Rado bih napravio veliki usporedni test tog hardvera. Ili barem jednu recenziju. :D= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Printable View
Rado bih napravio veliki usporedni test tog hardvera. Ili barem jednu recenziju. :D= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
ne znam šta ona prodaje, ali ja kupujem
http://us1-dl.techpowerup.com/review...s/girls023.jpg
Prodaje NVIDIA grafe. Imao sam davnih dana Manli GeForce MX 420...
ma može prodavati i govno na pladnju... :)= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
[quote=IGoR_2803]ma može prodavati i govno na pladnju... :)[/quote:1bcenver]= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":1bcenver
Pa zar to i ne radi? Ta prodaje nVidia...
Tiho ATI fanboyevi :P
ja opet ne kuzim ekipu koja je neciji fanboy...pa nemate vi nista od toga
Si siguran? :D
Neznam za njega, ali ja sam siguran. Možda sam samo to ja čudan, ali ja kupujem ono što je najbolj i nije me briga jeli na tome piše ATi, nVidia ili Bosanka.
Kada bi sada kupio grafulju kupio bi ATi, jer su očigledno moćniji trenutno, no nVidia je jača sa teselacijom, sad treba malo počekat i pogledat dali će koja igra koristit tu teselaciju, ako da onda bih kupio nVidiu.
slazem se,ne vidim nikakvu korist od fanboyizma i vjerujem da nitko na ovom forumu ne profitira od toga
takoder sada ne bi trenutka okljevao da uzmem neku ATI 5850 ili 5870,bilo bi obrnuto da je nvidia povoljnija i da nudi vise za svoju cijenu...
Ja ne bi zamjeno svoju 8800GT sa 5890 da je dobim badava. Uzo bi je...samo da je prodam, jelte ^^
Ma nemožeš to reći. Iako je 8800GT predobra kartica (imam je sad u kompu) koja pokreće sve što joj zadam, ljepše je imati jednu najnoviju grafulju u računaru. Tek tako da stoji.
BTW, valjda misliš na 5870
haha e viš tako je i kod mene sa intelom :D= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Što se grafa tiće nije mi bitno samo u ovom trenutku nevidia mi se čini jako nepovoljna tako da sam trenutno na ATIu.
Jok, mislio sam na HD5890 koja je u izradi....
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
nadam se da onda dobijes koji proc od AMDa kao podrsku...ne vidim drugog razloga zasto bi "navijao" za njih..
Meni se davno ATI zgadio sa svojim uzasno losim driverima. Navodno su sad dobri, ali kostali su me toliko zivaca u proslosti da ne bi stavio ATI u svoj komp kao sto reko da ga dobijem besplatno. Tak da meni nije neko navijanje u pitanju vec jednostavno imam JAKO dobro iskustvo sa nVidiom, a JAKO lose iskustvo sa ATIem.
zec, gadiš mi se= Citat =:
Koristim ATI od serije 9000 i ama baš nikad nisam imao neki problem s ATI driverima. Niti drugih loših isustava s ATIjem nisam imao. U nikojem pogledu.= Citat =:
A promijenio sam Radeon 9000, 9600pro, mobility x1600, x1650, HD 4730...
Također, ni s nVidiom nisam imao problema osim što je jednoj nVidia kartici što sam koristio (8500GT) hladnjak otišao sam od sebe...
Uf, anjbolje je kad ti ode hladnjak bez da skužiš, pa dobiješ malo rastaljenog silicona po matičnoj :D
No ATi, se zaista poboljšao sa drierima. Kada je Bad Company 2 izašao loading time na ATi kartici je bio par minuta a onda su izbacili novi driver i sad load skoro kraći od nVdie.
ja sam imao gotovo 70% kartica u posjedu u zadnjih 3 godine iz oba tabora i mogu reci samo jedno
sve je to isto sranJe,ugrabi ono sto je jeftinije,ima duzu garanciju i nudi najvise s obzirom na cijenu,kakvi driveri(meni se gade jednako kao i od nvidie nema tu neke razlike) niti me ikad brinulo sto ce trositi grafa kojih 30W vise...
