Prvi kupujem zbog Baconinga. Ostali su smećasti.
Printable View
Prvi kupujem zbog Baconinga. Ostali su smećasti.
http://i.imgur.com/B56ma.jpg
jew Gaben :(
A bas sam se nadao da mi nece konvertirati dolare u eure
PA AHAHAHAH USRAĆU SE CIJENE SU IM $=€ A KAD OĆEŠ U WALLET ONDA NIJE AHAHAHAHAHAH PA BOGOVE IM OSKVRNEM
E al ne bi nista rekao da nema pun k igara na Steamu gdje im je 1$=1€ i sad ovako
EDIT
http://puu.sh/Gidn
TUZICU IH!
Sve digitalne kopije bi trebalo u startu sniziti za 10 dolara/eura jer ono, izdavači nemaju troškove pakiranja niti logističke troškove. E onda još napraviti razliku u cijeni između dolara i eura.
Valve pohlepna gamad kao i svi ostali.
Al jebiga, nije da ih ne kužim. Ne određuju oni cijene igara nego developeri/publisheri kajveć. A onda su oni na gubitku ako stave da je $=€ kad redeemaš, to tek nema smisla.
Nema tu emocija ili nekakve tobožnje "pohlepnosti", čisti kapitalizam i iskorištavanje postojećih "pravila igre" koja bi se trebala mijenjati s više instance. Svakom poduzeću je cilj imati što veće prihode i što manje rashode. Za razliku od EA-a koje je dioničko društvo i kojeg boli kurac za kupce, Valve nudi relativno pristojnu uslugu za te novce koje traži pa im ne zamjeram toliko. Ali načelno je nepošten ovakav način naplaćivanja, no sumnjam kako će se nešto tu promijeniti.= Citat =:
Izvorno postao Xero
To vam je da se onemogući nelojalna konkurencija.
Kada bi na Steamu mogli kupovat igre za 50 dolara, odnosno 40 eura, onda bi Steam bio nelojalna konkurencija Europskim retailerima i na taj način uništavali retailere.
Pa i ovako je nelojalna konkurencija lolol. NWN2 za ~450kn, na Steamu za 5€. Kaje to, neki loophole onda?
NWN2 je uklonjen sa Steama nedavno
Ma primjer samo, ima hrpa takvih igara, počevši od PopCap igara koje su duplo skuplje nego na Steamu.
Raznorazne akcije (daily deal, midweek madness, weekend deal i raspordaje) su ti druga stvar, to su obične akcije na koje svaka trgovina ima pravo.= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
To sa cijenom nekih starijih igara (poput navedeno NWN2) ti je druga stvar jer ti cijene u principu padaju ovisno o starosti, zalihama i slično. Steam si recimo može dopustit da 6-7 godina stariju igru stavi za ful nisku cijenu dok će neki retailer, ako se još nije riješio te prve zalihe i ako je nerealan i očekuje da će se netko sjebat pa uzet za tu cijenu, još uvjek drži startnu cijenu. Zato recimo u trgovinama možeš vidjet prastare igre za 350kn i igre od prije par mjeseci za duplo manje para.
Wat? Ne vidim logiku.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
PS.
Debil sam, Atari je ispao iz igre.
Sa idućom generacijom konzola većina retailera će propasti. EA je već najavio potpuno okretanje digitalnom tržištu, iako me jako zanima što će na to reći Gamestop i Amazon.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Od Gamestopa sam i uzeo ovaj Steam wallet voucher :/
Umalo zaboravio
Empire & Napoleon Total War™ - GotYE
Akcija jel, 44,90kn. Mogu se igre i kupiti zasebno za nižu cijenu, iako je bolje ovako u kompletu. Worldwide je dostupnost, obe igre se aktiviraju na Steamu.
Šteta što su to dva najlošija TW naslova.
Empire je bugovit do te mjere, da je doslovno neigriv.
Ne baš, samo im je trebalo preko 6 mjeseci patchiranja da bude igriv. Napoleon je više-manje što je Empire trebao biti, ali su srezali razmjer igre.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
A ne bih ni zapocinjo sa naval bitkama koje su mi unistile zivce.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
[quote=Arbiter of Change]Ne baš, samo im je trebalo preko 6 mjeseci patchiranja da bude igriv. Napoleon je više-manje što je Empire trebao biti, ali su srezali razmjer igre.[/quote:3nffg5y0]= Citat =:
Izvorno postao "Sgt. Bull":3nffg5y0
Novi engine, preveliki apetiti. Napoleon je fantastičan.
Najavljen Build a Bundle 2 za idući tjedan o/
Zasad Alien Breed i Tiny Bang Story
Ko nije vidio, gog nudi drm-free ridicka (oba) po smiješnoj cijeni od 5.99$. Definitivno dobra kupovina, iako nije steam.
Pa baš zato i je dobra kupovina.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Da je steam, bilo bi loša kupovina.
Steam je DRM smeće.
Loš si.
Možeš se ti tješit, no bilo kakav DRM=smeće.
Možda je steam manje smeće od ostalih smeća, no i dalje je smeće.
Ne al stvarno, kad si odlučio bit ubibože naporan? :)
Kada se počeo igrati na PS3-u.