Zna li tko?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Printable View
Zna li tko?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
neznam 12,99 eura je misecno u europi, sada koliko je u americi neznam, moze biti da je isto, nebi bilo cudno
moj pet radi više dmga nego šaman,tako da imamo samo jednog zbog heroizma...inache shamani su mi živi užas...Khaless,twilight's hammer EU
hmm ne znam kako kod vas ali kod nas encha... shamani su uvijek u top 5 po dps/dmg , ali to sve ovisi o bossu
Nisam bas puno enhan shamana vidia u zadnje vrime, al ono sto sam vidia radi uzasan dmg, nije bas da sam raida s nekim giranim likovima jer ih bas i nema u raidovima bice jer rade slab dps :D resto ftw
Enh shamani mogu bez problema raditi masivan dmg u raidovima, uguraju se u top 5 bez problema. Elemental, on the other hand, baš i ne rastura po pitanju dmga, ali u sljedećem patchu elemental dobiva buff, pa ćemo viditi o čemu se radi još...
Razlog zbog kojeg ljudi najčešće seru po shamanima (opravdano) je uglavnom PvP prirode, jer shamani pate od nekih osnovnih problema (recimo, moraš birati između interrupta, snare-a i DoTa zbog global cooldowna na shockovima, tako da ne možeš istovremeno nekog usporiti i onda ga interruptati niti DoT-ati... totemi troše global cooldown zbog čega prođe je*enih 6 sekundi prije nego poduzmeš išta, što je više nego dovljno da te netko bursta na smrt).
Evo otkad je 3.0.8 izasao na Sunstrider Horda covjece nemres nigdje vidit ench shamy-a,a u HC grupa-ma jedino rest,ponekad uleti i neki elemental ali to je stvaro poseban dan onda
evo imam pitanje pa.... :D
odlucio sam prijeci na orginal server,posto sam vec duugo igro na *khm* serveru...
e sad na koji server odem a da na pogrjesim? htjeo bi pvp server al da i ima domace ekipe po mogucnosti...i drugo pitanje (posto neznam kak stoje klase na orginalu), dali valja paladin na orginalu i opcenito u wotlk? inace bih igrao ili sa paladinom,ili mageom ili warriorom
Paladin je trenutno OP (over-powered), bar tako kažu. Imam paladina na lvl70 i meni je bio gušt igrat s njim. Još plus što imaš izbor hoćeš bit tank / dps / healer :)
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
hehe znam imam i ja na lvl 70 i jako sam zadovoljan...sam neznam kak to ide na orginalu..kakva je konkurencija... :D
Pa nije bas tolko op, ma kakva konkurencija, ako si dobar (igras dovoljno sati dnevno) lako ces nac gild i polako ocistit sve, normalno ako te pvp zanima, to je jos lakse, paladin je korisna klasa i vamo i tamo, jos kolko cujem (a nisam bas puno cita 3.1.0 notese da ce ih nesto buffat, al eto)
Sto se tice servera, dosta nasih ima na Korgallu, darksorrowu, mislim da ima nes na karazhanu, to je na hordi sto ja znam za njih :)
Ak ti se neda biti neki retardin,healer ili tank.
Pukni warr-a, Dual Wield 2h wepone i Ožeži milka. samo lupas par tipki i dobijes epic-e :D
Titan Grip warriora ima ko' bakterija u zadnje vrijeme :D
Zato posteno udaraju :)
aj jedno pitanje za svejaku wow populaciju koja obitava trenutno na karazhanu
gdje je nesto prcko :shock: pod uvjetom da znate uopce ko je to :evil:
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
bas zato i nebi warriora...hocu neku klasu koja je dosta trazena (a nemovlim priesta tak da to nema sanse...) paladina bi ja ili magea ali full arcane jer Vidi arcane mageaS :D
Gdje naci backpack i kolika je cijena? Imam previse stvari i ne stane mi sve u prvi...
na ah cjena zavisi od servera do servera
imas i u vendora, ak si low lvl i nemas para..., al inace na ah su 16 slotovke oko 5-6g ako ne i manje, ili si nadji nekog tailora da ti ih napravi, treba ti samo stack netherweave clotha za svaku
Prcko je quito wow i sad igra Warhammer
Prcko sa foruma, a sad ako govoris o nekom copycatu ..
Presto je igrat, dosadilo mu..= Citat =:
Izvorno postao Petlare
Evo nasao sam neku manju kod scarlet warriora kojeg sam ubio. Poslužit će. :)= Citat =:
Izvorno postao Wizard
zajebavali ga ljudi da mu je onaj shammy, Gronan mislim , nabavio titulu i mounta (arena) pa od srama uteko :D= Citat =:
Izvorno postao LD
Najbolja zona za dizat huntera poslije 72,nakon tundre?
fjord
nije istina to smo mu je i beast nabavili XD= Citat =:
Izvorno postao lizard
ma jok govorim o jedinom prcku kojeg znam= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
mogu li dobiti pristup nekim stvarima koje su ogranicene na odredene drzave ako na accu promjenim drzavu koja je podrzana? npr za Scroll of Resurrection opciju koja daje 10 free dana igracu koji nije igrao duze vrijeme hrvatska nije podrzana
= Citat =:
Izvorno postao bananac
trebo bi dobit...probaj zmaijenit tak sam ja na playstation store,nemos nis kupit ak si iz hrv,a ja napiso da sam iz amerike i dobio sam pristup :D
moze li se uplatit za wow preko paypala?