Ja NISAM usavršio gameplay s njim, suckam masovno, i još jedan game nisam izgubio.= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZVlad nije nebalansiran. Ako znas kako lako ga sjebes...... Drago mi je u danasnje vrijeme vidit Vlada u protivnickom timu....Sve sami nobovi sa ghostflash ili ghost exaust combo bez ignite. Moj bratic igra vlada jedno 3mj ak ne i vise.....I svaku solo q duo koju odem snjim je instant win. Vecina Vladija bezveze sjebe pool na farmanje miniona ili neki k tako da ostanu bez sanse za bijeg. Nego Vlad kolko sam skuzio ulti je za prozor vise udara Q nego ulti.....Sto i mom braticu bas nepase.. Ulti je jak ovisno u AP-u znaci jak je late game....Ono sto zelim reci ovime ako neko nekuzi je to da se Vlad cini nebalansiranim u rukama nekoga tko ga zna igrat......Netko tko je usavrsio svoj gejmplej snjime. Puno puta sam vidjo Vlada da kod tureta ubije 2-3 protivnika sa punim hpom a on s 20% ulti i ignite rdy..I to samo zato sto je sacuvo pool i izbejto boga u njima jer su isli na free kill= Citat =:
Izvorno postao The BozIz iskustva, imam jedno 50 gameova sa Taricom. Počni sa E, zatim Q ako si u harassment laneu, inače W, onda uzmeš onaj koji nisi,, tako da na petom nivou imaš 2, 2, 1 u Q, W, E. E nema potrebe maxat jer stun duration ne produžuje, a AP ratio se ne mijenja.
Nego, ovaj tjedan je Vlad slobodan opet, pa ga igram opet, pa opet ownam, pa opet mogu zaključiti da je lik prokleto nebalansiran.