Ne kužim čemu ovo pitanje hoće li HoTS izaći na konzole? :rotfl:
Mislim da smo na to davno dobili odgovor.
Printable View
Ne kužim čemu ovo pitanje hoće li HoTS izaći na konzole? :rotfl:
Mislim da smo na to davno dobili odgovor.
Ne zelim ekspanzije i nove stvari....dobra mi je ovako igra...= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ja pak želim.
Šta se bojiš onda? Igraj prvi dio, ionako ti neče svi odmah preći na ekspanzije. A od 750.000 igrača mislim da će ih dobar dio ostati na prvom djelu.= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Ma ljepse je kad si u toku XD a neda mi se trosit jos para...
goMTFRAW ... ata_player
Evo jos brdo materijala i gameplaya, obavezno pogledati.
Kako to odjednom pričamo o 2v2?= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
StarCraft je igra u kojoj ako na vrijeme scoutaš mozes sve spriječiti. Period. Onda bi igra bila imbalanced i nebi bila vani jer bi je igrači vratili proizvođaču. Što ću igrati igru gdje "Nemam šanse".
Proxy je opširan pojam. Šta? Koji proxy? Pričaš za Terrana ili za Protossa? Praviti ću se da je za Protossa. Dakle, ako ti njemu "staviš Pylon" Terran ima bunker koejg se usput budi rečeno može salvageati i ako kao svaki PRAVI igrač koji ima skilla SCOUTA (jer vidi da ovaj nema ništa doma) odmah ideš na anti-chesse taktike. Bunker, pumpaj rince i čekajte koga će napasti. Ako tebe napadne, tvoj frend šalje 3 SCV-a (premali deficit da bi ga oštetio, 150 minerala izgubljenih, a oni gube partiju ako odgirate dobro). Chesse je win or lose taktika tako se i ponašajte, borite se za win tu odmah, ne ponašajte se kao da je to što oni narpave i onda ak uspije uspije ak ne ne. Ako znate igrati - kazniti ćete njihov chesse i pobjediti. Ali ova taktika je ništa, piece of cake ako to mozemo nazvati "taktikom" to je chesse kojeg i najveći njub moze napraviti. Osim toga dupli 6 pool je teže obraniti vjeruj mi. Ako želiš možemo odigrati 2v2 ti i tvoj kompa vs mene i mog pa ćemo isprobati.
Onda nemoj kupovati HoTS.= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Ja govorim o 2v2 pošto samo tako igram. Pretpostavljam da sa istom taktikom možete ici 1v1 ali pošto ste iskusniji u tom području od mene ne mogu sa 100% sigurnošču reći.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Sve se da srediti naravno, ali eto ova taktika za sad pali protiv dva terrana.
E vidiš nitko od protivnika nije išao odmah raditi bunker poslje barake. A obično se ekipa zida odmah sa supply depotom. Možda bi onda imali šanse sa bunkerom, ali ako on nema dovoljno marinca za ubiti zealota, onda se stignem udaljiti od bunkera i zezati mu radilice, a malo kasnije izlazi drugi zealot sa full healtima i napada bunker.
Moram replay staviti pa češ mi onda reći šta misliš.
Hots ce biti oko 30-40 dolara cijene tako da se ne moraš brinuti o ekonomskom trošku.
Bolje je ovako, da naprave opširno sve tri igre, mjesto da je smlate u jednu.
jbg. i u 2v2 smo iskusniji.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Može se zidati i ići poslje bunker kad scouta. Loša je ekipa. Nebi imali šanse nego bi imali jednake šanse kao i vas dvoje. Ako ti ne ubije zealota i ides mu prema radilicama onda on izvadi marinca i kitea (s rangeom ti puca po zealotu i vraca se nazad dok ga ne ubije). 2 marinca izađu van dok izađe Zealot. Idu u bunker, 2 scv do tada repair, zid je tu... ne kuzim gdje je problem.
Stavi rep nije bed =P
30 dolara će u RH biti 400 kn pretpostavljam.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Mislim da si se malo zezno,mislim da je 40 dolara oko 250 kuna,ako ne i malo manje,mada nemoj me drzat za riječ.
http://www.sc-gamer.netSo HOTS-u.
Ane, barem nisam uspješno predvidio plot :(
Prije koliko si ga predvidio?
Cim sam procitao prije par mjeseci na starcraft wikii kako ce izgledati gejplej HoTS-a.
To što si ti predvidio plot...dali to znači da je dobar ili znači da je loš?
Ako nam naši naplate 400 kn budemo narucili izvana nije bed.= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
ovo je prej.... fake :bravo:
Ni jedno ni drugo.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Samo sam pocetak predividio, iako mi se cini da
A sada, šta ce oni ubaciti kao rasplet i vrhunac cemo još vidjeti.
Čudno pošto više nije infestirana zar se nebi trebala prema loreu vratiti na početno stranje. Dakle to bi bio plothole...
Zašto bi to bilo čudno. Kerrigan se nije do kraja vratila. (Ostala joj je kosa) Što znači da je dio njenih moći još uvijek aktivan.
Daj nemoj misliti da je kosa njezin razlog infestacije, ubijen je Ovremind i deinfestirana je pomoću Xel'Naga artifakata...vjerojatno je dio nje ostao privržen Zergu ili je glad za moći podsvjesno postala dio nje.
Koliko se ja znam, Legacy of the Void će se eto baviti Protossima i biti će zadnja expanzija po Blizzardu. I to je to što smo o toj temi dobili od njih.
U ovoj cijeloj priči je jedino logično da se Kerrigan vrati Zergovima, bez obzira na to što se dogodilo u prvom dijelu SC2. Jednom Zerg, uvijek Zerg, na koji god način.
Gdje si to pročitao?= Citat =:
Daj nemoj misliti da je kosa njezin razlog infestacije
To i ja kažem, znači nisu je uspjeli deinfestirati do kraja i dio moći joj je ostao.= Citat =:
vjerojatno je dio nje ostao privržen Zergu ili je glad za moći podsvjesno postala dio nje.
Čuo sam neke gadne glasine i taman kad se ekspanzija pojavila pročitao sam iste glasine opet. (Ako ne znaš, nemoj ih tražiti. NEMOJ!)= Citat =:
Koliko se ja znam, Legacy of the Void će se eto baviti Protossima i biti će zadnja expanzija po Blizzardu. I to je to što smo o toj temi dobili od njih.
A da ju je artefakt pročistio do kraja (Mislim mentalno) pa da se Kerrigan ujedinila sa Raynorom? Šta onda?= Citat =:
U ovoj cijeloj priči je jedino logično da se Kerrigan vrati Zergovima, bez obzira na to što se dogodilo u prvom dijelu SC2. Jednom Zerg, uvijek Zerg, na koji god način.
Ja sam za to da ju nije pročistio do kraja :)
Xel'Nage su stvorile sve i predstavljene kao "bogovi"...kako je moguće da je "ne pročiste do kraja" pa nije to domestos...
@ Aral, sexy sam.
Jebiga, nešto je vuce da se vrate Zergovima, vjerovatno njene psionicke moci.