http://cs417626.userapi.com/v4176268...qrix_gy13E.jpg
Printable View
Bar nema ikonu sa strane koja mu odaje sve kombinacije :)
Drow Ranger je very gg.
trebaš imat to u glavi. jebote baš u zadnje vrijeme malo pokušavam prokontat invo-a. sjebano ga je pun kurac odigrat kako spada, al kad dobro rješiš kombo i nekom izjebeš mamu bez da ima šanse da se odupre osjećaj je prejeben :D= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
nije tako teško naučiti kombinacije za spellove, to sam dosta brzo naučio napamet.
teže ih je naučiti koristiti kako spada.
so fresh - so good. :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Looky
= Citat =:
Izvorno postao 1van
Naučiš te kombinacije za 3 gejma, ali nije to problem. Problem se sjetit da imaš pojedini spell, npr. dogodi mi se da cijeli gejm koristim 5 spellova jer se jednostavno ne sjetim iskoristit ostale.
pa da, to je to što sys govori. ja npr. wex dominantne spellove uopče ne koristim, al doro tek sam 2 gamea odigro i još jedno par protiv botova.
jedino što zasad kolko tolko pravilno izvodim je meteor+blast+beam :D
kad sam pokusavao naucit invokera u doti1, igrao sam 15-20 gejmova na dan s invokerom xD
jos uvijek ga neznam iskoristit do maksimuma
svaki drugi game zaboravim da imam ice wall, fuck that spell :D
Kod mene je ista situacija kao kod Ivana, skoro nikad ne koristim čiste ili većinski kombinirane Wex spellove. Na početku si uzmem Quas, lvl 2 Exort i samo to levelam. Wex uzmem jedan, tek tako da imam za nevidljivost :/ Jedino što mi je kod Wexa primamljivo je atak spid, fino se da iskombinirat s određenim spellovima.
q/w best invoker
je, ali exort je pravi za cepat pubove.
skoro pa nemogu izgubit kad ga igram.
Kako :(
EDIT: aha exort, pročito sam wex :rotfl:
ja isto nikad nisam izgubio s exortom
Kad nisi ni igro dotu nikad.
OT: Kad ćemo organizirat neki tim, dosta mi je više gubit s ovim rusima.
Ja ću biti viper mid. Igrao sam dotu :p
meni je najjače kad neki proer pika invo-a, ide wex build i sjebe u prosjeku 20 killova s onim jebeni tornadom.
looky ajde igraj dotu, želim vidjet tvoj lolskill
MOŽE BURAZ!
Jedna stvar koja mi je ostala nedoku(r)čiva kod dote je to što se lik random okrene kad recimo trčim prema turretu, ili od neprijatelja...
to te sjebe kad stisneš minimapu. pretpostavljam da ti se uvjek dogodi kad igraš sentinel i nikad sa scourgom.
?
Invoker je antifun, retardi.
Najedi se trokurca.
LUKI INSTALIRAO DOTU ALEEEEALEE
kreativno
zilla lowvoker
ja neznam ništa, osim da je pisiplej skvod izjebo mame s rusom u timu i lolašem na midu. šta reći ownam.
A jesi đubre napuhano. A nitko ne odaje prizanje supportu koji je kroz paklene muke laggerske izvuko tim iz bezizlaznih situacija, i to nebrojeno mnogo puta.
gg
Los sam, rus je bio bolji od mene. :(
Rekao bih da si odigrao solidno. Ali loši mečevi dolaze s lošim herojem.
http://www.invokergame.com/
Ajde kuje, survival, 59. sam.
Sad si ljubomoran jer nemaš s kim igrat.
bijo sam wiked sik
38. sam i vec su me 2 lika dodala.¸¸