Meni i dalje odličan film. Čista self-indulgent (ubij me ak znam ekvivalent ovoga na rvacki) akcija od početka do kraja.
Printable View
Meni i dalje odličan film. Čista self-indulgent (ubij me ak znam ekvivalent ovoga na rvacki) akcija od početka do kraja.
btw,
Zauvijek ces biti na nasim hard driveovima :'(
Wut, pa imaš 50 filmova na istu foru u međuvremenu.
Odnosno, još luđe, imaš 150 dokumentaraca po National Geographicu, Historyju i Discoveryu na istu foru :D
Yep; totalni style over substance, ali to odlično radi. Kažem, tim više što još uvjek zapravo nema boljeg na tu foru..
Perfect Blue
Privitak 288
ispočetka nije baš obećavao no kasnije postane zanimljivije..priča je dobra i glazba atmosferična, vizualno je moglo i bolje...
6,5/10
odgledah napokon jučer/danas Fine mrtve djevojke, valja.
Upravo se vratio iz kina, gledao u IMAX-u novi 300. BRUTALA od zvuka, slike i doživljaja. Eva Green...koja bolesna ženska.
Ona mi je glavni razlog da taj film pogledam.
Nebraska - 8/10
Mr. Deeds Goes To Town
Privitak 292
čist solidno, no za klasu slabije od Mr. Smith Goes To Washigton
7/10
Pogledao Monsters Inc i A Bug's Life.
Oba rulaju, baš jako. Pogotovo oni blooperi na kraju Bug's Lifea :D
Pogledala American Hustle. Loooooved it.
Ako ti je tako bilo, šteta :) Film je po meni daleko više od sisa, jesu dobre al' ono...milijardu elemenata je jebeno, scenarij, gluma, mjuza, atmosfera, stari holivudski šarm, scenografija, kadrovi, kostimografija...Bale, Louis CK :D
Meni je cijeli film ko nekekav fors. Trudi se postignut nesto ,al nikako mu nejde.
^
Predosadan film. Sve nesto hoce natrpat u prvih pola sata price i samo te nateraju da odustanes
Baš me razočarao film, ništa posebno. Sise su ok, glumačka postava odlična, ali jebena dosada od filma.
Pogledao sam i Butlera. Isto ni glave ni repa. Na temelju čega bi ovo trebalo biti nominirano za najbolji film, a Oprah za žensku ulogu bome mi nije jasno. Samo zato jer film obrađuje neku osjetljivu temu nije automatski dobar film.
Dallas Buyers Club mi je s druge strane puno bolje sjeo. Zanimljiviji od ova dva iznad i Leto i McCognauhey su baš razvalili uloge.
Jebiiiga, mene je držao 2 i po sata. A ni ne uspoređujem ga sa nijednim drugim, čisto mi je sjeo.
Men' American Hustle dobar. Čak mrvicu bolji od Wolf of Wall Street koji je pretjerano rastegnut.
I meni je bio bolji od Vuka. Možda sam previše očekivao od Vuka.
No oba su poprilično dosadnjikava. Gledam filmove gotovo pa nikad, no ipak ne razumijem zašto bi ova dva bila nominirana.
Amy Adams i još ona plava iz Vuka, te scena s autom - jedino što mi je "ostalo" :)
Dobar je Hustle.
Scenarij nije najspretnije konstruiran, al' gluma i atmosfera su bogovski. Doduše, za razliku od u uloge u SLP-u, ovaj puta Bradley Cooper mi je bio prilično naporan.
Pogledao i The Incredibles. Mislio sam da će mi bit bolji nego prije 10 god kad sam ih gledao, ali nije mi to to. Valjda je do toga što prati ljude pa nije poseban kao ostali.
Inače mi pola filma čine svjetovi koje tako živo i ugodno prikažu uvijek, a ovdje jebiga, imaš grad kao i svaki drugi.
Veronica Mars
Vratila se! I rula!
Ovo je najsavršeniji fan service koji sam vidio.
Svi glumci su se vratili, potpuno uživljeni u likove, i vrlo brzo se dobije dojam kao da deset godina nije ni prošlo.
Ok, ja sam otkrio seriju tek prošle godine, ali vjerujem da će i fanovi koji su je gledali u vrijeme prikazivanja biti jednako zadovoljni, ako ne i više.
No, ovo je film isključivo za fanove. Bilo kome drugome izgledat će ko obični krimić s hrpom random likova koji se poznaju.
A kraj... HOĆU JOŠ!!!
10/10 (čisto subjektivna ocjena fana serije i filma koji se najbliže približio ugođaju ugašene serije što sam ikad vidio)
E da, stigla je dobra verzija u 'vidoteke', a kod nas ionako neće biti u kinu, tak da 'posudite' (i kasnije kupite BR, naravno).
The Wolf of Wall Street
fora film, možda malo predugačak, šteta što Jonah Hill nije pobro oskara za support ulogu, neg onaj frajer iz Dallas Cluba koji je bio veoma dosadan i nezanimljiv
Before Sunrise
10/10
Tell No One (Ne le dis a personne)
Privitak 305
odličan triler, zanimljiv, napet, s dobrim glumcima i glazbom...u biti sve je na visokom nivou i nemam većih zamjerki :D
8,5/10
@beba: pretpostavljam, planiraš gledati i druga dva? :D
naravno. svaki dan jedan.
Before Sunset
10/10