vidiš da traži svjedođbu lol
Printable View
vidiš da traži svjedođbu lol
Imam to polovno, ili ovako nešto novo. Zavvi i game ipak ne dostavljaju van UK, a došlo mi slabo više koliko sam stranih dućana pogledao, pa sam se prebacio malo na hrv.
gle ako ti ne smeta rabljeno kao meni, onda uzmi onaj deal sa njuškala, i nabavi od nekog svjedodžbu pa ušparaj 300kn
Ma ne trebaš gledati te dućane vani, to sam i ja mislio kad sam uzimao plejku, al te opet dođe na isto. Ili ne šalju ili je cijena+poštarina tolika da te ispadne ko i u nas ili uvrh glave 100-200kn jeftinije. A mislim da ti se ne isplati jebavati s kupnjom od vani za tako malu razliku.
Meni je nekako previše dati 2500kn sada za PS3, no ako ćeš već toliko davati onda uzmi onu polovnu opciju jer je 10 puta isplativija. Ovo iz TechnoMarketa je kao novo al dobiš golu konzolu i smeće igru i to je to. Tamo za praktički novu konzolu dobiješ PSPlus 2 mjeseca, odlične igre, a i garancija ti još traje. Mislim da ti je izbor očit.
Još prodaš AssCreed i kupiš RDR i miran si.
Je, onaj polovni deal je dost dobar.
Da, i čovjek želi samo na ruke :/ Ima li koji Osječanin vamo željan pomoći? Dam vam online besu.
Pa vidiš da kaže da preferira, valja je onda voljan slati i poštom. Predloži mu hpekspres pošto tu možete za nekih 60kn osigurati paket do 3000kn, a i oni mu dođu na vrata po to i dostave tebi na vrata. On samo mora upakirati. Mislim da i Overseas ima takvu opciju i još su jeftiniji, al nisam nikad preko njih slao.
Ma javio sam mu se, kaže da ima loša iskustva sa slanjem, i čak bi mi dao za 2200 jer sam student.
Jesi mu trebao poslikat indeks?
nvm
što se one ponude sa njuškala tiče, to je bingo, samo igre nove koštaju 1k kuna
e sad da si nekog središ iz Osijeka, mila majka :D
Zavvi sigurno dostavlja jer je već par ljudi naručilo konzole. PS4 nisu dostavljali jer im se nije isplatilo slati kad su već popunili kapacitete na lokalnom tržištu, ali za PS3 nema brige.
A budući da se radi o vrijednom paketu, čak je i besplatan tracked shipping, što inače na igrama dosta naplate.
Ma probat ću ga nagovorit, kaže da će mi se javit poslije posla. Ne znam jesam li ikad vidio ovakvu ponudu, doslovno 5 igara koje bih prve kupio.
Što misliš jel može upast koji deal za Uskrs sad? Kad bi znao da će bit nešto strpio bi se, ali sumnjam da će lega iz Osijeka dugo još imat konzolu sa ovakvom ponudom.
Slanje preko Tiska je jako povoljno, jako brzo i full sigurno. Doneseš što bi slao do prvog kioska Tiska ili u Tisak Mediu, zapakiraju ti i bok. Samo navede u koji Tisak ide. I ti drugi dan ti pokupiš na svom najbližem Tisku.
Imaš tracking broj za svaki paket i uvijek znaš gdje je. Slanje Plejke i sve dodatne opreme bi koštalo 15 kuna.
To mu predloži.
Postoji li ikoji servis kod kojeg ja smijem provjerit što je u kutiji pa onda dat novce? Tip pari stvarno ok, ali opet, rado bih volio znat za što dajem 2k kuna :)
Koristio sam Tisak Paket uslugu u više navrata i nisam baš imao takvo iskustvo. Najviše osiguranje paketa je do 500kn, a brzina slanja je kako koji paket. Neki dođu odmah sutradan, a neki potraju po 5+ dana. Također oni to ne pakiraju nego ti samo utrpaju u kutiju bez trunke zaštite. Znači ništa ne zaštite paket, nego ti to doma radiš, a onda oni to moraju trpati u svoju kutiju, bez obzira kako si ti to spakirao.
No ono najvažnije je samo slanje paketa, e sad neznam jeli ovo od grada do grada, al svaki put kad sam ja slao paket teta na kiosku bi me upozorila da oni te pakete bacaju i ako je nešto osjetljivo ili lomljivo da to dobro zaštitim ili uopće ne šaljem. Također prije nego šalju paket oni ga moraju pregledati. Tako kad sam ja obložio u kesi novinama, ona to sve povadi da pogleda paket, a nedaj bože da vidi nešto što nezna što je. Npr procesor i cooler kad je ona vidjela reakcija kao da bombu šaljem. Na kraju sam morao slati hp-om zato što ova to nije htjela slat, jer "što ako to eksplodira na putu". :( Drugi put s napajanjem sam isto imao problema dok nisam uspio na kraju poslati.
Za PS3 mi to nije baš neki izbor za slati. To je idealno za neke manje pakete. Jer kad sam slao jednu igru onda je bilo ultra jednostavno i brzo. Igru obložio s par onih bogova s balunčićima, sve podatke popunio preko neta došao na kiosk s dva isprintana primjerka, dao teti da ubaci u kutiju, platio 10 kn (tada je toliko koštalo) i adio.
A Falus mislim da ti Overseas nudi opciju pregleda paketa prije nego ga primiš. Mislim da čak nude zaštitu od prevare da u roku 2 dana ili tako nešto tražiš novce natrag ako ne radi. Neznam točno, pogledaj na njihovoj stranici.
Hvala Izgubljeni, idem bacit oko na Overseas stranicu. Ko malo dijete sam uzbuđen.
Uspjeli smo se više manje sve dogovorit, Overseas Express preko Njuške, 45 kuna će me izać. Sutra ću ih još zvat i pilat na telefon, ali usluga im pari jebena.
PS3 je sad idealno kupiti. Ja sam kupio četvorku, pa svejedno većinu vremena provodim na PS3.
Ima hrpetinu igara koju se kupi za siću, ekskluzive nemaju konkurenciju i crossgen će potrajati bar još dvije godine.
I meni se čini, pogotovo što mi stvarno nije priša sa next gen naslovima. Još sam upao u neku paru pa ću vjerojatno i one Sony Wireless 2.0 sluške ubost.
Pripremi se na podužu listu igara. Ja derem samo plejku još od prvog mjeseca pa se zbog ekskluziva nisam igranju na PC-u približio već 4 mjeseca.
Kad ti je šalje?
Lako za ekskluzive, vjerojatno ću sve što planiram odigrat, odigrat na plejci, pogotovo ako si zemim ps+.
Sutra mu je kurir kupi, a kod mene bi trebala bit u petak izmedju 12 i 17. Moram ova dva dana jos po TV otic.
kaj ipak je frajer pristal ?
aj super :D very good deal :D
Da, tip je najugodnije iznenađenje ikad. A i saznao sam da Njuškalo i Overseas imaju nekakvu zajedničku opciju koja je jebena pa me samo 45 kn poštarina izašla. Još ako sve u komadu stigne :)
Prvo odigraj Unchartede, zatim Last of Us i za kraj ostaviš GTA V.
Onda možeš nabavit Red Dead i nakon toga radi kaj hoćeš.
odigram još nešto na kompu, al da, uglavnom sam se prešaltao na plejku
kad si već spomenuo Civ, jel vrijedi išta Civilization: Revolution?