Pa no, to i veim.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Printable View
Pa no, to i veim.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Iskopano iz neobjavljenog sadržaja - LFG tool. Izgleda da bar neće biti potpuno automatizirane vrste.
= Citat =:
LFG Tool
"Click here to list your part for others to be able to search for."
"You must select a filter from the left before you can advertise your group."
"Your group is currently listed for other players to find."
i tak.
evo par GvG filmića netakodavnih.
GoW vs. VF
GoW vs. IF
:kill:
Ima li netko da ovo lijepo aktivno igra od početka?
Volio bi čuti dojmove, planiram kupit igru za rođendan, da si je poklonim sam sebi.
Je li ima puno ljudi koji je igraju još ili su serveri polumrtvi?
Je se može ganjati što bolji/ljepši gear cijelo vrijeme ili dođeš brzo do 'kraja'?
Je ima šta hr guildova?
U biti me zanimaju onako dobre i loše strane, sad kad je već prošlo poprilično vremena od izlaska, čisto da znam što očekivati.
Igram od prvog beta eventa, pa smatram da sam zadovoljio tvoje kriterije. :D
Pros:
- grafika i art style
- dynamic events
- nema pretplate (što znači da ne osjećaš pritisak da moraš maksimalno iskoristiti subscription time)
- PvP
- crafting
- konstantni update-ovi (tehnički i content)
- animacije
- svijet
- community
- guild missions
Cons:
- combat (korak naprijed, al' nije revolucija kako je bio najavljivan)
- optimizacija (učinjeni su pomaci i u tom segmentu, al' ne dovoljno IMO)
- manjak armor i weapon skinova
- Auction house (raja koja prodaje iteme za jedan copper skuplje od vendora, i time zaradi manje)
- jumping puzzles (na nekim rasama, kamera jednostavno ne valja)
- pronalazak grupe za dungeone (ima sajtova koji će ti pomoći u tome, al' još uvijek zna potrajati)
- tenkovi i healeri možda i nisu potrebni u dungeonima, al' je svakako lakše sa istima u grupi
- end game (iako je od početka najavljivano, da će end game više biti orijentiran na PvP, ne bi škodilo malo pažnje i za PvE igrače)
Sad da odgovorim na tvoja pitanja.
- Serveri su živi i playerbase je stabilan
- Gear ne izlazi u tierovima, al' možeš ganjat armor koji ti se dopada (uveli su i svojevrsni transmogrification)
- Nisam polazio za time da tražim naše guildove, jer i ne volim igrati sa našim ljudima
Za dungeone ti je dost da si u nekoj dobroj gildi i uvijek ćeš moć dogovorit odlazak.
U globalu se slažem sa Gothmogom, s time da je po meni Auction House odličan dodatak jer se smanji šansa za prevaru, a i dost dobro funkcionira (ako ignoriramo povremeno spor odaziv iste).
Optimizacija je sad poprilično dobra, iznenadio sam se kako mi nije uopće štekalo kad sam pred 2 tjedna išao na shadow behemotha. No ima još mjesta za napredak, dost ždere procesor, pogotovo u WvW-u.
I definitivno bi trebalo još par armor skinova.
Ako ćeš počet igrat dođi na Gandaru pa te ubacim u svoju gildu. Fina je ekipa, ugodna zajebancija. Znaju bit periodi kad je mala aktivnost jer ekipa ima ispite na faksu, ali inače je uvijek fino. Doduše, nisam se ulogirao već dobrih 10 dana.
samo wvw.
Kako se radujem zaigrat GW opet kad mi pila dodje, pogotovo WWW. Joooj.
Ajd, možda ga i ja upalim onda.
wvw je skroz igriv čak i kad bude 200 ljudi u fajtu lolz sam kaj se mora stavit sve na lowest.
skill lag je druga stvar. :D
Ne razumijem ljude koji tako lako čine Nirvana pogrešku.
"Borba je bolja od svega što sam do sada igrao, ali nije savršena, stoga je ovo minus."
WTF!?
