobiti 15 zmajeva i imati ćeš 15 dragon soula, ali ako ne nađeš priliku da potrošiš te soule na učenje riječi/shouta, onda je tih 15 soula beskorisno :D
Ja sam upravo naučio onaj "force sprint", genijalna stvar za izvući se iz problema u jednom instantu.
Oh lol. A baš i jesu Jedi force powersi ovo. Ocekujem Lightsaber mod. :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial
O bemti napokon sam skužio, ali nije moglo biti kompliciranije da ga jebeš.
Odem u inventory kaže press F , odem pod controls kaže press Q, odem pod help kaže press V. Pa ti stišći koliko hoćeš, do mile volje... Uglavnom sa V ga obilježim, a sa Q dobijem quickselekt menu.
Napokon, sad mogu igrati onako kako sam si ja to zamislio...
A skoro, da :D= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Doduše mislim da nije baš "force sprint", to sam čisto praktično nazvao :P
Ok, al već sam rekao da je meni miš normalno radio, vidim da se drugi bune al kod mene je sve ok. S tim da mi ovi quickslotovi dobro dođu samo za potione, to je to. Naviknuo sam se već preko quickbara koristi.= Citat =:
Izvorno postao doktor1
Baš je mirno na forumu, svi igraju ovo :D
Uf uf uf Skyrim is out! :D
Nisam skoro uopće bio online na forumu, čekao sam da Skyrim izađe da se uključim u razgovor oko igre koju iščekujem već od trailera.
Sviđaju mi se svi izgledi likova, posebno Khajiit s kojim ću igrati.
Vidio sam kutiju od PS3 Skyrima, sviđa mi se što su mislili čak i na više-manje nebitne stvari, pravu mapu su napravili od hrapavog papira, stavrno izgleda kao one old time karte iz filmova. :)
Pretpostavljam da ste vidjeli,ali ako niste-uživajte. :D
Sviđa mi se ideja zmajeva, i činjenica da nisu na svakom našem koraku, nego su više mistični, tajnoviti, misteriozni.
I priroda, od onih mamuta do golema, gradova, i svi ti sitni detalji na koje je obraćena pažnja, jednostavno je nešto famozno.
Jedva čekam da mi stigne igra, još da nema škole, nebih se maknuo od Skyrima.
I ovo dolazi od old Oblivion playera, stoga znam što govorim,iako zvučim kao malo dijete koje se raduje lizalici. xD