-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
= Citat =:
Izvorno postao
maloki
sanader gospodin.
wtf!?
-
Sanader je uvijek gospodin.
-
Ja ne bi uzeo pare. Ne zato jer sam moralan i volim državu, jer me za oboje boli kurac, nego dugoročno, ona je pokupila sto tisuća i sad je politički mrtva. Može se opravdavati da će sad dati pare za plemenite svrhe, al koga boli kurac, uzela je pare kako se god okrene i stvara lošu sliku o stranci, a to je u opoziciji loše, jako loše. Ona više nikad neće imati nikakvu funkciju i dugoročno dobar priljev love.
Tak da ono, razne fotelje je prodala za realno malu lovu i to nije nemoralan, nego samo glup potez.
Treba to odraditi ko Sanader. Frajer je ležao tri godine u zatvoru, a idućih trideset će na parama. To je klasa.
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Ja ne bi uzeo pare. Ne zato jer sam moralan i volim državu, jer me za oboje boli kurac, nego dugoročno, ona je pokupila sto tisuća i sad je politički mrtva. Može se opravdavati da će sad dati pare za plemenite svrhe, al koga boli kurac, uzela je pare kako se god okrene i stvara lošu sliku o stranci, a to je u opoziciji loše, jako loše. Ona više nikad neće imati nikakvu funkciju i dugoročno dobar priljev love.
Tak da ono, razne fotelje je prodala za realno malu lovu i to nije nemoralan, nego samo glup potez.
Treba to odraditi ko Sanader. Frajer je ležao tri godine u zatvoru, a idućih trideset će na parama. To je klasa.
Točan odgovor. Molim pljesak.
-
Pa u principu je dobro i rekao, točan odgovor za pametnog hrvatskog političara. Zašto ukrasti kolač kad se može cijela slastičarna.
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
... To je klasa.
Najniža i najsmrdljivija.
Meni ne trebaju takvi ljudi, hvala.
-
= Citat =:
Izvorno postao
hacker
I također je ispala dosta laka meta, vadila se na neka tamo istraživanja od amera i slične pizdarije.
Pa prelaka je meta, ali mogao je on to puno bolje odradit od upadanja u riječ.
Najviše kaj ju je stisnuo je bilo sa "kaj bi napravila da ti je dijete peder".
Sanader je lopov i pol, ali se kroz cijelo sranje provuko ko gospodin. Gospodin koji je oroveo 3 godine u zatvoru. ALI GOSPODIN.
I budimo realni, on je jebački govornik.
@Vedran - ne znam da je baš imala neku moguću karijeru, imam osjećaj da je uletila na to mjesto skroz na random.
-
Sanader je obična budaletina. Sramota za čovjeka u tim godinama. Nema pojma o ničemu. Glup ko kurac.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
@Vedran - ne znam da je baš imala neku moguću karijeru, imam osjećaj da je uletila na to mjesto skroz na random.
Realno, za pola ovih ministara na odlasku imaš osjećaj da su uletili skroz random, pa su se fino proveli četiri godine.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Isto su napravili i Kainu kada je odlučio iskoristiti nekakav prijelazni sustav kakao bi si osigurao saborsku mirovinu. Nakon toga je propao kao političar, ali boli njega. Neznam kakva je gospodična osoba niti me to zanima, od moje plaće živjeti će idućih godinu dana iako je za mene radila samo dva dana, i to se sigurno jako uznojila u ta dva dana. Naravno sve po zakonu, to nitko ne spori. Pitanje je moralnosti. I znam da ona nije jedina, sve ih treba jednako prozvati kao i one koji su donijeli takav zakon i za njega glasali u saboru.
Ne. Kain se godinama isticao kao "glas malog čovjeka", "čovjek iz naroda" i sve te popularne baze. Onda je odlučio otići u mirovinu na jedan dan i idući dan opet aktivirati saborski mandat kako bi si osigurao povlaštenu mirovinu. Njemu se to nije desilo silom zakona, nego vlastitom voljom, nemoralom i pohlepom.
Osim toga, sjednice sabora nemaju veze s danima te sjednice mogu trajati mjesecima. Konkretno, sve ovo do sada je bila prva, konstutirajuća, sjednica.
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Ma meni bi bilo drago da nađe posao i da se priča završi. Ali taj sklop razmišljanja..to ne razumijem. Kao, ja ću odvojiti dio novaca i financirati lokalnu upravu i ja ću stipendirati jednog studenta...ono JA. Reci, novac poreznih obveznika neću koristiti u cijelosti, dio će ići nazad u lokalnu samoupravu, dio jednom student i sl.
Očekuješ da i profesori govore kako će novcem poreznih obveznika platiti račun za vodu, plin, grijanje? Taj novac je njen, htjela ona to ili ne, htio ti to ili ne. Izvor u ovom slučaju nije bitan.
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
Ovo njeno pravdanje (ako kažeš da se ne pravdaš ne znači da se zbilja ne pravdaš) da će jadna na burzu fakat ne drži vodu jer ono, nije jedina koja ide na burzu. S druge strane, smatram da u životu trebaš iskoristit svaku (po mogućnosti legalnu, ali i nanje legalnu) priliku da ti bude ljepše i ugodnije tako da ono, ne krivim ju.
Za to što je ona tebi vrhunska osoba nikog ne boli kurac. Jebiga, tako stoje stvari.
