Kad neznate igrat videoigre.
Printable View
Kad neznate igrat videoigre.
Batman: Arkham City
I dalje vrlo zabavan gameplay (posebice s catwoman), no užasno loše koncipirana priča s previše nabacanih zlikovaca u jednoj igri. Kao da su htjeli sve što nudi Batman univerzum ugurati u jednu igru. Joker mi je bio skroz isforsiran, "twist" očajno loš te kraj igre predvidljiv i meh. Rula atmosfera, no mislim da su dosta unakazili igru s tim kvazi open-worldom. Za moj ukus, skroz nepotrebno. Asylum mi ostaje za dva koplja bolji Batman.
Mislim da ću AO elegantno preskočiti.
7.5
Jesi odigrao Harleys Revenge?
Krenuo, no nezz, neda mi se više. Vrijedi ubiti još sat-dva?
Dlc je max sat vremena, nema tu puno
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Jebote koji napor, odustao nakon sat-dva igre i vratio se Asylumu.
Igra je kao album Batman samoljepljivih sličica. Na svakoj stranici mora biti novi negativac.
Taj odnos je u Originu još više forsiran, gdje su negativci baš na silu nabacani u priču.
Mislim, jel vrijedi uopće trošiti tih sat vremena? :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Harley je dobra pička pa vrijedi.
Taj izraz je uvredljiv za zene i odise seksizmom, molio bih te da editujes post u nesto prikladnije
Harley je dobra vagina?
Zatvorit će feministice forum.
Ti si zločest od kad si počeo pisat za Kotaku.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Igra mi je toliko dobra da sam želio platinum.= Citat =:
Izvorno postao Falus
I kratka je pa se isplati.
I još k tome može proći kao dobar film, vrijedan ponavljanja.
Još koju godinu i htjet ću je opet odigrati.
Odigrao još i ovaj zadnji DLC za Arkham City.
Ok je - smislen produžetak igre kroz jednu dužu misiju, malo nadopunjuje kraj igre. Možda je zadnja borba s HQ mogla biti malo izazovnija, al ajd, nije ona neki badass.
Završavam s Batmanom ovdje, dosta mi ga je za dva života.
Remember Me
+ grafika
+ Neo-Paris
+ Nilin
+ remixanje sjećanja
+ priča
+/- combo lab
+/- borbe
- linearnost
- strelice kod skakutanja
Evo završio pa dam kratak osvrt. Igra prekrasno izgleda, najviše zahvaljujući 'art directionu' i dizajnu Neo-Pariza, iako je s tehničke strane grafika manje impresivna (recimo sjene su dosta loše). Također ono malo Neo-Parisa što vam daju istražiti je lijepo dočarano, atmosferično, i prava je šteta što nisu napravili nekakvu polu open-world. Gameplay se sastoji od skakutanja po zgradama i napravljen je u stilu Uncharteda, no manje uspješno, a i mogli su maknut strelice koje pokazuju kamo treba skočiti (ili složit da se uključe ako igrač ne uspije skužit kamo ići nakon minute il tak nešt). Druga polovica gameplaya je borba koja je čist solidna, ni loša ni nešto dobra, rekao bih da joj fali dubina, što se odnosi i na combo lab koji je dobra ideja i ok izveden no moglo se to bolje. Što se tiče glazbe ima koja dobra melodija no ništa pretjerano pamtljivo. Priča je ok, te ju iznad prosjeka izvlači Nilin koja je odlična protagonistica, dok su ostali likovi površno odrađeni. Memory remixi su super ideja i ok su implementirani, no mislim da su ih mogli malo otežati i napraviti kompleksnijima.
Po mom mišljenju ovo se isplati uzeti kad bude ispod 10 eura na Steamu i jednom proći (mada osobno možda i prođem još jedanput za godinu/dvije). I nadam se da će radit nastavak i ići više u open-world smjeru.
7/10
The Swapper
Jedan od inovativnijih platformera u zadnje vrijeme. Trebalo mi je 6h za kampanju što smatram da je sasvim solidno. Glavna fora u igri je mogućnost izrade klonova i prebacivanja svijesti između klonova. Trebate stati na 2 pressure pada (koja je naša riječ za pressure pad? :P) i otvoriti vrata?, nije problem, napravite klona da stane na jedan, vi stanete na drugi. U svakom trenutku možete imati maksimalno 5 likova. Jednim kontrolirate vi, a ostala 4 se miču kako mičete glavnog lika. Možda to ne zvuči nešto posebno ni teško, ali meni je bilo super. Zagonetke su dobro dizajnirane, nisu preteške i uz malo mozganja i kreativnosti da se sve riješiti. I osjećate se pametno kad napokon skužite.
Igra se odvija na napuštenoj svemirskoj postaji na kojoj vaš lik pronalazi uređaj koji omogućava gore navedene radnje i s time krećete dalje. Kroz igru nalazite terminale sa porukama članova posade i pokušavate skužiti zašto nikoga nema. Ne mogu reći da je priča ostavila veliki beleg, ali sasvim je solidno odrađena.