Ako se tvoj post odnosi na mene, borba definitivno nije najbolja koju sam isprobao u MMO-ima. Najavljivana (i hajpana) je bila, kao akcijski orijentirana i revolucionarna u istom paketu...Nismo dobili ni TERA-u, niti Vindictus, a ni Neverwinter. Ono što smo dobili, jest dodge mehanika.
No, definitivni pomak u odnosu na WoW, RIFT, Warhammer, i slične...
evo večerašnji raid u cijelosti (kreće oko 25. minute) <3
http://www.twitch.tv/toxiraptor/b/414769527
kolega snimio. naveo bih bitku negdje točno oko četvrtog sata kao highlight (evo tu je zapravo taj dio -> LINK). nas dvadesetak protiv milijardu francuza.
pozz.
Da su barem u borbu uklopili Immersive Combat Mode ili nešto slično... Za melee puno zabavnije.
Koga zanima, evo ljink: http://wesslen.org/ICM/
Ima netko da još ovo igra? Vratio se nakon pola godine doma kad ono svi koje sam znao ne igraju više xD
Skidam upravo opet. Imam jednog lvl 80 lika i sad ću imat vremena od 4.7. do 20.7. kad nemam apsolutno nista za raditi jer su mi svi frendovi na moru/rade pa cu igrat GW2 18 sati dnevno. Ak mi ne dosadi :(
i tak jučer sacrx spičil 250k killsa u wvwu. :D
bb RG
<3
Mislim da bi i ja mogao ponovno malo igrat kad se vratim s mora, nisam igru pokrenuo već mjesec dana.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Vidjet promjene u traitovima i jel mi build na warrioru još uvijek aktualan, te možda napokon dić guardiana na 80, od studenog je na 75. lvlu.
I trebalo bi mesmera rollat.
A nemogu se odlučit između thiefa elementalista guardiana i warriora za PvE :( Hebemu. :-x
Asura warrior ftw.
Nemoj elementalista. Osim ako ih nisu masovno mjenjali.
Warrior jede PvE. Ja ne mogu opisati koliko je lagano sve s njim.
Guardian isto tako.
Elementalistu je daleko najteže.
Daj nek mi neko editira post i prepravi adura u asura.
A imam već Asura Guardiana lvl 80 tako da ću se valjda stick with him.
Sad se pak nemogu odlučit između TA i CoF armora, izgleda da ću morat oba nabavit jao :pray:
Jel to čovjek :pray:= Citat =:
Izvorno postao skitkid
WTF :pray:
SACRX THE MACHINE. <3 :D
250k
^^
GW2 možda nikada neće dobiti ekspanziju ili bar tako stvari stoje trenutno. Updejt svakih 14 dana im izgleda odgovara.
http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... nsion-pack
= Citat =:
"So right now we're not really looking at expansions as an option," lead content designer Mike Zadorojny told me on his visit to London last week.
"It's something that's on the table but it's not something we're focused on, because what we want to do is - our idea here is that with Living World, we can do what expansions would have done but do it on a more regular basis."
I pressed him to tell me whether there would be a Guild Wars 2 expansion this year and he shook his head to indicate no. What about next year, I asked?
"If we do this right," he answered, "we will probably never do an expansion and everything will be going into this Living World strategy."
...
But what about making money? Guild Wars 1 survived on paid expansions, editions, add-ons, whatever you want to call them - are we to believe that the boxed sales of Guild Wars 2 and micro-transactions are enough to sustain such a large operation?
"Yes," responded Zadorojny. "It absolutely is enough."
ArenaNet won't stoop to selling unfair pay-to-win Gem Store (real-money store) items either, he assured me.
Čini se jako prigodno za nas koji bi tek počeli igrati i moramo kupiti samo osnovnu igru. Recimo WoW sa svojih 4 ekspanzije, još ako oćeš boxed, ne košta malo :D
A dobro WoW su stalno neke akcije 5€ za prve 3 ili 4 expanzije nesto nesto...
Sto se tice GW2, stvarno bih volio vidjeti Canthu i Elonu kao expanzije ili bilo kako :(