Nema ga. Ili pretrpi i pusti kosu ko pravi muškarac ili pa reži.= Citat =:
Furam srednje dugu kosu, onako do ramena. Zadnjih par centimetara mi je uvijek lagano zakovrčano prema van. Koji je najlakši način da si to izravnam?
Printable View
Nema ga. Ili pretrpi i pusti kosu ko pravi muškarac ili pa reži.= Citat =:
Furam srednje dugu kosu, onako do ramena. Zadnjih par centimetara mi je uvijek lagano zakovrčano prema van. Koji je najlakši način da si to izravnam?
Kad smo već kod kose, nisam se šišao ~10 mjeseci :)))) Imam istih problema, ali bmk.
Zapravo, raste mi sve normalno osim jednog pramena iza svakoh uha koji se frče nutra pa izgledam ko elf.
Ovisi. Za obične situacije Windsor ili half Windsor, a ako imaš neku običnu kravatu i želiš ju učiniti posebnom preporučam Trinity ili Eldredge. Sve fora kravate (moja sa Zakoslavom Mrkovom, primjerice) veži na ove prve obične čvorove jer su same po sebi dovoljno posebne.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Kad smo već kod kosa. Kosa mi je užasno gusta i ne mogu je nikako stilizirati, uvijek se vraća kak je bila. Osim kada se zaleži, e onda nema tog boga koji bi je vratio u normalno stanje. Rečeno mi je da ako ju pustim dužu da bi trebalo biti lakše, ali kurac, samo mi raste ogromni afro.
Što da činim? Ne želim buzz cut. :(
Odmah nakon pranja ju pocesljaj u oblik koji zelis da ima i osusi ju nakon toga.
@ pingu- Trinity izgleda fora. Al se moze to onda zategnut/raspustit kad treba? Ne zelim da me jebe cijelo maturalno vece.
Najbolja frizura svih vremena i još se žališ.= Citat =:
Izvorno postao vukopas
EDIT: Šta se neće oštetit kosa kad se češlja mokra?
Ne, jednom kad ga zavežeš kravata ti je vječito u tom čvoru.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Podsjeca me na beggare u TES-u haha.
Beggari su to naplaćivali pa su bar zaradili nešto.
Operi kosu u šamponu i poslije regenerator nabaci, ostavi par minuta i isperi. Ili kupi regenerator u spreju pa to nakon pranja kose nabaciš i ne ispereš. Onda osušiš kosu ručnikom sam malo, po potrebi gela staviš (imaš onaj Wet Look, taj kod mene pali, a isto imam gustu kosu) i pustiš da se osuši. I onda taftov crni lak i bombon.= Citat =:
Izvorno postao vukopas
Bar je meni tako.
Azer talijan.
Ovaj snicl me iznenadjuje sa svojim stavovima "Telefoni su zlo hue hue, pricanje na isti je najlosija stvar poslje crkve hue hue." Kao oni jebeni amerikanci koju zive na livadama i protiv tehnologija, da me jebes nemogu se sjetit kak se zovu.
@Azer i Croat1
Hvala
Amiši? :D= Citat =:
oni jebeni amerikanci koju zive na livadama i protiv tehnologija
E amisi jebeni da. Snicl je dio njih, garant. Cudi me kako i racunalo koristi.
Ja bi najrađe da nema tehnologije i da živimo po šumama i gorama.
Ja bih bio plemić u sedamnaestom stoljeću sa nasljedovanom lovom pa da ne radim ništa, putujem Europom i posredujem sa intelektualnom elitom.
Telegraf je potpuno uništio pojam socijalizacije. Ja komuniciram isključivo poštom jer ništa ne može zamijeniti osjećaj guščjeg pera u ruci i mirisa kuverte.
Ma daj ajde. Poštanske kočije su skroz depersonalizirale komunikaciju, prije smo slali vlastite glasnike koji su znali svaku osobu kojoj je poruka stizala. Sad odjednom isti lik dijeli stotine pisama, najljigaviji izum ikad.
Pismenost je pokvarila sve.
Srećom si ti ostao neiskvaren.
A istina, bilo je lijepo kad smo koristili golubove pismonoše, to je bilo uljudno i osobno i ostavljalo je dašak radosti kad bi pustio svoje friško napisano pismo nebu pod oblake gledajući za njim daleko na horizont udišući svježi zrak pomiješan sa mirisom golubljeg dreka. Odista si bio povezan sa prirodom.
Dovraga vaša pisma i sotonski izumi, istinski način komunikacije je kad sam slao dimne signale rođacima u drugim plemenima.
Daj prestani, jebote nije više smiješno.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Sonik sve usere.
Govoriš mi da više nije smiješno kad ste istrošili foru i zakopali je u zemlju?
Rak.
Crab.
Kako, tj. kojim busem da dođem s Vrbika u Buzin? :(
pjeske do tramvaja, vozis se 3-4 stanice tramvajem prema savskom mostu (17/5) uletis u 14 il 7. izades na buzinu (tj av mall ili muz suv umjetnosti. nznm kak se tocno zove stanica)
Odi sa glavnog do Buzina linijom 268, Velika Gorica.
Nemam šta za radit danas pa te mogu otpratit ako si toliko loš u navigaciji gradom.
@ragna- Niti Mall niti Muzej nisu u buzinu, živim pored muzeja. :)
sta nije buzin iza av malla? onaj tamo kvart?
Ne, to je od malla prema velikoj gorici, ti mislis na siget (ako pricas o onom kvartu prema velesajmu)
prema velikoj gorici sam mislio da...
tamo je t-comova szk trenutno ak se ne varam...
Ok, fala. <3= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ma to sutra idem, ne danas... I nisam loš u navigaciji nego fakat nikad inače nemam potrebu ić busom, pa ovak kad mi nešto uleti nemam blage kojim treba ić.
Buzin je na pola puta od Malla do Gorice, jebote.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
dali se tablet moze koristiti kao normalni mobitel za pozive?
Ako je 3G, i imaš SIM karticu koja to omogućuje, da. Ili pak preko Skypea ako ima samo wi-fi.
Samo uzmi u obzir da ćeš izgledat retardirano osim ak imaš headset, a možda i tada.
ma mislim na normalne pozive preko tmobile mreže?
nije bitno dal to debilno izgleda nego dal je moguce ostvariti normalni poziv?
znam da se moze preko skypea ili ostalih voip programa.