Oh God, lol. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Printable View
Oh God, lol. :pray:= Citat =:
Spozno sam da mi je otišo studij u kurac. :(
Spoznah da ću danas napokon pogledat V For Vendetta, valjda bude valjao. :D
Danas sam spoznao da moram učit', ne na onaj način da me tjeraju. Već sam sam spoznao da moram učit'.
Piški mi se
Ljudi,uijem wsam.Jedva sam napisao ovaj npost.Toliko.
Više mi se ne piški
Msn mi se zbog nepoznatog razloga sam logina kad ga ostavim uključenog i odem s kompa. Maloprije sam tako ubačen u neki random multi conv dok sam bio u drugoj sobi i učio povijest. :@
I brzina Interneta mi nešto luduje, prije je bila 450kbps, a sad je na 45. :@
Bilo je već ovakvih primjera, failali su u svakom pogledu. I da jesi ubijen koji prozor radiš na forumu kghmmm.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
:)
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Vjeruj mi da te ne bi namjerno ubacio u conv...
Opijas se= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ne prepoznajem te vise
Zbogom:-(
Morao sam,jer ako docekam sutra zelio sam znati jel nekom stalo.Pokazali ste se :cry:= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Spoznao sam da kubanske cigare ne mirišu kao što sam očekivao i da nisam mnogo propustio što nisam često izlazio petkom
Da u zadnje vrijeme imam problema s spavanjem. Ponovo sam budan dugo u noc, a sutra imam faks... :(
da nisan dobar prorok jer san pokisa ki miš ( ja i moje neće past kiša samo pi.. nosu kišobran)
Da pola foruma forsa Vendettu. Oke, lik je poseban i ima svoju unikatnu simboliku, al ovo je bezveze... :(
To je u početku bilo zbog 5. Novembra... Zašto se zadržalo, ne znam... Ali meni uopće ne smeta.
A ja sam mislio da ja obožavam vajnati.
Po meni je Vendetta samo Lukin trademark. Zato mi je ovo bezveze :)
Što mi uradiše od Clinta....
Ovo ide brže nego svinjska gripa, morati ću pogledati V for Vendetta. :)
http://www.colorpulsemusic.com/
Neznam kakva je glazba, ali dizajn stranica me oduševio, pa sam morao negdje podjeliti link :D
Evo spoznah da je upravo počeo pljusak, juhu
Da se pitam bi li otvorio jedan izazov za ekipu u Consoleumu, old-school style... ali prelijen sam za organizirati. :)
Ponestalo mi mjesta na D disku kojeg generalno koristim za igre i multimediju, pa kopiram tonu nepotrebnih dokumenata mojih staraca natrag na C.
Bit će fora kad odu Winsi pa im pri formatiranju svi magično nestanu. :>
Moram kupiti eksterni HDD konačno... -.-'
Haha.
Mrzim te. :(= Citat =:
8)
Šut', ja želim jači komp da igram Wolfiku. Ili Diablo 3, kad smo kod toga.
Hehe
Danas sam spoznao da Mach3 :pray: pwna Gillette Fusion :hangin:
da je wishmaster jedan od najjacih likova na forumu(barem meni)
Da je prvi dio majstorovog potpisa vjerojatno najbolji na forumu, a drugi dio najgori.
razmišljam o promjeni drugog dijela,ali nista mi ne pada na pamet :D
Makni ga
Spoznah da je LG Cookie shit od moba, mala ogrebotina i rikne.
makno ono 92 posto populacije...
@Grim tnx na informaciji :D
Da imam previse obveza. Faks, aktivno igranje, aktivno piskaranje po forumima, vođenje bloga, citanje knjiga, obavljanje ostalih svakodnevnih obveza. Pod opterecenjem sam :(
Doduse, nisu to sve obveze u pravom smislu te rijeci, al ocu reci da vrijeme mi leti :)
Da imam premalo obaveza. Odem u skolu u 4 i vratim se do 7 i to je to. Ostatak vremena ubijam sjedeci pred kompom pritiscuci F5 u nadi da c negdi nesto sresti. Stvarno si moram naci neku aktivniju obavezu. :(
E da. Ušravo spozna da su mi ove slušalice KATASTROFA :twisted: prvo mi nažuljaju uši, oda mi je zvuk nejednako glasan na obje slušalice i nakraju imaju neku totalno jadnu frekfenciju od koje me žuljaju bubnjici (neznam detaljnije opisati situaciju^^) :(
E i još nešto. Užasno smrdim na dim od cigareta :-x
Što bih dao za tjedan dana takvih "obaveza". :(= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
nhf
Hm nekužim ovo. Može malo detaljnije :roll:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker