jel da?
sad sam igro game uzeli su lunu, tinkera, pudgea, miranu i brooda i znaš šta smo im mogli? niš, jebeno niš,.. a likovi nisu znali kripa last hitat a ne neš drugo...
Printable View
jel da?
sad sam igro game uzeli su lunu, tinkera, pudgea, miranu i brooda i znaš šta smo im mogli? niš, jebeno niš,.. a likovi nisu znali kripa last hitat a ne neš drugo...
Zato nemoj igrati -ap!
a stim ste vi igrali? lunu je prelagano napocetku ubiti ima na lvl 10 600 hp-a mozda 700, pudge je svoja prica ali u late gamu ako ga niste nafeedali nije ga uopce tesko ubiti, tinker pocetak own i ako se nafeeda nezaustavljiv je ako ima skilla a ako ne onda je prosjecan hero kojeg bilo koji mid game hero smlavi u 10 udaraca, mirana je prosjecan heroj mozda vas je pwnala jer se niste micali puno i svaki arrow vas je pogodio, broodu su oslabili ulti i sa bilo kojim stunom mu mozes pobjeci a i nije bas tako jaka
ja sam randomo vipa... bio sa axeom u čaneu na brooda i lunu u početku nam niš nisu mogli, onda axea dcnntalo i gg, rejpali me kak su htjeli...
koliko ti dugo igras?= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
nebi se slozio da se nista nije promjenilo, dosta toga je drugcije nego je prije bilo... nesto je bolje, nesto losije...
a sta je toliko kompliciralo igru?
jebes ti to, neki dan sam igrao jebote i Roshana sam sam ubio nije mi skinuo ni 300hpa, mislim koji kurac lol, prije je bilo potrebno 3 heroja da ga se ubije ono, fakat je bio mrcina, sad je slabiji od ancient creepova lol...
morta ursa i sl. heroji ga soliraju na 8.,9. lvlu neki i ranije...
[quote=Systematic Rewerse]koliko ti dugo igras?= Citat =:
Izvorno postao "Anarion.Umarth":13r2si6a
nebi se slozio da se nista nije promjenilo, dosta toga je drugcije nego je prije bilo... nesto je bolje, nesto losije...
[/quote:13r2si6a]
igran 2 godine
ma neke su se stvari prominile, al ništa posebno, još uvik možeš ownat s istin herojima i itemima
novi itemi nisu balans prominili, a bome niti heroji
Najranije sto sam ga ja je ursa lv4= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
No uglavnom, da jako je oslabljen. Sjecam se kako je reko Sys trebalo min 3 heroja, a obicno bi se nakon rosha spawnao onaj snjegovic il sta vec koj je bio jos ludji. To su bila vremena ... no onda se i Aegis mogo kupit tak da ...
y... tog se sječam kad sam prvi put igro dotu, piše aegis, 1000g al ga nisam mogo kupit makar sam imo dovoljno para :(
al zato su sad i aegis khm oslabili... al to se i o glavu može odbit jer te reviva na mjestu ne u bazu
roshana su ojacali! onaj njegov random bash moze sjebati ursu! ja sam ga ubio tek na lvl 11 onak sa vlads pt i vanguardom i ostalo 100hp-a, a prije sam lvl 6 samo vlads :S . sada trebaju 3 lvl 11 heroja stim da jedan treba biti tank na roshanu a ovi ga smao lupat
ursa ga vise nemoze solat tak brzo osim ak nema gro srece pa ga ovaj ne basha jer nakon 2 basha makne se onaj fury swips i onda nema imba dmga
i dota se u 2g gro promjenila i nemos s istim itemima vise ownat ko i prije
samo je jedna stvar konstanta
troll je imba
nikako da ga nerfaju
sa 2 bashera i lifestealon ubije 2 heroja koji imaju jednako skupe iteme bez problema
true, bas igram malo da vidim, totalno se promjenilo= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
a roshan je double zero
roshan je jaci sad jer se razbahatio jer onak nakon sto ga ubijes i uzmes aegisi ako ne umres u roku od 10min bagra ti ga uzme cccc
A sjecam se kad su prebacili revive tako da te ne revive u bazi nego na licu mjesta i ja to nisam znao, i cekam da me stvori u bazi i nakraju skuzim da me stvorilo tamo gdje sam i umro, a oko mene 3 protivnicka heroja xD
to se i men prvi put dogodilo :(
pff jučer me frend opet navuko na dotu, owno sam njega 1v1, danas sam igro 6 gameova zaredom, prejebeno :D
imo quanti s traxom, silovo linu s lanayom na midu, ubio axea s techijem... :D
sad se čudim kak sam ju uopče uspio obrisat :D
rofl to treba viditi :) inace jesi kada sa visageom pwnao sladara i voida u lineu?
ne jer nikad nisam vidio voida i slardara u lanu
np...= Citat =:
Izvorno postao KI KI
ali kako avg kaze x)
ni ja :(= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
ja i frend bili sladar i void i prosli gore :( i pwnani bili :(
[quote=Systematic Rewerse]np...= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":19qkd00t
ali kako avg kaze x)[/quote:19qkd00t]
1 sam igro visagea :D
nisam ljubitelj batmana :p inače rjetko i vidim da ga neko igra, al kad igra lik il puno suxa il puno owna...
visage je jeben...
da :) pogotovo zbog njegove druge napocetku :) heal + dmg kaj ces bolje i treca mu je jebena a prva odlicna :) ni lycan te nemre uloviti :)
ja sam njub pa neznam sta je dota
sta je dota :scared:
neznaš ni šta je njub pa se tako nazivaš...
njub ili n00b je onaj ko se ne kuži u igre i nezna ih dobro igrat
skoro... šta je loše u tom ak neko nezna igrat, naučit će, men najbolje kad neznam neš igrat...
ne onaj koji se ne kuzi i koji nezna je Newbi a n00b je onaj koji pokusava nauciti i uci i igrati i sve ali i dalje suxa