Probao multiplayer. Bože sačuvaj izgubljenog vremena.
Printable View
Probao multiplayer. Bože sačuvaj izgubljenog vremena.
Zašto?
Meni je baš zabavno kada se igra na manjim mapama tipa airport ili statute of happiness, dok igranje na vecim mapama ne funkcionira barem ne u deatmatch varijantama...
EDIT: Nakon što sam prošao epizode odlucio sam ponovo instalirati gta 4 pošto ga nikad nisam prošao, ali nakon što stavim dvd unutra krene instalacija i dobim error. Malo zguglam error i vidim da taj error se najcesce ima radi zgrebanog dvd-a. Pogledam iza dvda i vidim ogrebotinu od nekoliko cm-a kao da je nožem rezana :shock: .
Dakle mogu li ja sad tu nesto sa tim uciniti?
PS nabavljanje oneSverzije igre ne prihvacam jer onda nemogu imat patcheve što ne dolazi u obzir.
Za svakog tko je ikad igrao bilo kakav multiplayer, GTA je toliko loš da je strašno. Plus loading između killova. [facepalm]
Nego, ponovo igram neke epizode Gay Tonya, koji je masu bolji od bikera. Kako je Bruce najjači lik ikad u GTA serijalu. :rotfl:
Bruce je closet gay....
Trebam pomoć. Našao sam onaj dashboard cam mod, jedan csv file koji sam kopirao u program files folder gta 4. Ali kao da i nisam, u čemu je problem? Je li koristi to tko?
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
BUMP'D
Zar zbilja nitko ovo ne koristi? Imam verziju igre 1.0.5.0 ali ne mogu namjestiti tu kameru a silno želim pogled iznutra... :cry:
Niko je najjači i ostat če najjači!
:pray:
:pray:
Kvragu...sad sam dobio želju za trećim prohodom .Prokleta igra .
Kak samo one klošare lik zgazi... :pray: :rotfl:
Nesto sto nemoze svatko,zapravo rjetko bi tko ulozio ovoliko truda u ovakvo nesto,prejebeno!
nDG-i8Ed ... _embedded#!
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5169109_n.jpg
Nabrzaka sam sklepao sliku. Ako mi se bude dalo poslje cu bolju napraviti.
Ovaj GTA je strasan. Cak ga ni AMD Athlon II (quadcore 2800 Mhz) ne moze pokrenuti bez stekanja. :rotfl:
Tek kad ga patcham onda se moze normalno igrati.
Jel postoji Spark IV koji radi sa 1.0.7.0 patchem?
Jel igra ovo itko uopce? :D
Igram ja. Šta je Spark uopće? Jedini mod koji sam ja našao a da me zanima je onaj za kokpit kameru u autu koji ne mogu natjerat da radi...
Spark ti sluzi da ubacis modove u igru. Pretpostavljam da je slican Oblivion Mod Manageru.
Jel zna netko jel napravljen spark za sedmi patch ili nije?
Kako si samo to nasao. A modovi za aute?
Frend mi je pokazao realistic environment mod. To sam si isto misliio staviti. Ali moram ga pitati gdje je to nasao. Ja se ne sjecam na kojoj je stranici.
meni je gta4 predobra igra,imam 30-ak fpsa sve solidno radi,ali texture na zgradama i autima uff zbog toga mi dodje da je izbrisem i spalim cd,sve neke crte mi se poznaju po zgradama i kako hodam to se mice,mrsko mi je to gledat isto u battlefield bc2 :hangin:
Koju grafu imas? Jesu li ti texture na low ili medium?
Sad sam procitao temu u kojoj trazis grafu. viewtopic.php?f=95&t=40294
Nije ni cudo sto dobivas crte, pogotovo ako je grafa odradila svoje, a cuo sam da neke serije 3xxx i 4xxx grafickih imaju problema sa time.
