To zvuči kao sasvim valjan razlog
Printable View
To zvuči kao sasvim valjan razlog
zaat one ne piju?
jebo im bog mater asto one ne piju alkohok.
oooooooooooo piju C....itekako piju :D
ma lezeš ova ne pije.
ona mozda ne al moja pije...ne vise od mene ali ipak :D
Alki ona ne pije.,
lolwut?= Citat =:
Izvorno postao C
coece pijan si i fulas savaku drugu tipku tako da ti preporucam da ides spavati :thumbs2:
Ae jebi se to i frend medoveo da idem da spavam da sutra razgoivaramo pošto je ona s njuime.
Edit_: Ne fulam ja tipke, to se tebi čini, ne pravi be budalom-
sad samo da odletim po manual za desifriranje ''pijanog hrvatskog'' :D= Citat =:
Izvorno postao C
OIvaj lik mi se počoinje sviđati jer je u praviu, ali me podjebava jebo g saja.
ne podjebavam ja tebe vec ti mene...think about it :D
Minam ja sposoban podjebatati.
Ediut: Odo jA SPAVAti, jebite se sbi.
hahahaha......sutra kad budes trijezan idi citat svoje postove :D= Citat =:
Izvorno postao C
tko mi je o risao posto u POmagaj Brate da mu jebem mater*? Htio sam čoivjeku pomoći. da ti jebem sve po spisku.
vjerovatno si fulo temu ili stogod si napiso nije bilo citko, a sad nemoj spammati vise jer ce pocet poopati :D
NIsam tako se osjećam-
Netko mi je fjumaru obrisao post,aj fil jor engr brader...not.
Trenutno visim na kompu.Za kojih 15-20 min ću ić igrat CoD2 do njujorških plavaca koji su mi na fox crimeu u 2 i onda ću vjerovatno ić spavat.Malo sam umoran,danas sam imao dobar trening na kojem sam umro ali pripreme su mi dobro poslužile pa nemam upale mišića :D.Dobro se osjećam,nedostaje mi cura koja je trenutno u BiH na holideju :P.
Osjećam se badass, prešao cijeli prvi level na Deus Exu bez ubijenog neprijatelja 8)
Gotta keep it that way.
Pijem čaj, slušam Queen i chillam.
Ti i čaj,nerazvdojna druga dva :D.
Neki piju kavu, neki piju čaj. :)
Čaj ftw!
Kavu ne pijem onak... Nikad? >_>
On topic, osjećam se... Prehlađeno. *sniff*
Slušam mjuzu i osjećam se loše.
Skidam World of Tanks i čitam vijesti. Osjećam se pospano.
Opuštam se, započeo sam igru, malo sam gladan ali osim toga osjećam se više nego odlično :)
Slušam pjesme koje ćemo slušat na radijima u Mafiji 2,čilam,uživam u vrućem danu.
Vratio se sa posla,opro kosu i em po netu malo
Probudio sam se nakon 5 sati spavanja i pitam se igra li iko lola trenutno. Osjećam se ko kurac :|
Ustao maloprije. Malo svrljam po forumu pa cu u grad na kafu. Osjecam se naspavano^^