šta fali klošarima
Printable View
šta fali klošarima
dom,hrana...
ljubav, obitelj, golf 2
Da, ali problem je u tome što mame svoje sinčiće oblače onako kako ONE žele i kako se NJIMA sviđa. A većina mama je 35+ pa je njihov ukus malo drukčiji od onoga što se sviđa današnjim curama, tj. mladeži. (ne vrijedi u svim slučajevima, naravno, i nadam se da nisam uvrijedio stariju ekipu na forumu, nije mi bila namjera)= Citat =:
Izvorno postao keko
Naravno, postoje slučajevi u kojima je bolje da ih ipak mama odijeva. :thumbs2:
Mamin sincic sam jer sam pitao mamu za savjet ? bravo :)= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
To je bilo općenito. Neznam ni tebe ni tvoju mamu i neznam zašto bi uopće takve stvari govorio direktno tebi.
pa meni stara zna reci "jebem ti mater" kad nešto zajebem i sjebem :D
U redu :)= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
haha mamin sinčić
ne ozbiljno ja ne kužim ovu netrepeljivost prema klošarima
Na robi jedan lik odgovara o mesu i sad dođe pitanje ''koji su organi?'' I on nabraja, sve osim srca, nastavnica govori:
''I?...Ono što radi tika-taka...'', on govori ''sat.'' :)
Što je najgore, nije se zajebavao.
Bio je danas isto jedan iz istog predmeta glupav odgovor, samo se nemogu sjetit...taj lik nije smio više ništa reć do kraja sata :)
jedan lik izjavio da je ISUS izveo rimljane iz egipta
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Alepić
Pošto taj dio nije u CAPS LOCKU nagađam da ti uopće nemaš pojma da su Egiptu bili židovi zarobljeni a ne rimljani?
Jedna nastavnica mog prijatelja došla na sat i pita imate li knjigu "Od molekule do orgazma"?
tu knjigu i mi imamo xdf
Danas na satu njemačkog, gospođica DeaSpriča, a mila nam profesorica ju opominje.
I napokon joj ona kaže:"Prestani,inače ću upotrijebiti silu!"
Bubnem ja naglas: "Oh,great Jedi master!"
Rofl,gle jos jedan pozezanin,sorry morao sam komentirat,znamo se?:)
Inace jucer ma metallici bosanci u kabanicama j e b e me kisa.ba i srbi u metalika moj dobar drugar majicama.Krepao sam:D
ne samo sam ljen= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Jedan frend iz razreda je smišljao imena za xxx filmove i sad on kaže naslov Osman prodire (smišljao je bilo što vezano uz povijest). Drugi sat obrađujemo ep Osman od Ivana Gundulića i pita profesorica: "Što znate o Osmanu?", a ovaj na sav glas:"Da prodire!". Ja i par frendova koji smo znali tu foru smo se počeli valjati od smjeha.
Objašnjava danas nastavnica iz politike da se danas (novčana valuta) kuna zove tako jer je davno u doba trampe kuna i njeno krzno bilo nešto najbolje čime si mogao platiti...za bogataše.
I pita jedan lik ''Jel se moglo s kunom tada kupit auto'' :pray:
Ne, nije se zajebavao :(
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao keko
Hahaha, vrhunski.
danas na maturi veli profesorica: "Jel svi imate plavu kemisjku crne ili plave boje???" WTF, imam zelenu piše na njoj OTP banka al piše plavo, jel smijem ja onda s njom pisat???
Nekidan neki tamo krali u Kauflanda sladolede i stavili ih u gaće. I sada na blagajni:
Lik:"Lade me!!"
Blagajnica:"Ko te ladi?"
Lik:"Snjeguljice!!!"
Normalno uhvatilo ih je.
jedan lik izjavio da je lika pored varaždina
Varaždin do Meksika!= Citat =:
Izvorno postao Alepić
Mi imamo jednog koji je rekao da je Učka pokraj Dubrovnika. :(= Citat =:
Izvorno postao Alepić
[quote=hrčak]Mi imamo jednog koji je rekao da je Učka pokraj Dubrovnika. :([/quote:2b7hp7ce]= Citat =:
Izvorno postao "Alepić":2b7hp7ce
Nekužim :(
Bio je pred kartom i rekao je da je Učka kod Dubrovnika, a Učka se nalazi u Istri. Toje malo veća udaljenost.
Sjećam se kad frend u srednjoj nije znao pronaći Hrvatsku na karti Europe, umjesto desno od Italije on je otišao u Španjolsku.