-
Re: Anime & manga everything related
Pogledao Canaan, ok je epizoda bila. Saznaje se razlog korištenja UA virusa na ono selo (ah napokon, bar u animeu USA nije dobrica koja spašava dan) i nuspojave koje on stvara kod pojedinaca.
Specials od Hatsukoi Limited su isto dobri bili, ima čak više ecchi scena od animea ali hej, ne žalim se... kako joj je krenulo na kraju će i gola završit. U 2. se epki pojavljuju i poznati nam likovi iz animea što je dobro. :)
Neznam kako samo izdrži, neka se ode doma presvuć pobogu :rotfl:
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Dosta kawaii gluparija... it's manly men time -
Hokuto no Ken: Raoh Den - Junai no Sho.
Odličan film u ionako odličnom serijalu... mislim,
Ai o TorimodoseSjedna od najžešćih anime tema ikada (retro). :)
Vidio sam da Hokuto no Ken ima 152 epizode. Jel se isplati gledat seriju ili da samo filmove pogledam?
Pogledaj ovaj moj post iznad tvoga. Uglavnom, ako imaš vremena i ako ti ne smeta za današnje standarde loš art, slobodno.
-
Što se lošeg arta tiče, još pratim Naruto xD
Uglavnom, probat ću bar filmove od Hokuto no Kena odgledat. I jesam ja lud ili Sayonara Zetsubou Sensei ima i 3. sezonu? Jesi gledao, jel valja što? :)
-
Napravio AMV jedno popodne kad mi je bilo dosadno, evo link ako vam se da pogledat.
Z-IJnED-ILY
Ništa posebno, no neloše za prvi puta... bar mislim xD
-
-
Znam, nije ni bila namjera da dobro ispadne xD
Jbga... dosada me ulovila :P
-
Dođi na msn ovo ono amo tamo.
-
= Citat =:
Uglavnom, probat ću bar filmove od Hokuto no Kena odgledat. I jesam ja lud ili Sayonara Zetsubou Sensei ima i 3. sezonu? Jesi gledao, jel valja što? :)
Naruto je dosta bolji po grafici od ovoga, ali ja sam se krivo izjasnio - nije tolikoSloš art koliko je retro s onim izgledom iz '80-ih.
Zetsubou 3. sezona je poslovično dobra kao i prethodne dvije, premda malo više random od njih (kroz prethodne si upoznavao likove i slično dok su ovdje više pokrivene svakodnevne nebuloze i slično (Norton trial od 3 mjeseca i kako te žele navući time, jel'te)).
-
Pogledao konačno epizodu 13 Desert Punk. E. :pray:
... Našli su nekog Vash The Stampede-like lika, prepunog utopijskih ideala i tako to...
Taiko: ''Eh?! You sold him to a homo?!''
Kanta: ''Muahahahihihi... I wish you could've seen his face!''
Taiko: ''What do you eat to come up with such cruel ideas?''
Kanta: ''I bet that hardhead will soften up a little now! I told him this is another way of helping people!''
Taiko: ''He's so going to hate us...''
Kanta: ''Muahahahahihihihi!''
:rotfl:
Ali izrazi na Kantinom licu... Neporcjenjivo. :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Naruto je dosta bolji po grafici od ovoga, ali ja sam se krivo izjasnio - nije
tolikoSloš art koliko je retro s onim izgledom iz '80-ih.
Zetsubou 3. sezona je poslovično dobra kao i prethodne dvije, premda malo više random od njih (kroz prethodne si upoznavao likove i slično dok su ovdje više pokrivene svakodnevne nebuloze i slično (Norton trial od 3 mjeseca i kako te žele navući time, jel'te)).
Ne kužim kako može biti više random ako na pola epizode odjednom ne krena epizoda Naruta?
-
Desert Punk epizoda 15. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kanta: ''Yay! The rotting shit is mad!''
-
Ne znam kako, ali sam se sjetio da je ovo bilo prije nekoliko godina na televiziji
http://www.teachwithmovies.org/guide...e-DVDcover.jpg
Uglavnom htio sam se malo podsjetiti i moram reći da sam oduševljen. Predobra stvar :pray:
Pa eto predložite mi još koji ovako dobar film jer ovaj owna :)
-
Pogledaj Spirited Away. Pod obavezno.
-
Howl's Moving Castle, Spirited Away, Grave of the Fireflies, My Neighbor Totoro, Ponyo on the Cliff by the Sea, The Girl Who Leapt Through Time. Nisam još sve gledao, ali čujem da su dobri.
edit: e da, Ghost in the Shell također.
-
-
Epizoda 18.
Merc: ''Checkmate, Missy! Uuu! What a hottie you are! ''
Junko: ''Don't kill me! I'll do anything you say! ''
Merc: ''Anything?''
