Nije to ništa.
U osnovnoj je jedna trebala na karti svijeta nać Ameriku...nakon što je lutala malo po bliskom istoku, nastavnica joj govori zapadno i onda ona pokaže na japan.
gg.
Printable View
Nije to ništa.
U osnovnoj je jedna trebala na karti svijeta nać Ameriku...nakon što je lutala malo po bliskom istoku, nastavnica joj govori zapadno i onda ona pokaže na japan.
gg.
Tak je jedan lik trazio na karti Hrvatske Zagreb u BiH lol XD
i di su tu provale??? niko nist ni izustil nije, a vi to smatrate provalom...
Profesor na engleskom (o tome kako se može prepoznati množina imenice, dakle po nastavku -s):
The S is not enough, but it's such a lovely place to start.
jedan lika kaze da nije glup da bi piso u sredinu bileznice i otvori sredinu a no drek
Znas, Zagreb ti je inace u Hrvatskoj.. lik je Zagreb trazio u Bosni i Hercegovini, i jos na karti Hrvatske on ode u BiH..= Citat =:
Izvorno postao Doggy
to je samo ljudska glupost i neznanje opcih pojmova, al nije provala...
Doggy misli na to da nitko nije ništa verbalno rekao samo je glupost napravio.
Pišite provale i prestanite oftopičariti, uvijek se poveselim kad vidim nove postove ovdje i onda vi napišete 30 postova zbog jednog-do-dva posta/ova u kojima je netko napisao nešto što nije 100% provala.
Eh, da, zaboravio sam spomenuti urnebesni događaj na predavanju iz računalnih mreža.
Priča predavač o optičkim standardima, pa onda malo o Ethernetu. Pa kaže:
- Što svaki pravi inženjer nosi u džepu?
-...
- Ethernet kabel, naravno. (Izvadi ethernet kabel iz džepa)
- Međutim, optički kabel ne možemo nositi u džepu. Zašto?
- Jer se ne može presavijati.
- Tako je. Zato dok neki oko vrata nose lanac... (razvuče kragnu i skine s vrata 2 smotuljka optičkih kabela koji su mu cijelo vrijeme bili oko vrata)
:pray: :pray: :pray:
A ja sam mislio da su samo na mojem faksu svi sisli s uma :rotfl: :rotfl:
@kameleonče
Ja ponekad nosim produžni USB kabel zamotan oko ruke kao narukvicu. :)
Inače, predavač je isus.
Jeste, pravi je zajebant. Međutim, kad me sruši na ispitu moje mišljenje o njemu naglo padne.
roditelji jedne natjecateljice za miss hrvatske, koji se prezivaju Janus, dali kceri ime Neda, i sad se treba zove Neda Janus...
Jel to asocijacija na Neda Anus ili sam ja glup? Ili oboje?
Ja mislim da se više odnosi na nekog Jana koji brani Ameriku
Šta nije neki slovenski premijer bio Janus?
tocnije Nedaj Anus...= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Ne ne,ipak je to Jan koji brani Ameriku
isuse boze.
Kao što rekoh, upravo mi je palo mišljenje o njemu kad sam maloprije vidio da sam na kolokviju dobio 1.5 od 20 bodova.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
sigurno je profa kriv ^^
Ma nije. Naravno. Ali kad sam napisao ono malo što sam znao, procijenio sam da bi tu trebalo bar biti 4, 5, ili 6 bodova, a ono ništa od toga. I tako svaki put kod njega.
Barem si pošten :) Meni se nedavno desilo da mi je nedostajao bod da prođem na ispitu. Crnjak :(
Problem je što ću sada jako teško proć taj predmet, točnije doći do ispita. A ne želim nikako da me prati iduće godine jer će bit žestoka i bez toga. Opet se pitam da li da uopće upisujem iduću godinu ili nađem drugi studij na koji se mogu ubacit bez polaganja jebene mature.
Pa ideš na ono šta te zanima jbt. Ako si shvatio da ti to ne leži ili te jednostavno više ne privlači, bježi odatle što prije, ja sam razmišljao da pobjegnem odavde ali mi starci ne daju tako da sam trenutno zapeo gdje sam, mada ako padnem prvu po treći put onda definitivno napuštam... nema tog boga koji će me gore prisiliti po treći put na isto... :(
Računarstvo mi je interesantno, svakako, ali teško je za poludit. Ako odustanem popušio sam 2 godine bezveze, ali ponekad mi se stvarno čini da neću uspjet proć.
Mlad si jbg, samnom idu likovi koji su se 'našli' tek u tridesetim i sada ownaju bogove. Izgubio si dvije godine nemoj bezveze još dvije... :) Odosmo mi u ot... :P
A čuj, to ti je 2 godine iskustva :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ček, ti ideš na FOI?
Sad kad malo pogledam, sva sreća da nisam i ja to upisal.
Ne, u Rijeci. Ali nije lakše nego na FOIju ili FERu methinks.