Ma nije baš bed preveliki, možeš i sa slabijom opremom to srediti... Paladini možda imaju problema jer nemaju nikakvih "gap closera" za svu tu raštrkanu rulju, ali preživi se :P
Printable View
Ma nije baš bed preveliki, možeš i sa slabijom opremom to srediti... Paladini možda imaju problema jer nemaju nikakvih "gap closera" za svu tu raštrkanu rulju, ali preživi se :P
Haha,a bas sam paladin.Al nije mi problem,castere silencam a rangera taunt i onda los sakrijem.
A imam sve moguce kaj je nabavit u hc i sa emblemovima. Samo me zanimalo zato kaj ima dungeon finder nekak requirement ak se ne varam.
Da ima nekakav requirement, malo su ga povisili prije par tjedana za taj dungeon. Doduše, moraš prethodno završiti i onaj quest chain iz prethodnih dungeona da bi mogao ući u queue za HoR.
Da obavio vec. Morao sam ponovit par puta fos i pos dok nisam skuzio to. :S
No uglavnom, a valjda je 4.6k gs dosta...
paladinima je dosta lagano tam ja bi rekao
tenkao sam tu instancu i plavo-epic opremi bez beda, gs negdje 3600
Si tanko s paladinom? Na heroic diff? :D
da ,na hc
doduse hiler je bio imba
prvi put sam fejlo jer nisam znao kaj radit, bio sam prvi put tamo
a drugi put sam skuzio i proslo je bez vecih problema
Nabavio sam si WoW prije par dana da mu ponovno pružim priliku pa imam par pitanja xD
Enh Shaman mi je stvarno odlična klasa te ću najvjerovatnije nju rolat ponovno, problem je što su mi frendovi na Stormscale-u Ally strana a ne podnosim vražje turke, ima li blizz nekakvu tradiciju da nakon ekspanzije daju 1 free gender change da se mogu kasnije prebacit na dwarfa ili je potrebno iskeširat oko 20 eura? Možete li mi preporučit neki dobar Horde server (negdje gdje alijansa outnumbera hordu) sa dobrom battle grupom da ne moram čekat dugo na bg pop. Može mi netko odgovorit kakvi su fury i arms warriori u pvpu? Malo sam čitao blizzove forume i u životu nisam vidio toliko vajnanje pa sam odlučio ovdje upitat. Sry ako sam izabro krivo mjesto za postanje ali pitanja su stvarno šarena t.t
Enh shaman je jedna od najkul klasa za PvE. Prilično su dobri, iako ima dosta whinea na blizz forumima, ne znam točno zašto :P
U PvP nemoj sa shamanom.
Što se tiče tiče warriora, trenutno su jedna od najjačih klasa u svemu. Fury je jako dobar u PvE, Arms graniči sa kretenizmom u PvP koliko je jak, a protection je dobar i u PvE i u PvP.
Obožavam Enh shamana i PvP, kako to da to dvoje nejde skupa? 0.0
ma nije bas da neide, ali nije faceroll, morat ces se malo potrudit ako zelis biti dobar. I ovo za free gender change mozes zaboravit! blizz da daje nesto free pffff.
Ma, kada sam 1 put igrao wow izabrao sam enh shamija čisto zbog toga što su svi pljuvali kako je smeće u pvpu (ne podnosim op klase :/) i jednostavno mi je klasa sama po sebi prezabavna. Morat ću warriora sada napravit pa shamana kada cataclysma izađe xD
hahahah, redardirani botovi mi ponovo hekaju acc, uplate 30 dana i ja promijenim sifru :D
bot dobio ban na 3 sata zbog spama
steta sto nemam expanzije :D
vidis to je dobra fora, kad ti istekne bon odes na one stranice i das ima pass i username i kad uplate samo retrivas hahahah REVENGE!!
ja jos uvijek ne vjerujem
ok, nemam expanzija na accu al barem mogu farmat :P
lvl 60 hunta imam tamo
edit: ima ko dobra srca da mi kupi BC? :D
Shaman je trenutno koliko cujem od mojih pro pvp frendova jedna od najjacih klasa u pvp, bez obzira na spec, samo treba setup prilagodit specu, kazu da nema shamana koji nesto zna da ima rating ispod 2k, tako da ako zelis pvpat s shamanom to nije problem, i ja sam taman dinga shamana pa se mislim malo u arenu bacit, nisam igra posteno jos od s3.
Aj pomozite malom dwarfu, http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... r&cn=IfrimS, koje iteme nabavit sada,kamo itd.. :oops: :D
bezveze, sad mi je acc opet frozen...niti sam dobio mejl od blizza o ukidanju play timea niti mi u payment historiju pise da je bilo uplaceno...
