Pa četvorka navodno i nije toliko smeće.
Čak sam razmišljao da uzmem na velikom popustu, čisto jer su mi se na promotivnim materijalima svidjele pomorske borbe.
S druge strane, za RE6 se cijeli internet slaže da je smeće.
Printable View
Internet ne zna.
Ne znam zašt netko ne napravi pravu, dobru, gusarsku igru.
Samo ovaj bijedni AC4, pa lošasti Risen 2, pa neki lijevi smećasti Raven's Cry (za koji pretpostavljam da nitko nije čuo).
Zašto se Rockstar ne primi te tematike? Od westerna su napravili čudo, pa bi mogli i ovo. A ne samo one dosadne 'o vidi kak sam loš i zao, ukral bum ti auto'.
Risen 2 je zakon.
Imam Black Flag za konzolu i nikak da se natjeram zaigrat.
Risen 2 je loš koliko i prvi. Pirates! mi je još uvijek najdraža igra u tom settingu.
Remake Piratesa je strašno zabavna igra, zaigram otprilike svaku godinu I igram lika do mirovine.
Pirates mi je prebanalna igra. Bilo bi dobro imati poštenu igru. Upravo kak Wind veli, Rockstarovi gusari bi rulali.
Prvi Risen je ekstra zakon.
Pirates of the Carribean je moj favorit. 10 godina je star i jos uvijek igriv. Age of Pirates serijal je njegov neposredni nastavak, ali to nisam igrao pa ne mogu reci valja li.
Prvi Risen je što se atmosfere tiče dobar, ali je užasno šlampavo izveden.
Kod prvog Risena ništa nije šlampavo. Kod dvojke već je.
Prvi Risen je dobar.
Sea Dogs je bio dobra gusarska igra.
To je proto-verzija PotC-a.
Tako je.
The Last of Us
Prešao sam igru nakon 23 sata. Ja sad želim iskopčat konzolu iz zida i ne igrat ništa mjesec dana dok mi se ne slegnu dojmovi. Nikad više neću igrat nešto ovakvo, ovo je nemoguće, svemir, ovo je sve.
Sad ja nakon ovoga moram kao nastavit sa životom, faksom i drugim stvarima koje mi trenutno ne mogu uopće doći do glave.
Negdje na pola igre sam razmišljao što bi sve naveo kao dobro u ovom remek djelu, ali mislim da ovo ostavlja jači dojam.
Joj.
To je samo tužan jer nema za PC.
Mogu jednostavno gledat 28 Days Later.
Možeš ako želiš višestruko slabije iskustvo.
Joj.
Ne postoji dobar zombie film. Uvijek neko nešto usere. Osim The Last of Us. On je osim najbolja igra ikad ujedno i najbolji zombie film ikad.
Samo što nije o zombijima.
Nije ni 28 Days Later. :(
Jel itko igrao igru više puta? Jel značajno lošije drugo iskustvo od prvog?
Ja ću jednom. Glupo mi je odmah zaredom. Sad kupi Left Behind. I on rula.
Mislim se još. Nekako je ovo bilo baš zaokruženo i vrhunsko da bi mi DLC bio forsan malo. Jel smješten negdje između u radnji ili iza main storya?
28 Days Later rula.
A The Last of Us još više.
Uncharted 3: Drake's Deception
+ grafika
+ priča/prezentacija
+ likovi
+ glazba/zvuk/VA
+ napucavanje
+ zagonetke
+ druga polovica igre
+ melee combat
+ level dizajn
+/- pacing
- tehnikalije (manja trzanja i glitchevi)
- Elenina faca
Odlična igra, no meni se više dopao drugi dio koji je imao odličan pacing, prekrasne i pamtljive lokacije kroz cijelu igru dok je ovdje do pustinje, odnosno aviona (ajd i brodovi su prilično dobri), dojam malo slabiji. Trojka recimo ima najbolju završnicu u cijelom serijalu. Grafika je opet malo poboljšana i igra izgleda odlično, glazba je standardno vrhunska, te je zvuk oružja nešto poboljšan. Gameplay je ostao manje-više isti, s dodatnom mogućnošću da neprijateljima baciš nazad bombe i malo je poboljšan melee combat. Zagonetke su najbolje u serijalu, iako su ih mogli nekako bolje rasporediti.
Imao sam povremena manja trzanja kroz cijelu igru i čak mi se 3-4 puta igra skroz zblesirala, nestanak tekstura/propadanje kroz podove. I ne znam kako su uspjeli sjebat Eleninu facu :(
9/10
sad kad sam riješio inFamous i Uncharted serijal mogu se konačno posvetiti Red Dead Redemptionu :)
Meni se taman skida, samo ne znam bi li njega prvo ili GTA V.
Prvo njega jer je stariji.