Sto kuna kod ruskih komrada
Printable View
Sto kuna kod ruskih komrada
repost de geso~~= Citat =:
Izvorno postao Kid A
vi mislite Burnout rokat u multiju?
Pa da. Zato je karabas kupio bundle 4 puta.
bum ja s vama ak me očete. samo trebam detaljno objašnjeno kako će meni sad ksarabas metnut igru na komp
:D
E, i ja sam in! Al danas, sutra i preksutra pijem, pa se pridružim drugi tjedan.
Ja sam isto za burnout ponekad. Kak to uopće izgleda u multiju?
Ja sam igrao i jos uvijek neznam.
Imam jos Mirrors Edge, Dead Space, Crysis 2 i Medal of Honor ako netko hoce
EDIT
otislo
Sry zaružio sinoć. Gdje je normalan menu u burnoutu i kako se izlazi iz igre lol?
I ja sam trebao to guglati :(= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
ESC, pa stišćeš F1 dok ne izleti menu sa save and quit i ostalim.
Preglupo je napravljen. I jel mogu nekako zaustavit da mi svaki put svira krvavi paradajz city kaj udjem u nju.
Imas u audio da si slozis tracklistu koja ti odgovara, deletas odredjene pjesme itd
Danke , jel mogu sad izbrisat origin ?
Pa ako imas igru na Steamu, da
(inace ti treba Origin za pokretanje)
Nemam, a dobro imat cu ga dok se ovo igra :D
DAMN= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Uzet ću i ja, najvjerojatnije danas. Mama oće Simse. E, ak' ja uzmem sebi keyeve za steam, mogu njoj isto dat za origin od tih istih igara?
Da, odvojeni su ti keyjevi, imaš onda dva taba od kojih ti je jedan sa origin keyjevima a drugi sa steam keyjevima.
Ok, thanks.
E kak mrzim te nove igre. Znači skinem Burnaut prek steama, reko ajmo igrat i onda 20 loading screenova i onda složi acc, pa onda pokazuje jebeni grad uz najgoru pjesmu ikad i kao nešto će biti i normalno onda me baci van. KAK DA MI SE DA IGRATI ONDA, A!?
EDIT: mrzim IGRICE.
EDIT 2: http://forum.notebookreview.com/gaming- ... ashes.html
da, ziher ću to sve radit. fakat mi dođe da plejku kupim i onda će i tam biti slična govna. VEĆ VIDIM.
Neće :P
Neće bit samo, ako ti igra koju si kupio ne radi ne možeš to nikako popravit i bacio si novce.
Opet ti s tim zarezima!
http://media.tumblr.com/d7dd5a060ecb...Eii1qz4rgp.gif
Drpio bundle jučer još, al sam bio škrt i dao 1$ samo. Simsi me ne zanimaju, a BF tak i tak nemrem vrtit prek 20 frejmova pa mi nije ni zanimljiv. Sa Origin keyevima nemam kam pa lako dam nekome ak treba, a za ostatak me drmnite ak bude neki najc pa bacimo koji game ;)
Čux pls respond.
kako prelose napravljen interface za ovaj burnout, kao da su radili samo za konzole... jedva sam nasao kako promjenit retardirane kontrole
Slažem se opet. Jel toliko teško napravit normalne kontrole :(= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
Jel vi padavicari igrate to prek steama ili origina? Ja sam 2 puta pokusao na originu skinut, ali mi dload jednostavno stane.
A najbolje da ću sad i to govno instalirat. Steam majka.