Arkham City nije dostupan u našoj regiji, jelda? Sve sami rasisti ovi Steamovci.
Printable View
Arkham City nije dostupan u našoj regiji, jelda? Sve sami rasisti ovi Steamovci.
S 49,99 na 2,99
I ljudi se onda opravdavaju kako su igre skupe
U dućanima jesu, uopće mi nije jasno na koju foru dućani opstaju pokraj digitalnih distributera.
Klinci ne znaju ili ne mogu kupovati prek neta pa odu u dućan.
A ima i kolekcionara koji više vole imati igru u materijalnom obliku (ja, recimo).
Jebemti neposjedovanje jebene kartice
Ne možeš ga kupiti preko Steama ALI ga možeš aktivirati (ako si ga kupio na Amazonu npr).= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
AC je na Amazonu 7$ sad, ne vjerujem da je na steamu puno manje.
eto ga daju rusima goty za 75% off xD= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
hoće mi normalno radit taj ruski Arkham City GOTY, odnosno dal ću moći aktivirati gift? nije lockan il nešt slično?
Vjerojatno ne
http://goo.gl/kHbbJ
Meni ruski AC radi ko iz spolovila. Nije GOTY though
Uzeo i uredno aktivirao + Civ 5: Gods and Kings :D
Drago mi je što sam bio u krivu :) Ubo i ja AC GOTY.
Ima neki jeftiniji Torchlight 2 od ovih 10 Eura?
Nope, nema ga na Amazonu.
Ima za $8 ako nađeš Amera za 4pack. Ja našo.
Witcher 2 za 7,5 eura 8)
kesl krešrs
Gamersgate je započeo holiday sale. Trajat će četiri dana.
http://www.gamersgate.com/
http://www.humblebundle.com/Snaval narode thq :P
Baš su u problemima, a? :)
RIP THQ
Da bar izdaju onaj South Park RPG prije nego sto bankrotiraju :/
A zaradit će ode štogod, možda i uspiju izdat ono na ćemu sad rade bar.
Zaradit će na mamipari CoH2 jer će nubovi kupovat boostove, skinove, kurce i palce.
Ako bude pay2win nedam im ni lipe više nikada.
Bokte $2k u 2 minute
Top Contributors:
1. LET RELIC FINISH DoW3 $133.37
Rofl
Citao sam skoro kako su uzeli ogroman loan od jedne banke s kojom se bas i nije zajebavat, i vec su fino overdue tak da bi im sve sto imaju moglo otici na ovrhu
EDIT
:rotfl:= Citat =:
Bought, and put the THQ slider down to $0.00 because I'm heartless
Da al kao da su si našli nekog novog investitora koji će ih kakti spasit?
Ne, rekli su samo da traju "pregovori" s bankom i dogovori oko otplate. Also, čitao sam negdje je i Square Enix u igri...
jel mi moze neko uzet ovo, samo platite 1 cenat, pliz :(
Mislim da ti treba minimalno 1$ za Steam kod.
najmanje sta se moze, biloko, bio sam dobar ove godine ))
Yep, sve manje od 1 dolara je samo za soundtrack.
Platit tako malo je ono, užas. Frajeri koji su uopće pokrenuli HumbleBundle su rekli da rađe piratiziraš igru jer ih tvoje piratiziranje ne košta ništa, dok kad platiš 1 cent oni izgube novce. Tako da ono, kad platiš tako malo u biti si retaj.
uzeo bi i dao 10dolara, al nemam za kruv i nemam kreditnu :(
Imaš još 13 dana :)
Meni je žao ljudi jer im se igre jednostavno ne prodaju dovoljno, a nitko ne zna točno zašto + još ih guši onaj idiotski pokušaj ulaska u hardware posao prijašnjih šefova. Inače imam sve osim Armageddona.
Nije toliko do igara koliko ih je uDraw sjebao, eto koliko je proslo i jos se nisu financijski oporavili
Baš, većina igara im valja, tak da bi prodaja morala biti dobra. Moguće da su se previše rastegli na sve strane i rade previše naslova istovremeno pa na kraju niti jednoga ne mogu isfinancirati do kraja :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Mislio sam kupiti ovo, ali fali mi 4 kune i 82 lipe :D
Dis. Zato i propadaju. Izdaju 103 igre a niti jedna ne napravi dovoljno profita da bi pokrila enormne troškove koje prave.= Citat =:
Moguće da su se previše rastegli na sve strane i rade previše naslova istovremeno pa na kraju niti jednoga ne mogu isfinancirati do kraja