@Ifrim kolko ja vidim netreba tebi puno pomoci :D
u Dead Minsu ti dropa dobar ring za tanka...= Citat =:
Aj pomozite malom dwarfu, http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... r&cn=IfrimS, koje iteme nabavit sada,kamo itd.. :oops: :D
btw nemoj nemoj spamat, ima posebna tema za "show of" svog chara ;)
viewtopic.php?f=22&t=26231
= Citat =:
Izvorno postao Ifrim
http://elitistjerks.com/f76/t37172-prot ... 3_0_wotlk/
Stavi si enchantove na chest, cloak i shield za +defense rating i mislim da bi trebao biti cappan za raid tankanje. Onda pravac ToC i to je to :D= Citat =:
Izvorno postao Ifrim
Zahvaljujem. S tim mogu onda 10man i 25man??= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
540 defense je takozvani def cap, kad te boss u raidu ne može critati. Možeš ti u raid i bez toga, al ako te boss opali critom, biti će nereda :D
Uglavnom, da, 540 je i 10man i za 25man. ICC je ipak malo zeznutiji, pa tamo još nemoj, ali ToC i Onyxia bi trebali ici ok.
Napravio sam si warriora (gnome xD) kao maina te uzeo mining/blacksmithing pa me sad zanima ako postoji kakav addon koji bi mi na mapi pokazao gdju su sve mining spotovi.
Gatherer
doduše imaš spell Find Minerals, to aktiviraš i kad locira neki mineral na mapi ti je žuto
dok recimo GAtherer je super zato kaj pamti mjesta na kojima si već našel neki mineral/herb, a što je još bolje ako si npr u gildi i ako netko iz gilde negdije nađe neki mineral također ga zabilježni na mapi ^^
carthographer ima tu opciju ali nije efikasna jer npr na mapi ima 50 nodova a oni se mogu spawnat na 1000 mjesta.
Skini si Gatherer DB
http://www.wowinterface.com/downloads/i ... WHead.html
Jesam, simpa stvarčica. Thanks :thumbs2:
Aarial hvala na tipovima.
Oprosti na ot link,ali ak mi s takvim komentarom ne mislis bas pomoc,zadrzi ga.= Citat =:
Izvorno postao flander
Ima dosta tema vec otvorenih,tko ce ih odma sve prelistat. :friends:
E ljudovi.
Treba mi jedan Addon ali nikako da ga nađem a i nemam bas neke informacije kako se zove...(ofc skinio bi ga onda).
Samo sam na youtube vidio da jedan Priest to koristi.
Uglavnom addon pokazuje u kockama Proc od Ringova,Stafa ili Trinketa.Uglavnom to ali neznam kako se zove.
Ako neko zna neka posta.
Ty.
Postaj filmić na kojem si to vidio, lakše ćemo ti pomoć.
6s3GwMBk ... r_embedded
Evo,mozete viditi u doljnjem ljevom kutu.
Da nisi na ovo mislio?
http://www.wowinterface.com/downloads/i ... lLine.html
E upravo taj samo sto nisam znao kako se zove,a i da je i za Class addon.
Uglavnom Puno Hvala.
Ty.
Np. Ma naletio sam na njega davno, trebalo mi 10 minuta traženja da se sjetim koji je addon :)
pozz.. imam jedan problem.. naime.. nisam igro wow jedno mjesec dana i reko ajd diem se ulogirat na battle.net.. upisem email i pass stisnem enter i izbaci mi "Please activate the Battle.net Authenticator product attached to this account, and enter the six-digit digital code that it generates." i ispod prazno polje da ga ukucam.. i naravno ja se odma usro sta je ovo :D
reko idem pitat legu koji isto igra na originalu i kaze da on nema takih problema, da se jednostavno ulogira bez tog..
dali jos neko ima taj problem ili je nest do mene??
Trazi ti kod sa Battle.net Authenticatora
Ti si moras postavit pitanje, da li imas doticni uredjaj/aplikaciju, ili se Blizz zajebao...
Pretpostavljam da je ovo drugo...
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
3) ili si hackan
Sretno s povratkom accounta :D
1 .E moram pitat jel vidim da svi vi skidate addonove sa wowinterfaca, dali neko koristi curse client?
Ja da pa sam mislio da je to ajmo reci najpopularniji i tak to ali sad vidim da dosta ljudi skida i drugdje. Onda koji je (naj)bolji ??
2. Dajte koji savjet kako da dodem do golda stvarno neznam, ono imam DK 80 hito prosli tj. pa kako nisam uzeo nikoju profesiju za njega dok sam bio 55lvl sad na 80 nemem ni jednu (profesiju ) pa sam švorc (mislim imam ja 2k golda ali za epic treba 5k!!!) dajte savjet za gold making ili barem koje profesije da uzmem :thumbs2: :P
1. Skidam addonove sa wowcursea...
2. Instant lova bi bila prodaja primordial saronitea...dobio sam 2200G za jednog...ukoliko ne zelis trosit frostove na to, levelaj mining, JC, ili herbalism,pa farmaj (ja kroz frost lotuse zaradim fine pare)...