Rekao bih GTA V ali sumnjam da si dao 500kn za igru koja te (kakti) ne zanima tako da si uzeo ili Bully ili Manhunt 2.
Printable View
Rekao bih GTA V ali sumnjam da si dao 500kn za igru koja te (kakti) ne zanima tako da si uzeo ili Bully ili Manhunt 2.
Nope!
Onda Vice City Stories i/ili Liberty City Stories.
GTA V.
Za priču mi je trebalo 3 dana otprilike, jednostavno sam se uživio u priču, atmosferu i likove da sam tih par dana nolife-o žešće :D :D
Nope!= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Episodes from Liberty City.
Nope!
To odavno imam u Komplete Editionu i smeću su jer je prva zbugirana i ne mogu napredovat dalje u priči.
Neda mi se više pogađat.
Mass Effect. Kad bih gledao samo činjenicu koliko sam uživao u igri 10/10, kad bih pokušao bit malo objektivniji 9/10. Rulež.
Max Payne 3
Baš sam se uživio u priču i u kompletnu igru. Odlična atmosfera i sve ostalo. Nisam jako dugo prešao neku igru, a nisam ni sveukupno bog zna koliko igara prešao, no eto sad nakon par godina ne igranja prešao Max Payne-a :D
9/10
Midnight Club je kupio. Uopće ne poznaš našeg polufrenda.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Nope!
Midnight Club 2
Pa ne bi igrao te glupe aute, LOL.
Kad bi igrao trke, igrao bi NFS U2 i HP, ko normalni ljudi.
Beaterator.
Sramota da niste pogodili jednu od najboljih Rockstarovih igara i najbolju igru prema nekom filmu (barem tako izgleda, nisam još odigrao).
Šta to ima za PS3?
Yep, kao PS2 classic.
Mislim da imaju skoro sve Rockstarove igre iz PS2 ere tamo.
Ali to je jedina Rockstarova igra prema filmu.
Mislio sam općenito.
Krivo sam pročitao valjda. Uglavnom, nisam igrao pa ne znam. Ali čitao sam davno review u Gameplayu i dobila je solidnu ocjenu.
Najbolja igra ikad.
I mene je iznenadilo.
Dugo sam zanemarivao tu igru kad sam je vidio na listi PS2 klasika misleći da je neka random bezveze igra prema filmu.
Kliknem i vidim, piše Rockstar. Hmm?
Odem na wiki, metacritic, sve dobre ocjene.
Odem pogledat gameplay, izgleda solidno i ima coop.
Pogledam review, kažu priča sasvim solidna i odlično upotpunjava film.
Odem na imdb, vidim dosta likova ima originalne voiceactore.
Sad čekam sljedeći tjedan da napokon zaigram i prođem, jer čujem da je duga nekih dvadesetak sati.
Pa to prođeš u 2 dana lol
:)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Alien Shooter
4/10
warriors je jedna od najboljih igra ikad
Spec Ops: The LineSna FUBAR težini.
Nešto najteže i najfrustrirajuće što sam odigrao.
Nakon toga sam se odlučio počastiti četvrtim prelaskom igre, ovaj put na Amateur, za posljednja tri trofeja.
Nakon dva sata igre, došao sam do desetog chaptera. Platinum je pao.
Sad još da ležerno završim i onda igra ide na mirovanje par godina.
Ne znam kako ti se da. Ta mi igra baš ne paše za višestruko prelaženje :/
Definitivno. Jedan prolazak na što manjoj težini da vidiš priču i to je to.