Sure, ali isto tako bi i za tebe negdje napisao da je takva situacija. "Nije čovjek htio uzeti 300 tona brašna od Klare, dobio je to silom zakona. Inače je odlična osoba i dobar prijatelj, znam ga godinama, kmica mi je od 2008. godine dužna krumpirušu."
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Ne znaš o čemu pričaš, ali to je više manje svaki tvoj post u zadnjih pet godina. Biljana je trenutno u svom drugom mandatu u Gradskom vijeću Grada Vukovara. Čisto politički, a ovo ostalo samo sereš govna <3
-
Mene je Biljana zvala na nekakvu radnu akciju SDP-a, ali ja nisam htio ići.
-
Neki dan sam probao napravit burek s krumpirom i mesom. Malo sam pretjerao sa soli i paprom ali ima potencijala.
Praktički musaka burek.
-
Ne znam, živim za dobru krumpirušu.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
Neki dan sam probao napravit burek s krumpirom i mesom. Malo sam pretjerao sa soli i paprom ali ima potencijala.
Praktički musaka burek.
baka mi radi (true) pitu sa mesom i krumpirom i to mi je jedna od najboljih stvari ikad I swear.
-
= Citat =:
Izvorno postao
McPingvin_v2.0
Očekuješ da i profesori govore kako će novcem poreznih obveznika platiti račun za vodu, plin, grijanje? Taj novac je njen, htjela ona to ili ne, htio ti to ili ne. Izvor u ovom slučaju nije bitan.
Ako je dobio vrhunsku godišnju plaću za dva dana predavanja onda da, očekujem.
-
Drugom mandatu, i zadnjem.
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Ako je dobio vrhunsku godišnju plaću za dva dana predavanja onda da, očekujem.
Ono što je meni vrhunsko nejasno je zašto je ovo sad the story. Zašto se o tome nije pričalo prije 4 godine, prije 8 godina, prije 12 godina... Svaki put kad je netko "uletio" u Sabor kao zamjena jer netko drugi nije mogao pošto je u tom trenutku imao poziciju u izvršnoj vlasti. A prije su i beneficije bile daleko bolje.
Ali ne, fora je medijski razapinjati ženu koja dane provodi u izbjegličkom kampu volontirajući. To je ta politička elita koja pljačka pošteni radni narod™.
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Drugom mandatu, i zadnjem.
Čujemo se sredinom 2018.
-
= Citat =:
Izvorno postao
McPingvin_v2.0
Ono što je meni vrhunsko nejasno je zašto je ovo sad the story. Zašto se o tome nije pričalo prije 4 godine, prije 8 godina, prije 12 godina... Svaki put kad je netko "uletio" u Sabor kao zamjena jer netko drugi nije mogao pošto je u tom trenutku imao poziciju u izvršnoj vlasti. A prije su i beneficije bile daleko bolje.
Ali ne, fora je medijski razapinjati ženu koja dane provodi u izbjegličkom kampu volontirajući. To je ta politička elita koja pljačka pošteni radni narod™.
Ti sad tu vidiš nekakvu zakulisnu igru, urotu, tajne službe ili?
Narod sazrijava politički, demokratski pa ga danas više zanimaju takve stvari nego prije deset godina. Danas sve više ljudi razumje da je politika tu zbog nas a ne obrnuto, pa se i gleda kuda i kako ide svaka potrošena kuna. To što netko volontira, super. Treba li se to volontiranje naplatiti na ovakav način?
Na žalost još nije došla na vlast opcija koja ne bi smanjivanje prava saborskih zastupnika nazvala demagogijom. Teža katastrofa. Također trebali bi se ugladati na amere pa birati poimenice i isključivo poimenice saborske zastupnike kao što oni biraju kongresmenike. Ako netko od njih nije u stanju raditi posao zbog ovog ili onog ponoviti izbor, nikakvi privremeni i zamjenski bakrači.
Ali mi to nebumo gledali, to je demagogija...
-
Američki način biranja je totalno u kurcu.
-
Ne, nisam to rekao niti to mislim.
Je, opće je poznato da je narod 2006. godine izričito razmišljao da je narod tu zbog politike.
Američki izborni sustav je 50 shades of fucked up, uključujući i biranje za senat i kongres. Nemam problema s direktnim biranjem saborskih zastupnika, ali to znači promjene Ustava, izbornog zakona i kompletan preustroj i osjetno povećanje broja izbornih jedinica što nije niti malen niti jednostavan posao.
-
stigao popis ministara.
http://www.jutarnji.hr/mandatar-ores...tim--/1503398/
jel ima netko informaciju di je gosp lovro kuscevic stekao 8.5 milijuna kuna vrijednu imovinsku karticu? (podatak iz 2014.)
-
poštenim radom tulac jedan
-
Došo u sabor na kavu jedan dan
-
Lajkam ministra financija. Jako. Naš čovjek.
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Lajkam ministra financija. Jako. Naš čovjek.
Zdravko Marić
-
Pogledao sad prijenos Žižeka u HNK, pa mislim čovjek je čista legenda, svaki govor te potpuno privuče i ostavi dojam. Mislim da i najtvrđi anti-komunist ima soft spot za Slavoja <3
-
Mišo u Areni. Jebote koji dernek bio.
-
-
nedavno mi je frend dao u ruke novi bug.
listajuci, ulovila me za nostalgija za PCPom i onim seksi listovima. :(