Mogao bih onda Samsung ubost, čisto jer mi je jače ime od Grundiga.
Novo pitanje: Jel oni gore imaju isti kabel napajanja za ps3, tj. jel im ista utičnica kao nama ili ću trebat uzet nekakav ekstra adapter?
Printable View
Mogao bih onda Samsung ubost, čisto jer mi je jače ime od Grundiga.
Novo pitanje: Jel oni gore imaju isti kabel napajanja za ps3, tj. jel im ista utičnica kao nama ili ću trebat uzet nekakav ekstra adapter?
Kojibgore, britanci? Da, oni imaju drugačiji utikač i trebat će ti adapter.
Btw ja isto imam LG-ev 82cm kojeg sam platio nula kuna jer mi ga je Metro poklonio. Radi odlično.
E Britanci, napisao sam zavvi u jednom dijelu pa izbrisao kad sam editao, my bad :D
Jel znaš kakav adapter, koliko dođe? Pretpostavljam da nije više od 50 kn.
Ja imam Quadro Full HD 82cm koji je bio 1600 kn. Derem PS3 i 1080p video fileove na njega i sve izgleda super.
Uzmi Full HD bilo koji, ako imaš u ponudi za te pare Samsung onda uzmi Samsung. Adaptere pogledaj ovdje i na eBay ako su ovdje skuplji.
Ma pogledao bih adaptere ovdje da znam što tražit :D
Uzet ću vjerojatno Samsunga za 2 keke. Bacio sam oko na telke u technomarketu danas i taj 32" Samsung je izgledao zabrinjavajuće malo pored raznih 40" i 50" tv-a, kao nekakav monitor :)
Doma je TV veći jer nije kraj onih godzilla od 70 inča.
Jel ima tko da gejma sa slušama? Jel koristite bežične ili kabel od 3 metra pa ste mirni?
Ja koristim produžni od 2 m na sluške i dobro je.
kabel
bežićno
nikad više kabel, kolko puta sam potegnul zvucnike radi njega :D
Koje si uzeo? Ja se isto mislim bežično nešto, no ne preskupo, 400 kuna max.
Ja koristim Sony Playstation Wireless Stereo Headset 2.0 na PS4, al radi i na PS3, Viti i kompu.
Zvuk je odlican, mada kostaju 700kn.
Au :/ Ma uzeo bih ja nešto tako jebeno, no neće mi kune onda ostat za igre i život :)
Rijetko kad koristim sluške ali kad ih koristim onda su to sa žicom, samo ih uštekam u telku.
ja imam Turtle Beach P11, uzeo na zavviju za oko 250 kn...uzeo bi i ja bežićne no sve koje valjaju su dosta skuplje, 500+ kn
prvo sam mislio samo koristit Sennheiserove koje imam za komp, no zvuk je bio komu kad bi ih uštekao u telku..ne znam, valjda im treba zvučna kartica
Meni je bio prekratak kabel pa sam morao produžni kupiti osim ako ne želim biti priljepljen na ekran od 32''. :(
Inače si baš gledam jedan headset kupiti pošto mi je sadašnji nedavno krepao pa koristim zamjenu. Al dam do 400kn za to pa si ne vjerujem da ću naći išta bežićno, barem ne što valja. Te Sony su vjerovatno jebene, al su debelo preskupe za moj đep.
te Sonyjeve uzimam skupa s PS4...al tamo negdje za par godina :D
e te sam si stavio na wish list :D jer su mi moje Sennheiser dosadile, mada ih imam vec 5 godina i vrijede svaku lipu :D
@ Falus Sennheiser HD120
Ja bih si mogao piknuti ove: http://www.edigital.hr/Slualice-p282...&partner=10001.
Izgleda ok.
Ove Pulse navodno dosta pucaju. Imaju loše spojeve.
Ako naletite na neki dobar deal sa Last of Us ili Gta V, nabacite link ovdje :)
Kakav vam pari ovaj polovni deal?
Zadnja rečenica, lol.
Da, meni simpatično :)
Možda ima popust za prosječnog studenta koji daje u roku :cool:
A za deal, kaj ja znam, ak sve radi kak treba, dobar je.
Dobro da je Black Flag konzola jer onda znaš da je stvarno nova. Izuzev tog smeća, ostale startup igre su odlične. Kupiš samo Red Dead i još par koje su sad stvarno povoljne. Ekipa na Rebootu prodaje PS3 igre po 50-60 kuna jer prelaze na novu generaciju.
Reci da si odlikaš i da ti dade za 2200kn. Pitaj Razzarach za pomoć.
Inače te kao starije igre su postale smiješno jeftine, upravo sam kupio MotorStorm: Pacific Rift za 40kn.