Junko: ''Yes! Anything at all! A blow job, a hand job, er even feet stuffSif you want! ''
Merc: ''Hm? Even anal? ''
Junko: ''Ugh... Hehe... O- of course. ''
Merc: ''Sounds good! ''
Junko: ''So spare me! OK?! OK?! ''
Merc: ''But I'm not good with liveSwomen. ''
Junko: ''WAAH!''
:)))))))))))))))))))
Once again, izrazi lica... :pray:
-
Znam da je to sve presmiješno u tvojoj glavi, ali...
-
Zato ima da pogledaš anime, kujo. ;D
-
Znaš da si zabrazdio kad se i pervy Sonic čudi, ej.
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ne kužim kako može biti više random ako na pola epizode odjednom ne krena epizoda Naruta?
Tematski je isti, ali epizode više nemaju fokus kao ranije - 1. sezona je čitava upoznavanje likova i tu je jasan cilj svake epizode, 2. sezona opet proširuje likove (Chiri...) i općenito se bavi random stvarima, ali nije toliko luda da ne možeš pratiti epizode. Koliko je 3. sezona skrenula u random zonu možeš vidjeti već na samom početku kad krene ono nasumično poglavlje koje zvuči kao da je čovjeku netko dao 4-5 slučajnih pojmova i on mora pomoću toga napisati poglavlje jedno... zabavno dakle. I ono, pogledaj samo 3. sezonu, sve će ti biti jasno.
-
-
Double post, yay!
Enivej, pogledao, fora epizoda, vrlo dobro su dočarali uzburkanu atmosferu školskog festivala... Edogawa i njegove mlađe sestre. :rotfl: :pray:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...FBDE132730.JPG
Slijedeća epizoda bi mogla biti zanimljiva, sa tim High School Astronomy Netvork-om and all... Novi likovi, yay!
-
Izašle nove epizode Valkyria Chronicles i Umi Monogatari ako tko prati.
Jedva čekam kada izađe Umi Monogatari soundtrack, jedan od rijetkih animea u kojima mi je glazba bila toliko primjetljiva. Naročito klavirske skladbe zajedno sa violončelom... win!
Op i Ed singlesi su vani inače:
http://ayumikat.files.wordpress.com/...1064-03a-1.jpgShttp://img175.imageshack.us/img175/1640/booklet01.jpg
Poslušao oboje, nevjerojatno opuštajući singles albumi. Kao Aoi Hana opening otprilike.
-
Dovršio Desert Punk. Krajnji dojam... W-T-F. Serija u početku izgleda kao random akcijska komedija s vrlo nastranim humorom, ali zadnjih desetak epizoda... Postaje puno ozbiljnija, iako su lol trenutci i dalje tu... Nešto kao Trigun, postavljaju se moralna pitanja, koliko god je to uopće moguće u Velikoj Kanto Pustinji gdje se svi bore za vlastiti opstanak... Dogodi se par ogromnih plot twisteva... Zadnja epizoda je prilično epic, posljednja confrontation scena između dva lika, nakon svega što se dogodilo... Presavršeno. Sam kraj je doduše prilično čudan i pomalo nedorečen, nisam siguran, ali pretpostavaljam da autori očekuju da radnju nastavimo pratiti u mangi, što će opet biti čudan osjećaj, jer... Kraj je... Puno, puno toga se dogodilo... 9/10, samo zbog toga što nema još epizoda...
... Sad se i sam čudim koliko se ovaj post razlikuje od svih mojih drugih postova o ovom animeu, ali jednostavno, zadnjih par epizoda... Neznam, jesam li šokiran ili što ali... :|
-
Eda, odgledao Valkyriu i Bakemonogatari.
Nakon prošle epke koja se ipak više koncentrirala na akciju i uništavanje čitavih divizija, ova se opet pretvorila u čistu dramu. Mislim da će jedan od nedostataka animea na kraju bit to što bi dobro došlo još desetak epizoda da bolje upoznamo ostale sporedne likove i koju veću bitku ubace. (ono, bitka za ponovo zauzimanje njihovog rodnog grada je prikazana u roku od ~5 minuta) Mogao bih baš i mangu počet čitat, koja je koliko čujem dosta vjernija igri.
Bakemonogatari je bio awesome po običaju, nisam očekivao onu fight scenu, a bogami ni ono navlačenje crijeva :o
Mogao bi Sora no Manimani pogledat, a i Umi Monogatari sa kojim sam u zaostatku par epizoda.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
:pray:
Ja sam gledam Death Note, otpocetka :(
-
Meh DN postane dosadan kad se udruže da hvataju Kiru, bar meni tad sam izgubio volju za gledanjem , dosad ga nisam dovršio -.-'
-
Ja ga gledam drugi put nakon 6-7mj.. :O
Sad mi je malo dosadan kad su skuzili da postoje 2x Kire -.-
Gledao sam i Claymore, oke je....
-
Toooo, izašla 9. epizoda kanamema, ma morate jenostavno gledat anime, predobar je.