Preporuka ako još niste isprobali.
postajalica= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Mass Effect 2
40 sati mi trebalo s tim da sam rješavao sve na što sam naišao, čisto da što "spremniji" uđem u trojku. Sveukupni dojam je puno slabiji od jedinice, za 2 ocjene barem.
+ pojedini likovi (Thane najzanimljiviji, priča kako je upoznao ženu je stvarno kul bila)
+ prvih i zadnjih 5 sati igre uz poneku zanimljivu loyalty misiju
+ optimiziranost je savršena
+ zanimljiv zaplet i ok kraj
+ Mirandino dupe
+ Samarine sise
- puno previše likova
- "ništa" se ne događa dobrih 25 od 40 sati igre
- level design je blago rečeno razočaravajuć (Nijedan level nema dojam povezane cjeline, a Citadel je totalno osakaćen s obzirom na jedinicu)
- gameplay iako fluidniji/responzivniji/brži od jedinice je okaljan sa dosadnim cover based pucanjem
- Shepard zauzima pola ekrana i ne možeš nekad ni poštene screenove uzimat od nje
- nema Makoa i exploranja planeta
7/10
Ne znam, možda je igra i za veću ocjenu, ali sve što vidim je kako je lošija od jedinice u skoro svakom pogledu pa eto.
Prvi dio je uvjerljivo najbolji.
Bas je ogromno razocaranje nakon prvog dijela. Maknuli su inventory, armori nicemu ne sluze i nemaju statse (ili ja to nisam nasao?) i level design je uzasan. Svakakva smeca sam dosad odigrao i zavrsioSal dvojka je bas toliki let down da sam odustao nakon desetak sati
Nisam pročitao post iznad i pomislio sam da o Witcheru govoriš. :|
Zaboravih napomenut da inventory (ili nepostojanje inventorya) saxa, kao i levelanje.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Spyro 3: Year of the Dragon
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...the_dragon.png
Odličan klasik.
Dostojan nastavak i završetak trilogije.
Svaki dio je na skroz istu foru uz tek nekoliko noviteta kako nastavci idu, no tako i treba biti.
Novi igrivi likovi su fora da malo razbiju monotoniju, a opet nisu prisutni previše da ne smetaju (jer sam Spyro je ipak najzabavniji).
Hunter je legenda sa svojim izjavama.
To nostalgično PS1 doba - najbolje doba.
9/10
Devil May CryS(HD)
http://www.gamershell.com/static/box...ge/uk/5020.jpg
Ok je.
Lijep level design i atmosfera, solidan no ponekad naporan gameplay (zbog katastrofa kamere, manjka continue-a, retardiranog korištenja resurrection stonea, bossova koji se stalno ponavljaju, itd.).
Dante nije gay kao što sam očekivao, no nije ni lik. Ima možda dvije, tri rečenice u igri. Ostali likovi, kao i priča su katastrofa.
Svejedno, isplatilo se odigrati ovaj dio gaming povijesti i kulture.
7/10
Devil May Cry 2S(HD)
http://aznbadger.files.wordpress.com...ps2_disk_1.jpg
Nisam vjerovao internetu koji kaže koliko je ova igra lošija, ali bome je.
Level design je teška katastrofa. Toliko nemaštovit, prazan i ružan. Ne samo da je nedostojan onog lijepog dvorca iz jedinice, već i većina PS1 igara ima ljepši i maštovitiji level design.
A i ostatak grafike je jednostavno ružniji (npr. monsteri). Jedino su ljudska lica nešto bolja.
Borba je lošija (ne znam kako su to uspjeli). Iako izgleda malo fluidnije, znatno je olakšana, comboa nema, upgradeanje je besmisleno.
Priča još veća katastrofa i nizanje besmislenih levela i događaja. Likovi još gori.
Da ne bude sve crno, manje je frustrirajućih dijelova. Kamera je nešto bolja. Resurrection stone napokon radi kako treba. Postoje checkpointsi i continue prije bossa (ako na neki način slučajno uspiješ umrijeti).
Moglo bi se reći da je ovo nezavršena beta. No nije. Beta je ono kako će igra izgledati, samo s hrpom bugova i glitcheva. No ovo nema bugova. I ne vjerujem da su išta mogli staviti u te levele da izgledaju bolje.
Sad otprilike shvaćam što ljudi misle kad blate Dragon Age 2 i Arkham Origins.
Ovo nije najgora igra ikad, ima daleko gorih. No, slobodno preskočiti.
4.5/10
Trojka će pričekati neko vrijeme.
Preskoči ih sve i odmah na DmC, jedini koji valja.
Meni je pak bilo dobro što su maknuli Mako i bezvezne skillove. Borba je bila miljama bolja od jedinice. Nedostatak prave priče je najviše uništio igru.
Meni je najviše žao zbog Tali. Ona je u jedinici imala jebene skillove, a ovde drek :/
Šuti W3DR4Ne!= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Četvorka je najbolja.
Tak se i meni čini.
Samo ne kužim zašt igraš s nekom novom budalom.