Si siguran da ti se graficka ne pregrijava?= Citat =:
Izvorno postao Lucky.Strike
e mice
ovako,
ne da mi se raspakiravat 20gb igre da na kraju dobijem kurton.
hoću moć pokrenit GTA IV na ovakvom truleksu;
pentium 4 2ghz
2gb ram
512MB ATI Radeon HD 3650 AGP
aj brzo
edit: malo je trula konfiguracija, al pokrenio sam npr. Risen bez problema s civiliziranom grafikom.
niti ne pokušavaj :roll:
ni u snovima da te nadopunim :D= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
ljudi nemogu shvatiti da bez quad core nemas sta trazit u gta4....grafa i memorija nisu toliko bitne koliko 4 jezgre
ja sa svojom konfom igram sasvim pristojno a nemam quad ;)
[quote==PcP=F@N]ni u snovima da te nadopunim :D= Citat =:
Izvorno postao "D.O.M.I.":33kfa782
ljudi nemogu shvatiti da bez quad core nemas sta trazit u gta4....grafa i memorija nisu toliko bitne koliko 4 jezgre[/quote:33kfa782]
Ne, nego ljudi nemogu svatit, da nemogu vrtit GTA na max na 1920x1200 rezoluciji. Igra se vrti na medium detaljima na jednom dualcu, sa solidnom grafom čisto ok.
Moze se sa dualcem i malo boljom grafom lijepo igrati na medium postavkama.
Frend si je kupio novi komp, athlon 2.8 Ghz, mislim da je grafa ATI 3850 - 512 mb.
Nakon sto sam instalirao zadnji patch, da vidis kako igra leti. Cak sam se i zacudio koliko mu dobro ide. nije mu se ni proc zagrijavao ni nista.
Evo @Izgubljeni je vec rekao...
I da vam odmah velim, nije mi jasno sta svi svrsavaju na te high postavke.
GTA IV sam igrao godinu i pol na medium postavkama. Sad sam se prebacio na quad i stavio sam sve skoro na high i mogu vam reci da na medium postavkama necete ama bas nista izgubiti.
Glavno je da igra ide i da ne steka....
Bas budem probao neku usporedbu napraviti, mislim da imam par starih screenova sa dualca.
Za grafiku u GTA su najvažnije teksture na Very High, ostalo je manje više nebitno.
reflekcije na autima su must must must must na najvise
[quote==PcP=F@N]ni u snovima da te nadopunim :D= Citat =:
Izvorno postao "D.O.M.I.":3vsziwyf
ljudi nemogu shvatiti da bez quad core nemas sta trazit u gta4....grafa i memorija nisu toliko bitne koliko 4 jezgre[/quote:3vsziwyf]
Ja sa mojom konfom vrtim na medium. proc mi je jedva dualcore.
[quote=Razzarach]Ja sa mojom konfom vrtim na medium. proc mi je jedva dualcore.[/quote:3jw05m88]= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Ma ljudi su probali vanila verziju igre bez ikakvog patcha i commandlinea, pa bezveze pljuju, ni ne trude se igrat sad kad je ispeglana i super radi.
OK,to sto igrate na dualcu,ja ako igru neigram na apsolutno svim postavkama onda ju ni neigram,zato jer hocu da igram igru onako kako su je autori zamislili a ne je unakazit sa low postavkama
To je kvalitetno razmišljanje. Neće igre nikud pobjeći. Čemu se mučiti, kad ćeš za godinu ili dvije razvaliti igru na novom stroju. :thumbs2:
hmm. ja imam prilicno jadan komp i vrtim ju na medium. sa 1280x1024 sta mi je reza ekrana.
da stavim definition on il off. nekako je pre mutno sa off.
i koji kurac su promjenili roterdam tower?
Opaka slika.
http://www.pohrani.com/t/1k/1g/3yJlB...dccd8cab5b.jpg
Mislim da je ovaj sa palicom Toni Cipriani iz LC Stories.
CJ i Claude su se potukli. :kill: :D
Lol fora slika, jedino Luis nikako ne slici na sebe.
ja sam glup ili...sta ovaj lik s mp5-icom je niko?
Jep, upravo sam shvatio da je onaj crnac desno ustvari Vance iz VC storiesa. :D
Ja texture ne mogu stavit na very high,najvise na medium.Graficka suxa :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
:rotfl: A kao propustas nesto zato sto ti nije na high. Jel ti trza igra?
Gle fakat. Pa gdje je Luis onda? :(= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
meni ide na medium bez sjena sa 15-20fps i pre zadovoljan sam.