kako koga= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Printable View
kako koga= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
sick, di si našo Famke Janssen? :D
Well that was retarded.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
jup
Uh, bok Reiko, bok Medo, kako smo večeras :wink: ?
Zasto pises tom losom bojom fonta :(
Zato jer je divna :cry: Prekini me tjerati da plačem :boohoo:
Loše.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Al može i gore :P
@Lord skužili bi se da si skužio što sam htio reći ali opet - nvm.
znam
http://kalibreonline.com/wp-content/uploads/2009/08/worlddomination.jpg
:rotfl:
rejvin rebids?
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
WTF? Tema su slike, a ne spamajmo u bojama. Dania daj neku novu sliku ili odi pisat novu kolumnu za PC PLAY.
Ili nam donesi sendvič.
Ili napravi roštilj.
ona je zena. ona nezna rostiljati. a i nemos rostiljati u kuhinji
nek radi sendvice.
za sve. samo ne za crnce
slikano pred par mjeseci na prijateljičinoj izložbi fotografija.
Dobra zurka kolega, skoro pa je dobra k'o moja. Još kad bi si nabavio nekakve okvire koji ti bolje pašu na bulju (ili leće) bilo bi super.
Maloki zašto cijelo vrijeme gledaš gore i/ili u stranu? :)
radi efekta
To je po psihološkoj definiciji i analizi znak nesigurnosti i srama.
Daj ti ReiKo jednu nabaci, a mogao bi i Arby jelte...
Blic me ubije kad se slikam tako da sam se navikao (skoro pa) nikad ne gledati direktno u fotoaparat.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
http://www.riverbum.com/images/products/big/Wheatley-10-Compartment-Fly-Box-4608F-Open.jpg
Bravo Dania! BRAVO!
Odi kod pingvina malo na instrukcije. Nemrem više gledati ove link disfunkcije.
Ajde da se i ja pokazem.
Evo jedne s posla.
Koji kuler ee haha,lijepa brada,đozle su SPEŠL!!
Imam jaku košulju pa ću uskoro nabaciti. Samo sam previše pocrnio na suncu pa me malo stid.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Nemreš imat jaču košulju od mene. Ja imam najjaču, ali ta nije za javnost. Evo čak imam još dvije jače od te najjače... :roll:
Viditi ćeš, imam ful jaku onak baš je über. Staviti ću na dan kada izađe StarCraft 2. Možda izgubim tena malo do tada da ne izgledam kao izlentik u Monte Carlo. :D= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
U ovom svemiru je nemoguće imati jaču košulju od mene.
http://www.gazette.net/images/2008_1...00108_rgbb.jpg= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Pingu s 11 godina... :D
:rotfl: :pray:
Zelene oči (bile) su moje...
Ti barem možeš reći koje su ti boje, ja nemogu.
Kaže stara da su plavo/sive, ali ona je stara pa loše vidi. E kad vam roknem šulju pingvin ode na arktik. xD
Zakon oči.Ima da slinu ženske po tebi :P
Netko je spomenuo košulje... 8)
Jaoo :rotfl: Ja bi vam sve te šulje pobacala u smeće xD
Niko, dobra boja očiju :thumbs2:
Pih, cvjetna klasika. Son I'm disappoint.
Ja sam do nekih 7 godina imao "blagu" Heterochromiju, dakle jedno oko mi je bilo plavo (ali baš onako plavo plavo jako plavo :)), a drugo je bilo potpuno sivo.
Zbog niske razine melanina postupno mi se ovo plavo oko isto pretvorilo u sivo što znači da mi se boja očiju mjenja prema okolini (većinom plavo kada je jače svijetlo, a tamnije nijanse kada je tamnija okolina i slično, čak zna i pomalo bacati na zelenu boju ponekad).
To me je mučilo pa sam posjetio doktora koji je to detaljnije pregledao i zaključio na kraju da tu nema nikakve "pomoći" već da se radi o tkz. "vučijim očima" do kojih dolazi zbog nedostatka beta karotena i već navedenog melanina u očima.
Istraživao sam pun k... o tome i nisam mogao naći ništa konkretno ali igrom slučaja sam u vojsci upoznao jednog doktora koji je radio u sanitetu i osim što je bio otorinolaringolog, bio je i odličan okulist. Uglavnom rekao mi je da ovakvih slučajeva u svijetu ima tek stotinjak, "poremećaj" kao takav nema nikakvih nuspojava u normalnom funkcioniraju organizma (vid mi je odličan itd. nemam problema s time) no problem do kojeg dolazim često jest - nemogu niti u jednom dokumentu, formi ili nećem trećem napisati točnu boju očiju :D
Ako bi išao istinu pisati morao bi "ujutro plave, većinom dana sive i po noći plavo-zelene" :D
To je nešto ovako: http://www.werewolves.com/wordpress/wp- ... lfEyes.jpg
btw. ne sviđaju mi se vaše "košulje" i nisu marke. Hebiga ;)