Opis na IMDb: " The movie adaptation of the best selling video game series Dead or Alive. "
Printable View
Opis na IMDb: " The movie adaptation of the best selling video game series Dead or Alive. "
Ma šou teški, baš za zajebavanje film.
Likovi se kao trude popeti preko jedne prepreke, da bi u drugom sceni bez pardona preletjeli preko druge... Turnin po svemu sudeći organiziraju sami ljudi koji se tamo bore s obzirom da nema nikakvih pravila ni sudaca ni ičega sličnoga.. :D
Film si bar prizna da je neozbiljni trash i kao takav je zabavan.
Ali Tekken??? E, to je užas živi.
http://i.imgur.com/mEr9Zdm.jpg
Monsters je privijenac Garetha Edwardsa, jednostavna priča o dvoje ljudi koji se pokušavaju probiti kroz kontaminiranu zonu divljine između Mexica i SAD, u kojoj su nekakvi alieni.
Polagan film, minimalističke ekspozicije.. kao da je Herzog dobio zadatak režirati Cloverfield ili District 9. Iako se učini na momente dosadan, posljednjih 15-tak minuta je genijalno; nekakav mali aforistički udarac popraćen odličnim soundtrackom (spoileri; nemojte čitati komentare na YT ako niste pogledali film)..
Mislim da je Godzilla u dobrim rukama :D
Još ga najavljuju kao epsku predpremijeru ili nešto, lol.
Nemoj gledat nit ak si pijan.
Radije gledaj shark filmove ili nešto.
The Words
Jedan od onih filmova koji vas ugodno iznenade. Debelo podcijenjen i nepoznat film kojeg svakako vrijedi pogledati. Bradley Cooper se odlično snalazi u dramskim ulogama.
Bradley Cooper je najiritantnija sposoba koja hoda svijetom nakon Shia Labeofa i one trojice kripla iz Superbada.
I Tobey Maguire.
I čitav cast Entouragea.
Zašto Steve Carell nije spomenut dosad?
Steve Carell je smiješan.
Super je ovaj RTL, s ovim reklamama imas osjecaj kao da gledas youtube klip duljine dva sata na dial-up vezi. Strasno.
A odgledao se i Tekken. Sta reci, osim da sam iscasio celjust od zijevanja.
The Man From Nowhere - odličan korejski srcedrapajući akcijski film sa vrhunskim borbenim scenama. 5/5
http://i.imgur.com/gQzZJ2A.jpg
P'nije loše.
3/5 unatoč činjenici da su baš svi likovi iritantni osim jednog..
Gledao tkogod koji od prva dva dijela von Tierove triologije Nimfomanka? Cini mi se da bi moglo mnogo valjat.
American Hustle
Dobar je. Glumci ga dižu iznad prosjeka, dok sama radnja nije nešto, ali je posložena skroz oko likova pa štima.
7/10
Pogleo sam novu verziju Oldboya.
Moze unbiased misljenje o tome koliko je starija verzija bolja? Da pogledam i tu onda.
gledao sam ja, drugi ću idući tjedan. Pa nije loš film, zapravo je dosta dobar, ne sad nešto ekstra ekstra kako neki misle, al ajde. Ima puno kurčeva, penetracije, ona mala ima ono nešto(bar meni :D ), Charlotte Gainsbourg se još nije skinula, al Uma Thurman je u mislim jedinoj svojoj sceni ukrala cijeli film, vrijedi pogledat ako niš zbog toga :D
Meni zvuči kao nešto najgore ikad.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lub_poster.jpg
Damn, što napraviše od dvoje glavnih glumaca.. uopće nisam skužio da je Jared Leto u filmu dok poslije filma nisam pogledao informacije xD
Odličan.
4.5/5
@Da_Killah Da, cuo sam da je glavna glumica dosta upecatljiva. Meni se sam pristup temi cini dobro pogođen, film izgleda sugestivno i atmosfericno. Ne ocekujem nista posebno, ali dozvolit cu si optimizam. Drugi dio je, koliko cujem, nesto konvencionalniji sto se tice rezije.
I samo jedan ispravak, napisao sam da je rijec o triologiji, zapravo su dva dijela.
zapravo je jedan, al prikazuje se u 2 dijela :D a nemam pojma, ni ja nisam imao nikakva očekivanja, osim a ću očito vidjet puno kurčeva, al ispao je sasvim solidan. ne znam, za drugi sam čuo samo da je "bolesniji" od prvog
Moguce, cura se zasiti svega iz prvog pa prelazi na BDSM :D
U biti sam si ga spoilao, ali kako nisam mogao povezati s prvim, brzo sam zaboravio. Tako mi treba kad citam recenzije pisane ko kratki sadrzaj osnovnoskolske lektire.
Kaj su oba vec izasla?
ima u kinu
Nimfoma-.., ha?
To nešto sa ženama i seksom. Hvata me anksioznost od oboje pa preskačem.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ick_poster.jpg
Nakon nevjerojatno dugog uvoda, na planet na koji se nasukao Riddick dolaze dva broda s 11 plaćenika koji bi ga trebali eliminirati. S obzirom da je 11 prevelik broj likova za razvoj, barem 7 ih mora poginuti (zabilježi to, Peter Jackson). Jedan od likova je i Starbuck, ona dajkača iz Battlestar Galactice, a među ostalima su jednoliko zastupljene sve etničke manjine i rase, tako da postoji obilje psovki na španjolskom.
Riddick ubrzo nestane s ekrana, a ovih 11 pokušava preživjeti njegove zamke i (citiram) "ne mogu se načuditi kolika muda ima."
Nakon što potamani pola ekipe bez imalo muke, plaćenici shvate da imaju posla s iznimno opasnim likom.
Zato kad on dođe u sred bijela dana ispred njih i baci svoja oružja na pod, oni isto bace oružja i idu se s njim tući šakama.
Bogktemazo
2/5
Po posteru izgleda zakon.