da, al ga ne možeš nabavit nikako drugačije osim varanjem
Printable View
da, al ga ne možeš nabavit nikako drugačije osim varanjem
Da, a bilo bi fakat glupo koristiti takav čit, čitava igra bi se pretvorila u One Shot Kill :(
Možda bum sa sljedećim likom razvijao Energy oružja, jel valjaju?SSada sam dobrica sa small guns, a sljedeći puta idem maximalno zao lik sa energy oružjima 8)
To care. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja sam kroz čitavu igru koristio onaj neki Wasterland Legend (prilično patetičan koliko sam shvatio) armor i nisam imao problema. Sva su ti oružja više manje dobra, a F3 je još lakši po tom pitanju jer možeš energy oružja naći jako rano tako da ti je ono, stvarno tvoj slobodni izbor s kojima ćeš se razvijati.
Da, dosta je lagano, da sam znao da je tako lagano, nebih igrao na Normal :D Sljedeći put pucam na najveću težinu, ono iznad Hard težine.
Cek, si ti presao igru Bartuc? Da znam jel smijem pričati slobodno :)
Inače što se same težine igre tiče, jako lagano, iako sam stavio na normal kao i u svakoj igri, prelako je, mozda su me u cjeloj igri ubili 3 puta. Šteta, ima puno načina da se igra ne direktno otežava (kao što većina proizvođača radi) s overpoweringom nepriatelja, nego kroz same situacije i strateške stvarčice i prilagođavanje AI-a okolini.
Umro sam dva puta u igri. Prvi put u Minefieldu, snajper je detonirao auto kraj mene pa mi je mina u facu uletjela. Drugi put od onog tipa koji detonira atomsko minsko polje u onoj uličici. Zaista strahovito lagana igra. Ajd, bar se može usred igre mijenjat težina.
umro dva puta, prvi put kad sam na 2. levelu naletio na super mutant behemoth-a, a drugi puta puco iz fat man-a a imo manje od pola hp-a i nisam znao koliko mu je impact zone pa sam sam sebe ubio,
Yup, nikada nisam ono, poginuo kako spada (od neprijatelja) nego uvijek na neku glupu foru (neka.... 3-4 puta mislim).= Citat =:
Izvorno postao The Boz
@ReiKo, kakvi prešao, tek sam 1/4 ili 1/5 mape istražio, a igram valjda 25+ sati :pray:
upravo igrao fallout i naišao na deathclaw-a, prišuljo m se, ssprašio 2 metka u facu i odma crko, a ja mislio da će ga bit problem ubit :(
stvarno je igra prelgana na normal težini
Ajmo, 200 g badema + 300g posnog sira i da si u jedan dan gotov :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja sam uvijek sneaky lik, tako da nikad ne koristim armore, čak ni u Oblivionu/Morrowindu.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
U Fallout 3 cijelu igru već furam onu jaknu od Tunnel Snakesa koju ti da onaj Butch(ili kako se već zove) iz vaulta 101. :P
bartuc, covjece, daj prestani izbjegavat lokacije jer se bojiš da imaju veze s MQ. :D
kao prvo, ako ces bjezat u igri cim vidis super mutanta bolje ti je da nisi ni izašao iz Vaulta, a drugo, ako ti netko i spomene tatu ti se mozes jednostavno okrenut i otici.
@Cropir, ma pobio sam ja već jedno 30-ak mutanata, možda i više. Nego je problem u tome što sam već 1 dio Main Questa popušio pošto sam pre rano otkrio onaj Vault sa Tranquility Lane questom :-x Zbog toga mi se prebrisao quest da odem do radijske postaje te se umjesto njega aktivirao ovaj quest :cry:
Baš iz toga razloga izbjegavam maximalno MQ put.
Lakše ti je otkrit lokaciju svih lokacija na mapi tako da zmeš perk Explorer
WTF su sove slike
http://fallout.bethsoft.com/eng/art/fal ... hots1.html
i jel tko skinuo GECK?
Operejšn Enkoriđ.
alaska n ol det rep krep
kad izlazi?
btw kako dospijeti u downotown? nemogu ući, neke ruševine su uokolo
moraš ić podzemnom željeznicu tj kroz metro
ahaa znači tako, a podzemna puna onih mutavih ghoula :) idem se naoružat pa idemo
Riješi Tenpenny quest tako da pomogneš Ghoulovima i više nikada nećeš imati problema sa njima. Dobiti ćeš cool unikatan predmet sa vrlo vrlo korisnim svojstvima 8)
šta trebam otići do tenpennya za taj quest? bio sam u tenpenny toweru oni se žele riješit ghoulova
kak nebres uci u underworld? ljepa velika vrata su u muzeum of history...
a tenpenny nema veze s underworld-om, nego s malom skupinom ghoul-a u obliznjoj podzemnoj...
= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
Da, taj quest riješi. Ako pomogneš Ghoulovima na bilo koji od 2 moguća načina, dobiti ćeš taj item, a ako ih odlučiš poklati za zlu stranu, onda pretraži truplo od onog Roy Ghoula.
To obavezno riješi pošto dobiješ po meni jedan od najkorisnijih itema :P
gdje je moguće naći companione? Znam za onog Jericha u Megatonu, a jel ima drugih?
PS: Treba mi neki za good karmu
u BoS Citadel jedna ženska i jedan supermutant u Vault 87.
Hmm ... zanimljivo.
Moja sestra je pocela Fallouta, i naravno kreirala zenskog lika. I cujte ovo, ocito Bethesda nije uzela u obzir zene jer naime kad je moja sestra isla napunit HP na skoljki prilikom same radnje pisanja culo se otkopcavanje slica i pisanje stojecki kao sto to muskarci rade :shock:
E crko sam od smijeha :rotfl:
Zatim u dosta razgovora u pocetku igre (u Vaultu) su razgovori kao da se obracaju decku a ne curi. Doduse u engleskom je vecina toga univerzalno no nekako nisam steko dojam kao da su namijenili igranje Fallouta sa zenskim likom. Al zato Black Widow perk owna ! :pray:
Evo da updateam situaciju.
Sada sam 18. level, istražio sam nešto manje od pola mape i iza sebe imam preko 30 sati gaminga :pray: Igra je ogromna, ali fakat ogromna. U tih 30 sati igranja, rušila mi se samo 2 puta što je fenomenalno.
Skillovi su mi ovakvi :P
Small Guns - 100
Sneak - 100
Science - 100
Lockpick - 100
Repair - 100
Speech - 92
Energy Weapons - 69
Iz ovoga gore se vidi da možeš stvarno u tih 20 levela napraviti brutalnog lika. 2x pređeš igru čisto da vidiš dobru vs. lošu stranu. Komotno u ta 2 prelaska kombiniraš Small & Energy vs. Small & Big guns komboe.Tako da iskoristiš igru gotovo u punom potencijalu.
Samo me vražji Bobbleheadsi muče, tek 4 komada imam :( Ali sam zato pročitao cca 40 knjiga, x2, dojde na 80 skill pointova 8) Kao da sam dobio extra 4 levela :P
PS: Jel ima kakvih Frakcija u igri kojima se možeš pridružiti?SSreo sam Rangere, BoS, BoS Outcaste, ..., i nigdje se nemreš učlaniti :cry:
hehe završio sam taj quest, dobio vrlo koristan item :) ona maska= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
žao mi je onih ljudi u tenpenny toweru, al jebiga :)