Hvala,sigurno ce mi se svidjet.
Printable View
Hvala,sigurno ce mi se svidjet.
I Bloodrayne 1 i 2, Legacy of Kain: Blood Omen 1 i 2, Vampyre Story (PnC avantura)... vjerojatno još neke tipa BloodNet, ali to su starije stvari.
Bloodrayne svakako odigraj, tamo igras s hawt vampiricom ^^
Jel ima još koja dobra igra poput Plants vs. Zombies?
Također bi trebao preprouku nekih jebačkih platformera, ono, full zabavno, zarazno, simpatično i šareno, bez puno mozganja.
:friends:
Možda World of Goo?
Ne zgleda loše, budem probao. Hvala.
Nemaš frke, anytime^^.
Probaj i Gish. Kasnije napišem ako se još nečega dosjetim.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Može, samo ispucajte dobre prijedloge. Takve igre tako i onako dobro dođu za opustiti dušu i mozak :D
Kaj se tiče zombija i filadendrona, jedina slična isključivo td igra za koju ja znam je Defence grid: the awakening. Još jedna zarazna igra za mobitel (ja imam SE, ali siguran sam da postoji verzija za bilo koji drugi) je Tower defence, tak da si i to skini na mob. Ali djedica svih td-a je ipak war3 + tft
Meni je odlican i u tom stilu ajmo reci platformer-shooter, Crimsonland se zove.
Ovaj Defense Grid izgleda odlično, budem ga također probao. Jedino nema Crimsonland na gamespotu, ali budem ga ovako srčao...
Hvala dečki :friends:
Znate mozda neku dobru gusarsku igru poput sid meier's pirates?
Pirates of the Caribbean, Sea Dogs, Age of Pirates= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Nesto u post-apokalipticnom/ modernom settingu, strategija po mogucnosti, ako nema, pucacina/RPG. Bilo sto.
I slobodno ne predlazite stvari kao Fallout, World in Conflict i slicne poznatije igre, sve sam odigrao :(
KKND :)
Ista novije? :(
Hvala svakako.
Hvala.= Citat =:
Izvorno postao Raz
StalkeraSoba, UFOStrilogija, Dark EarthS(donekle), Soldiers of AnarchySi vjerojatno još neke. I naravno, Fallout TacticsSako nisi.= Citat =:
Izvorno postao (V)
Strpi se, uskoro (uvjetno rečeno) izlazi dobar broj post apokaliptičnih igara svih žanrova; od Rage-a i Borderlandsa pa do Fallena Earth-a.
Stalker ne, igrao, UFO nisam, ni ovo ostalo. Hvala:D
Ak ces igrat UFO, preporucam ti X-Com: UFO Defense
Igra je poprilicno stara, no nema bolje od tog. A ukoliko ti ne pase grafika, najbolja zamjena od novijih 'remakeova' je po meni UFO: Extraterrestrials (a trilogija UFO: AfternestoSmi nije nesto narocito dobra)
Neznam kakvu tocno postapokalipticnu igru trazis, no UFO su ti turn based strategije s elementima RPGa
UFO. Nije li to igra koja je u svom Program Files folderu imala slike golih teta? :D
Trazim neku parkour igru?
Mirrors Edge....etc
Assassin's Creed? Getting Up? Prototype?
Assassin's Creed-Igrao= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Getting Up- Hvala, ovo cu isprobat
Prototype- Igram... :D
Tražim Tower Defence igru. A da nije Plants vs. Zombies.
Zbog te igre i tražim još Tower Defence-a. :)
Defense Grid: The Awakening?
Malo je drukčija tower defense igra, ali odlična nonetheless.
tražim superhero online igru u kojoj imas charactera i levelas s njim.....
po mogucnosti da je bespaltna
hvala unaprijed
City of Villains ili City of Heroes
igro...supp mi je= Citat =:
Izvorno postao str1k3r