bar ja sam imao preko 30 kartica i znam o cemu pricam(valjda =P ) nema kruha od fanboyizma...drzati se jednog tabora kao pijan plota i onda pljuvati po drugom a nikad nije posjedovao vise od 2 nvidia kartica je naprosto smjesno
EDIT:scorp koliko ja znam load time ovisi o ramima i od hardisku
Moja prva ATI grafulja je bila Riva TNT, pa onda Riva TNT2 N64 i zadnja je bila 9200. U pocecima 3D grafickih kartica Voodoo je bio puno bolji izbor. Sjecam se ko danas koliko mi se frend bolje igrao i manje zivcirao sa svojom Voodoo3 i samim time i smijao u skoli :(. Mah, trebao sam biti alternativac i koristiti Maxtor G450 ^^. Sad ne bi imao vjerovatno nista protiv ATI-a xD= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Nope, u ovom slučaju ne. Google.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Ništa nego mi se jednostavno gadi inteova politika monopolizma i gaženja po AMDu. I inače sam na strani slabijeg tako da... :)= Citat =:
Izvorno postao Shaka
A i ono... prvi proc mi je bio AMD, a samo zato što je lik u trgovini reako da je konfiruracija sa AMDom malo jača. od toga je sve počelo :D
moj sljedeci komp mora imati AMD osim ak necu imati para za i7... jer ono sto sam vidio od celeronca je prelose... a i cini mi se da amd nudi bolje za manje pare... dok mi je za graficke svejedno... dosada imao dvije nvidie... prva me jako razocarala(5200FX) ali ova(7600GS) dere ko luda :D al kaj se tice novih grafi... ma neznam ATI mi nekak vise lezi srcu jer je jeftiniji i bolje nudi za manje pare... a i vi svi u svim konfama kaj slazete tu stavljate ili amd/ati ili i5/ati
Pogledaj listu najvećih overclockaSi vidi sa kojima procesorima su se dobile te frekfencije= Citat =:
Izvorno postao KI KI
To je istina, AMD ima politiku da ti dade puno za malene pare. AMD-ov šesterojezgreni proc košta 2500 kuna, dok Intelov košta 7000 kuna. Intelova kvaliteta je sigurna, ali AMD-u je upitna.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Trebao biš više paziti na grafičke, znaš? nVidia i ATi daju grafulje podjednake snage, ali nVidina je skuplja 100 kn, traži 50W više, bučnija je i generira više topline.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
A ima li netko nekakve informacije sto nam Nvidia sprema za refresh njihovih grafa ove godine, ili potpuno preradjeni Fermi?
Umirem da saznam nesto jer kupovao bih Intel/Nvidia comp ali sa ovakvim Nvidijinim grafama nema sanse. ATI nikad nisam ni imao u compu ali usput Nvidia pravi ljepse :D bar je pravila do ove zadnje...
@scorpius: sad pišeš bedastoće... mislim, sorry ali tako je... govoriš kao da je to konstantna, nepromjenjiva situacija... stvari se mijenjaju iz generacije u generaciju, pa čak i brže s obzirom na brojne fixeve, nove revizije drivera, te razne druge "modifikacije". ati trenutačno ima kompletniju ponudu i pristupačniju s obzirom na cijenu, zagrijavanje/potrošnju, a istovremeno sa super performansama. međutim, sjeti se atija u trenutku r600 čipova i 2xxx generacije te nvidije u isto razdoblje sa njihovim g80 čipovima... situacija je bila obrnuta...
nvidia prvo mora doći na čisto sa proizvodnim procesom jer sa ovakvim yieldom fermi ne čeka blistava budućnost...= Citat =:
Izvorno postao Macolla
kaj mi vrijedi sav taj overclock sa tekucim dusikom kad ja svog nemrem ni dic prek 3.0 sa napajanjem i ovim hladnjenje... i jos da nepricam o L2cache kako je malena... a kaj se tice grafa razlike su male... ovisi sta ti vise treba
Što je posac sa ovim htio reči?= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
I AMD X6 ne košta 2500 nego 1650kn :wink:
krivo si quotao xD i amd ima dobru kvalitetu ali intel ima bolje procesore ali su skuplji odnosno odnos cijene/performansi je bolji kod AMD-a