Bar sva prvenstva u svim sportovima totalno ne razjebu program. :)
Nogomet, rukomet, vaterpolo, hokej... Što god je u điru. HRT je trebao zadržati treći program za sport...
S druge strane, to svejedno ne rješava problem sjednica vlade~
Printable View
Bar sva prvenstva u svim sportovima totalno ne razjebu program. :)
Nogomet, rukomet, vaterpolo, hokej... Što god je u điru. HRT je trebao zadržati treći program za sport...
S druge strane, to svejedno ne rješava problem sjednica vlade~
Upravo si savršeno opisao Farmu.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
na fejsbuku u grupi "podrška m.p. thompsonu"... :toilet:= Citat =:
Daniel Preselj Bilo je odlično......nezaboravno.......ZAHVALAN SVIM HRVACKIM BRANITELJIMA KOJI SU OMOGUĆILI OVAJ DAN.......HVALA VAM!!!!!!!!!!!!!!!!
jucer je bio jebeni thompson dan rofl. otv su okupirale vonabi ustase i opceniti degenerici rofl.
Lolda, bilo je na Dnevniku 3 lajk, HRT otišao snimati to, a Tomson fenboji ih ispsovali i gađali kamenjem. :)
"STOKO JEDNA U DESET GODINA NISTE NAPRAVILI JEDNU EMISIJU O TOMSONU MARŠ".
Bit će da je najbolji način da se iskoriste branitelji i država koju su pomogli stvoriti taj da ispadnu ko totalne seljačine i prikažu sunarodnjake kao idiote. gg.
Osim toga, svaki iole kvalitetan talk show o politici i ostalim bitnim stvarima na domaćim televizijama (ponajprije na HRT-u, Nova je pred hiljadu godina imala možda i najbolji pa su ga maknuli jer ipak je bolje samo natrpati sve žutilom, derp) je napravio besplatnu reklamu Tompsonu (naglasak na drugo "o") tako da su napravili cijelu temu o njemu i pozvali par njegovih pristaša i protivnika da se svađaju, a sam misteriozni duh dalmatinskog kamenjara Marko se nije nikad ukazao u studiju tako da je ispao kao novi mesija.
U biti evo, i ja ga reklamiram ovdje na isti način. Nadam se da su ust... domoljubi zadovoljni.
Danas u autu na radiju sam baš čuo kako govornik sere predsjedniku srbije što na njihovoj televiziju nisu htjeli pustit neku emisiju o Oluji i kako su se ubijali srbi :pray:
Pazite što pričate :*
Flejm nam je u krvi. Ako pokupimo Jelačića boli nas kita, neće biti prvi.
Gle, rima.
Dosadni ste, svi, vi i vaše flejmanje i retardluk i ostala sranja, počinjete mi na živce ići
Evo ti ban, bježi van.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Eto, ima nas mnogo potencijalnih pjesnika. Domoljubnih, naravno.
ali samo je jedan izabrani, onaj sa slabim srcem
Bičam po PREusranom vremenu, zadnjih dana, ovdje na Rabu. :-x
Pa?= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Ti možda ne shvaćaš,ali u Srbiji vam nema onoliko kompleksa oko fašizma i nacionalnih vrijednosti u prošlost kao u Hrvatskoj pa tako znaju imati emisije o Draži,četnicima i ostalome,uglavnom nisu onaj tipičan "smrt fašizmu" stav,već je solidno odrađeno.Rekao bih da mediji imaju puno više slobode oko onoga što objavljuju(makar stvarno zna biti izvan granica zdravog ukusa).Oko ispravnosti cilja Oluje,neću,jer i ovak zalazim na tamnu stranu bana.
Nećemo pričati o tome.
Rat je prošao, živimo u 2010., zaboravimo ga više.
Da, u tome i je stvar.
Naši ne žele nikad oprostit, umjesto da teže boljim odnosima.
Dobro, to je jedan razlog, ali nije pravo mjesto za pričat o tome :)
Tiho mirko, tiho, izazivas vlastiti politicki atentat.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
I zato sam ja toliko sretan što mi je Josipović predsjednik, a čavoglavni "domoljubi" neka govore šta hoće.
DOSTAAAAAAAAAA.
cega?
Netko se sjetio ovo napisati... :roll:= Citat =:
Izvorno postao Blink
Bičam po prebrzom prolasku života.
Frajeru imaš 14 godina. Život još nije ni počeo.
Bicam po nedostatku sna
bicam po "alternativnim" ljudima
bičam po codu, jer dugo nisam
Ne bičam :gitara: