Takođe, samo ne dow, vec dow 2= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Printable View
Takođe, samo ne dow, vec dow 2= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
ovaj AC2 je stavrno odlican...morate probati pogotovo jer je za pc izasla s 2 dlc-a odmah instalirana...prica je sjajna, gameplay jos bolji....samo cekam recenziju pcp-a da vidim sta ce rec o njoj(veliki sam fan cijelog serijala imam sve nastavke osim bloodlines)....
Far Cry 2 i CoJ:Bound in blood, uz naravno par MP igara
jučer skonča odličnu ali PODCIJENJENU igru TIMESHIFT,a prije par minuta završio 4verosatno druženje sa Call Of Duty 2(Ajme koji gušt se napucavati=HARD)
šta je to ac: bloodlines?
Assassins Creed na PSP-u.
C&C4: Tiberian Twilight i Metro2033
Jel bolji metro od shadow of chernobyla???
Neznam, nisu usporedive. Što se tiće atmosferičnih fps-ova, koji su pri tome linearni, Metro2033 može jako dobro konkurirat, igra je dobra.
Mass Effect 2
Metro 2033
i danas sam instaliro GTA4 da isprobam novi cpu i cini mi se da cu jos jednom prec... :)
Poceo konacno Batman Arkham Asylum. Prvi puta to ozbiljno igram i sve one nagrade su sasvim opravdane. Apsolutno remekdjelo^^
Već je i vrijeme ^^ Ajde ajde, uživaj u igranju, i ja ga zaigram povremeno nakon što sam ga prošao već.
Polako, polako, sve riddleove. :)
Upravo to. Bas idem polako. Fascinira me kolika je paznja samo posvecena svakom detalju tog strip univerzuma. Apsolutno su sve pogodili i atmosfera je briljantna. Svida mi se i stealth nacin prelazenja te "koristenje mozga" za savladavanje neprijatelja.
Ma, uz moj tempo rada u vezi faksa ovo ce potrajati za dosta dugo razdoblje^^ :)
Sta je metro 2033 vec iziso ?= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Još mi treba 16 min da mi se skine S.T.A.L.K.E.R.: CS, a onda uživam. :)
trenutno igram DBZ Teinkaichi 3, malo se sa emulatorima zajebavam, pa ono ubim malo vrijeme sa time
Red Alert 3
World of Goo
Najjači :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Battlefield Bad Company 2
Da najjači za dobit na živce= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pa u tom i je poanta u takvim igrama xD
Total Overdose: A Gunslingers Tale in Mexico
ovako zabavnu igru već dugo nisam igrao :pray:
Metro 2033...
Zabavna, vrlo inovativna, atmosferična koju upotpunjava izrazito dobra grafička "prezentacija"... Moja ju konfa vrti bez ikakvih problema :D... Sve u svemu- ODLIČNA. Preporučam je... MA SVIMA... SVI JE MORAJU, BAREM, ISPROBATI! :thumbs2:
Nikad čuo :)= Citat =:
Izvorno postao kikeron
World of warcraft
Ja sam igro Total Overdose jos prije kojih 3-4 godine..toliko mi je bila zabavna da sam samo jednu zonu demo igre preso barem 20 puta...
I ja se sjećam toga. Koja igretina, brate mili. Šteta što je studio bankruptirao.
Colin McRae DiRT,igra je ultrazabavna pogotovo na hard i pro samo što preskačem "grupne trke" em jer mi šteka em jer mi je malo bezveze.
Igram Trine i krećem ispočetka sa Uminekom. (dogodila mi se ista stvar ko i sa Morrowindom... prevelike pauze između igranja + lijenost da čitam brdo stranica logova/journala te se prisjetim prijašnjih događaja = Main Menu > New Game. :<)