moze neko u spilerima napisati kako ce osvojiti castle black? nisu uspjeli sada, i sad nsita ne spijecava ove u castle blacku da naprave neki kaos hokus pokus u tunelu, zatrpaju tunel i onda ovi nemru nikak preci. sa zida ih je lagano rusiti dolje.
Printable View
moze neko u spilerima napisati kako ce osvojiti castle black? nisu uspjeli sada, i sad nsita ne spijecava ove u castle blacku da naprave neki kaos hokus pokus u tunelu, zatrpaju tunel i onda ovi nemru nikak preci. sa zida ih je lagano rusiti dolje.
Da da da.... još malo :)
http://www.dubrovackidnevnik.hr/data...02953230_n.jpg
Trenutno se nalazi u hotelu Radisson Blu u Orašcu, a službeno otkrivanje zakazano je za sutra u podne ispred Sponze.
Prijestolje će biti izloženo od 11. do 13. lipnja, a svi ljubitelji popularne serije moći će se fotografirati sjedeći na najvećem simbolu serijala.
inače... vi koji ste čitali knjige, jeste skužili da je sansina priča sad praktički iz 6. knjige?
P.S. ovo se odnosi na 8. epizodu jel
Nije još.
Ima u četvrtoj knjizi par iznenađenja sa Sansom i Baelishom.
kak ne. kad je u knjizi sansa preuzela inicijativu i nešto napravila? Mislim da je pasivnost jedna od glavnih karakternih crta sanse u knjizi, a u osmoj epizodi je doslovce spasila dupe littlefingeru, koji je ispao totalnim kretenom, što je opet totalno neuobičajeno za njegov karakter.
Koji ste vi uživljenici.
sorry faco što nemamo ozbiljne i uzbudljive živote =(
To je posljedica izmjena u odnosu na izvorni materijal.
U knjizi je to skroz drugačije, tamo Marillion (Lysin bard) svira dok Lysa muči Sansu.
Baelish zatim dojuri, ubije Lysu i okrivi Marilliona kojeg bace u onaj sky cell il kak se već zove, iskopaju mu oči i slične gadosti, pa se na kraju baci (valjda, ne sjećam se točno).
Uglavnom, morali su nešto napravit bez da ubace nekog dodatnog, poprilično nebitnog lika, a to nešto je dati Sansi dekolte i natjerat ju da laže.
A mozda je i FORESHADOWING onoga sto ce se desiti i u knjigama kasnije
Ne znam kaj je, al znam da je mala bila cool u toj epizodi i nadam se da će tako nastaviti.
Kroz ovu sezonu mi je postala jedan od dražih likova.
http://i.imgur.com/t8Tvs7Y.jpg
Lena Headey linkala mali hint/teaser za finale sezone :D
Odlično!
Kad je ova serija postala fantasy?
Od svih mogućih dijelova epizode, od kojih je svaki bio zakon, ko bi reko da će mi najbolji dio biti s Branom?
E da, i muzika koja je svirala na kraju... EPIC!
malo sam razočaran krajem epizode, ostalo je sve manje-više dobro...
arya mi je opet bila najbolja XD
nest jednostavno u njenom liku je tolko interesantno da ostalo se ni ne isplati gledati
10 mjeseci do slijedece epizode....
pitam se za koji dio čuvaju pojavu Lady Stoneheart...mislio sam da ce bit poslije scene sa Aryom
Pa zar se arya nije trebala naci sa sestrom?
Arya nezna gdje joj je sestra.
Arya ima zanimljiv arc u četvrtoj i petoj knjizi.
Arya ima zanimljiv arc u četvrtoj i petoj knjizi.
Neznam gledamo li mi istu seriju :) Znam da nezna da je tamo, ali opet.... Sansa je kod tetke (mrtve, ali u onom gradu), a arya je u prosloj bila kod vanjskih vrata "grada" kada se smijala kad je vojnik rekao da joj je tetka mrtva. Bilo bi logično da za sat vremena ude u grad nego da ode negdje pitaj boga gdje kad je toliko putovala do tamo.
sansa je doveedna u grad pod drugim imenom. samo neko vijece il tako netko zna da je to zapravo sansa. ostali misle da je littlefingerova sestricna il nesto tako (ne siejcam se). kad su skuzili da je tetka mrtva i da nece dobiti pare od nje, mountain ju je odveo dalje, di su se nasli sa onom zenskom i debelim.
Koja glupost! Kao da nemoze od nikoga dobiti pare nego od tetke u tom gradu -.-
btw: MC: You've spent most of your teen years shooting GOT on crazy cool locations. Is it hard to find a date in Croatia…there has to be some cute extras to flirt with?
Sophie Turner:I don't get any dates, that's the thing. It's embarrassing because normally the cute guys in Croatia are tan hotties and I sit in my dress sweating! I'm never going to get a date like that.
Vidit ćemo što će biti iduče godine :)
Niš, ovo ljeto idemo bariti Sophie.
http://www.24sata.hr/internet/rekord...tabajta-371775
Kraj četvrte sezone Igre prijestolja privukao je rekordni broj gledatelja pred TV, ali i na torrente.
Čak 2000 terabajta je količina podataka skinuta u 12 sati od emitiranja. xD
dat remix <3
Fuck, već sam 10 puta odgledao zadnju scenu s Aryom. Odlično...
znam da cu dobiti puno hejta za ovo al svejedno:
soundtrack u GoT mi je prosječan. niamlo nisam douševljen nit animiran njime. za razliku od Gallactice di sam samo soundtrack mogo slusati mnogo vremena....